17 hozzászólás a “Majdnem film: Tomb Raider “Turning Point”-előzetes” bejegyzéshez

  1. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ…. mindenre számítottam, de erre nem. Lara mindig jó lesz és mindig kell. Nem gondoltam, hogy csinálnak egy igazi, látványos, komoly folytatást. 2010 FALL… győzzem kivárni. :)

  2. V1haR: 2010 FALL-ra várhatsz. :P De tudom, hogy 20102-t akartál írni, csak vicces. :)

    De jó kis cic…! Akarom mondani, jó grafikája van. :) És jók a mellei Larának! :D

  3. Ááá, én is elírtam. :P 2012!!!!!!!!!!!!!! :D Miért ilyen nehéz? XD

  4. Na erről van szó…ez már olyan minőség, amiből egy mozifilmet is szívesen végignéznék, az már más kérdés, hogy a játék grafikája ehhez képest valószínűleg lehangolóan egyszerűbb lesz.

  5. Rita: játsszál te olyan gépen ami ilyet renderel élőben :D

    Remélem a játék is jó lesz, nem csak az átvezető animációk.

  6. Ez nem lehet Lara, hiszen HOL VANNAK A MELLEI? :D:D:D

    Amúgy mekkora kis paréj, hogy a csávót, aki kihúzta őt, otthagyja a süllyedő hajórészen, ő meg elfut.. :P

  7. Hát igen, ezek a bemutató videók mindig nagyon faxák, aztán a játék grafikája a legtöbb esetben tényleg lehangoló… :D Rögtön az Old Republic jut eszembe, annak az első két E3-as bemutatója olyan volt, hogy csak annyit tudtam mondani Oh, yeah… :D Persze lehet, hogy közrejátszott az is, hogy mióta az eszemet tudom SW fanatikus vagyok… :D Aztán a gameplay videó enyhén szólva lelombozott, persze megértem, hogy egy MMO-nál nem lehet túl nagy kívánalmakkal lenni, mert szélesebb közönséghez szólnak…
    Na de kanyarodjunk vissza hőn szeretett Laránkhoz… :) Ha csak olyan lesz a grafikája, mint például az Assassins Creed-eknek, akkor nem lehet baj… Csak adnák már ki… :D

  8. Ütős egy előzetes. Amúgy kinek kell reboot, szerintem filmileg gagyi ez a sztori.

  9. Végre szép arca van. Az előzőkben mindig csak az az egyen pornós-fej volt,talán a Legendben volt egy kis javulás, de ez pozitív, hogy teljesen újragondolták.
    Ez a 2012 fall biztató, reméljük nem azért ilyen későn, mert kicsi a stáb, hanem mert jót akarnak összehozni.

  10. Van ám olyan is, amikor egy játék videója kiváló és még mellette az Ingame rész is az.(Mass Effect1-2, Witcher 2, Resident Evil 5)

    Egy Third Person nézetes játékban simán meg lehet csinálni, hogy maga a játék is olyan látványos és mutatós az utolsó részletig, mint a videó.Pár példa már volt rá mostanában, hogy szinte nem lehetett észrevenni a videó és a játék közti átmenetet mert ugyanúgy nézett ki minden.

    Mindehez csak a készítők igényessége kell.

    Ha ilyen realisztikus Trailert csináltak, biztos teljesen újrázni akarják a dolgot és hihetővé tenni.(Vér, fájdalom, sebesülés, alig felvehető felszerelés…)
    Emellett Én abban hiszek, hogy a játék Ingame része is lesz olyan gyönyörű és igényes, mint ez a videó.

    Még azt, hogy egy Single playerre kihegyezett játékot sokkal könnyebb ilyen minőségben prezentálni, mint egy MMO-t, ahol ezt képtelenség megcsinálni játék közben.

  11. Azért én szívesen végignéznék egy ilyen Tomb Raider animációs filmet a Square Enix tálalásában. Jobban érdekelne, mint egy lehetséges élőszereplős változat.

  12. E3-on leadtak egy 5 és fél perces gameplay videót.
    szerencsére nem csak a videó szép, menet közbe is áll-leejtős. azon gondolkozom, mikor láttam ilyen szép grafikát, de nem igazán tudom mihez hasonlítan. (szebb a crysis2-nél és az ac-nál is. talán a Battlefield 3 üti csak)

  13. most néztem én is a gameplayes videót, hangulatos darab lesz, az első részeket szerettem, az újabbak már nem jöttek be, de ezt tuti kipróbálom

  14. Nem kell azért nyavalyogni, hogy a játék grafikája nagyságrendekkel “rosszabb” lesz, mint a bemutató grafikája.Mert, egyrészt kell a vas is hozzá, ráadásul egy ilyen trailer költége egy egész estés animációs film költségébe kerül. A játékok grafikája szerintem 10 év mulva lesz olyan mint a bemutatóé.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.