Kamerás Avengers

Volt egy előzetes Camptain America vetítés, ahol valaki rögtön lekamerázta a végefőcím utáni jelenetet. Ezúttal is feltűnik Sam papa és az összerak egy csapatot mozzanat, csakhogy ehhez rögtön csatoltak is egy Avengers teasert!

Várjuk a HD-t. Egyelőre úgy tűnik a tűzoltásra mentek rá, nem azt tervezik, hogy ezt lássuk minél jobb minőségben, mert miért is akarnánk egy reklámot látni, és jobban várni tőle a filmet.

32 hozzászólás a “Kamerás Avengers” bejegyzéshez

 1. Tetszésnyilvánítás. Európára (főleg Magyarországra) nem jellemző. Sajnos.

  Ugyan a kiabálást nem de ha nem néznének hülyének legalább tapsolni szívesen tapsolnék a moziban egy jó előzetes vagy film után. De ez itt nem működik, hülyének nézik az embert.

 2. “ezeket az óriási őrjöngéseket és sikolyokat sose fogom megérteni”

  ha megérteni nem tudod, akkor az sokkal, de sokkal szomorúbb, mintha csak átélni nem tudnád.

  én sem fogok soha tapsolni egy filmnek, de nagyon, nagyon irigylem azokat, akik ilyen rajongással tudnak viseltetni egy téma iránt. és tudom, hogy egyéni szocproblem, de azokat meg nagyon, nagyon nem irigylem, akik a rajongás bármilyen fokát még csak megérteni sem képesek. akik megnéznek premier előtt a captain americát, azok rajongók. és baromi jó érzés lehetett számukra, hogy teljesen meglepetésként láthatták az avengers-teasert.

 3. Szívemből szóltál winnie. Annyi, hogy ahogy írtam is, én tapsolnék ha nem néznének abszolút hülyének.

 4. huh, hát ez érdekes lesz. vajon minden hős egyforma súllyal szerepel majd? volt hirig Downey és Amerika Kapitány között, hogy ki a nagyobb ász? erős lesz egy filmben látni ezeket az arcokat, jöhet. :)

 5. Huhh valóban nagyon faszájos lesz :D Már várom bár még a kapitányt se láttuk :P …
  Am Harry Potteren a végén tapsoltak meg visítottak is Debrecenbe :)

 6. HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ a szivemhez kaptam…:) de én nem nézem meg….csak a moziban…:)))hú de várom már te jó ég!

 7. ezért lehet értetlenségem,mert felénk ez teljesen kitaszított a moziban és mint írjátok hülyének nézik az embert
  én am is a csendesen lelkes ember vagyok,magamban örülök,ha ez lenne a szokás erre akkor se örjöngenék és tapsolnék így,de tényleg lehetnek irigylésre méltók is akkor ebből a szempontból nézve h mennyire nyíltan képesek egyesek örvendeni

 8. Én már átéltem tapsolást, az Indiana Jones és a kristálykoponya… után…hát nem nagyon értettem. Erre viszont majdnem itthon is elkezdtem tapsikolni :D

 9. Amerikában lehet ilyen őrjöngés egy trailernél, Magyarországon soha sem lesz. Max. röhögés, meg beszólogatás még a legdrámaibb jelenetek alatt is. Na, de ez a trailer nagyon ütős, kár hogy szinte semmi nem látszik.

 10. Szerintem meg csak azért mert az USA fingik, még nem kell mély levegőt venni. Magyarok vagyunk, keseregjünk csak azon, hogy mi nem tapsolunk. A franciák ilyet látva meg szimplán csak lenéznek. Mindenki maradjon a kaptafánál. De ne legyen félreértés, ebbe nem beletörődni kell, hanem elfogadni és megérteni, mi magyarok ilyenek vagyunk.

  A csúnya off mindenit, na sebaj majd törölnek:).

 11. Fúúú, milyen kemény lesz a jövő év! Ezt a filmet nagyon várom, kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle.

 12. mi haverokkal még a dark knight után voltunk úgy, h majdnem nekiálltunk tapsolni de nagyon kinéztek volna minket, úgyh elmaradt :( a teasert pedig várom hd-be, jó érzés ebben a szuperhősfilmes érában élni:) arról lehet tudni ki(k) lesz(nek) benne a gonosz(ok)? éés csak megerősítésként: Hulk, Cpt Amerika, Ironman, Thor, Nick, black widow és hawkeye a hősök?

 13. Ez nagyon jó lesz, várjuk a HD-s kiadást :))

  Tapsoláshoz hozzászólva: 7 éve egy rádiónak köszönhetően, ahol nyertem, század magammal megnézhettem a GyU-A Király visszatért-et a hétfői díszpremieren. Se előtte, se azóta nem volt ilyen filmélményem, és felállva tapsolva örvendeztünk a filmnek, beleborzongok (jó értelemben) a mai napig, ha erre gondolok.

 14. Az ott Thor Ultimate-szerkóban? Azt meg minek kellett?

  A tapsolásrol meg annyit hogy gyakorlatilag ez is színház, ott meg ha nem tapsolsz, megsértesz jopár embert. Okay hogy a moziban nincsenek ott a szereplők élőben meghajolni, de “képletesen” igazán szokássá válhatna, hogy ha valami tetszik akkor kinyilvánitod.

 15. Állat,de nagyon nagyon!

  Én szoktam tapsolni és többször is éltem át ilyesmit tömegesen.Ami pedig a legmeglepőbb,hogy a legnagyobb taps és kiabálás amit hallottam,a magyar Papírrepülők után volt…

 16. Kocsolas: Loki mindenképpen és azt hiszem, hogy még Thanos, aki van akkora mint Hulk. Guglizz rá!

 17. Húúúú, badass. :)

  A tapsoláshoz annyit fűznék hozzá, hogy bárcsak Mo-n is így gondolkodnának az emberek. Mi a Sötét lovag végén tapsoltunk, és az emberek úgy néztek ránk, mint a debilekre. Itt tartunk sajnos.

 18. Azta, állat teaser volt! Tapsw téma: 1szer ugyan, de velem is előfordúlt! A John Rambo után állva tapsolt az egész terem! :)

 19. miért van az, hogy sokkal jobban várom azokat a filmeket, amik jövőre jelennek meg, mint amiket most mutatnak be? :)

  pl tavaly az amerika kapitányra voltam ráizgulva amikor iron man 2 volt, most meg hogy itt van az avengers kéne :D

 20. 1999-ben igaz nem elözetes, hanem rendes filmnél ismert logonál felálva tapsoltak.(star wars)

  ilyenbe azota sem volt részem.

 21. Én szintén a Király visszatért néztem premier napon ötödmagammal. Annyira nagy élmény volt, hogy a végén azt mondtam magamban, leszarom, hogy ki mit gondol, én most nem bírom megállni, muszáj tapsolnom egy marha nagyot. Nem kis meglepetésemre lényegében azonnal csatlakozott az egész terem. :)

 22. Fishi. Nekem is A Király Visszatér vetítésén volt ilyen élményben részem. :) Azóta sem sajnos. Bár 10 évben talán egyszer bukkan fel a vásznon egy olyan kaliberű film/történet mint A Király Visszatér.

 23. a vásznon látva nekem még libabőrösebb :)
  én legszívesebben “vúú”-ztam volna egyet, de 9-ből 7-en maradtunk a végére, én meg egyedül.. fura lett volna.. :D
  de belül tapsikoltam.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.