I want your head

Conan a tévében, avagy egy barbár 30 másodpercben is barbár.

human
írta
2011. 06. 11. 04:24
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “I want your head” bejegyzéshez

  1. Én meg Conan ftw szagot érzek. Véres lesz, brutális, az emberek majd inkább szájhagyomány útján kapnak sztem kedvet hozzá és megnézik, mert ha vmi véres és az biztos jó. Ráadásul, ha lesz benne pár idézhető badass mondat, akkor végképp. Szerintem pl. a 300-al volt ez a helyzet. Lehet, hülyeség amit írok, de sztem az emberek többségét így simán meglehet fogni. Mondom úgy, hogy szeretem a 300- at és a Conanat is várom. Eléggé.

  2. Aki nem tudja mire ül be annak biztosan csalódás lesz.Én eszetlen vérengzést várok és remélem meg is kapom.Trailerből ítélve epic lesz.Várós!

  3. Ez a trailer jobb lett, mint az első. Itt össze-vissza vannak rövid jelenetek, semmit sem lehet összerakni belőle, így a jó. A másik túl hosszú volt. Ebből bőven elég ennyi is. Jó persze, ez TV spot, oké. De akkor is. Most már várom!

  4. A Filmet én is várom, de az előzetes alatt a zene valamiért a mortal kombat-ot juttatja eszembe:)
    Nem az újat.
    De azt is el kell mondjam, ez az “I want your head” nem egy “hasta la vista”, sem pedig “this is sparta”.
    Reménykedem, de egyre kevesebbet várok a filmtől.

  5. remélem nem lőttek el minden akciót az előzetesekben és nem lesz a film háromnegyede arra kihegyezve, hogy conan igazából egy romantikus hős, megmenti a világot, a szerelmét és boldogan él mindenki XD

  6. Valamiért a Titánok harca jut eszembe… felejthető, ócska cuccra számítok. :(

  7. A Kevin Sorbo-s Herkules sorozat ugrik be, gaagyi…. Momoa meg nem visz el a hátán filmet. Szóltam, uff.

  8. Khal és Ronon után ne hagyjuk ki: Jason Ioane(Baywatch)

    Azt tudtátok hogy segédrendezőként, rendezőként és forgatókönyv íróként is letette a magáét az asztalra ez a Momoa srác? Egy pár 15 perces drámát írt és rendezett, én megnéztem őket tetszettek.

  9. Én Ronon Dex miatt tuti nem néztem volna meg, viszont mostanában Khal Drogo igencsak meggyőzött. :) Az előzetes is tetszik, várós film.

  10. Szerintem korrekt hentelésnek tűnik. A CGI okés, a díszletek és hacukák szerintem kiválóan sikerültek, tetszik a főszereplő morgós hangja – minden adott egy kellemes kis középkori kardozós karneválhoz.

    Reméljük nem akarnak ennél többet kihozni a filmből.

  11. Én olvastam Robert E. Howard Conan-ját. Az összes eddigi Conan filmből ebben látom olyannak Conan-t ahogy azt én is elképzeltem mikor a könyvet olvastam. Jó lesz ez, én legalábbis meg fogom nézni.

  12. Na de most mégis mit vártok? Conan a barbár, értem? Benga állat hentel 93 percig. Uff. Nyilván nem a művészmozik célközönségének készült. Ha már évente kijön egy A) sportkocsin-száguldozós-dugós film vindízellel, B) nyálömleny sekélyes-romantikus vámpírfilm vmelyik latens meleg tinisztárral; C) ócskadék trancsírhorror fűrész – láncfűrész – jégcsákány stb. brand alatt, és azokat is megnézik, akkor nehogy már ez ne menjen át ;o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.