Underworld: Awakening-előzetes

Selene visszatér, mint azt tudtuk. Fogvatartották 12 évig, de megszökik, viszont a világba visszatérve az emberek írtóhadjárata közepén találja magát. Immáron tudnak a természetfeletti lények létezéséről, fel is kerekedtek, hogy mindet kipusztítsák. A vámpírok és a Lycanok is veszélyben vannak, össze kell fogniuk? Bár a trailert megnézve mégsem, hiszen még valami nagyobb dolog is megszökött, talán annak legyőzése után nyugszanak majd meg az emberek. Lesz itt akció dögivel.

HD a nagyoknak

human
írta
2011. 08. 19. 02:55
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Underworld: Awakening-előzetes” bejegyzéshez

  1. Hehe…

    Első részt láttam. Másodikra nem emlékszem, hogy láttam volna. Harmadikat felénél kinyomtam. Szóval elmondhatom, hogy az eddigi trilógiából semmire sem emlékszem, olyan jó volt.

  2. Biztos csináltak vérfarkas-vámpír hibridet vagy mesélnek egy harmadik fajt. Sárkányok? :D

  3. Annyira ideje lenne már csinálni egy normális Vámpíros filmet, nem ezeket a semmilyen gagyikat nyomni :S Egyébként az előzetes alapján még ez tűnik a legjobbnak, bár azon egyáltalán nem lepődtem meg, hogy időt ugrottak, mert már annyi ötletük sem volt anno, hogy a trilógiát Katetel fejezzék be, akkor a vérfarkasok lázadásához kellett visszanyúlniuk.
    Vérfarkas-vámpír hibrid már volt az első részben is, ez szerintem valami vámpírgénekkel felturbózott szuperfarkas lesz, legalábbis annak néz ki. De remélem, hogy azt legalább megmagyarázzák majd, hogy Selene hogy is került fogságba.

  4. Ez sosem értem, hogy az miért menő, ha minden a kamerába repül, ha 3D-s filmről van szó…

  5. Gyakorlatilag ezzel a 2 perccel le is tudtuk (gondolom másfél órás) a filmet.
    Bocs…nagyon gonosz voltam…

  6. Gond egy szál se, első 2 is szórakoztató popcorn akciófilm volt az agyatlanabb fajtából, prequel is elment végülis. Egynek jó lesz ez is.

  7. A vámpír-farkas hibrid már megvolt. Az ősvámpír meg az ősfarkas is. Lehet, hogy ez most egy ősvámpír-ősfarkas hibrid lesz? :]
    Egyébként az első másodpercekben látott kivégzések elég gagyinak tűnnek. Szerintem még hiányzik a CGI vér… Ha mégsem, akkor az gáz.

  8. amugy eddig csak Vámpír-farkas hybrid volt, fordítva még nem, de hát ha az lesz benne akkor… no comment
    valszeg azért megnézem de..

  9. Nálam ez mozis élmény fog lenni. Alapjában véve a harmadik rész kivételével tetszettek az Underworld filmek, már eleve Beckinsale miatt is jó nézni ezeket a filmeket, bár a farkasok itt sem a legélethűbbek. A második részben az a szárnyas vámpírboss volt, most meg a már régóta raboskodó nagy fehérfarkas lesz a fő gonosz, a második részben is benne van egy kis ideig, még valami emberi neve is van,csak már rég láttam. Egy képregényfilm kategoria szintjét nem lesz nehéz elérnie ennek a szintén csak látvány filmnek szerintem.

  10. SPOILER

    William (ha jól emlékszem)- a nagy fehér ős farkas – azért van csak kis ideig a második részben, mert a felső állkapcsánál fogva tépik le a koponyáját, szóval ez valami más lesz.
    END

    Nekem tetszett mind a 3 rész, bár a 3. a legkevésbé, szvsz a 2. volt ezidáig a legjobb, bizakodva várom!

  11. Szerintem ezek elég jó vámpir-vérfarkasos pokorn mozik.
    Nem tudom, h most nekem van izlés ficamom az Undervorld filmek terén de nekem a 3mas tetszett a legjobban :)
    (természetesen bejött az egész)

  12. “Where is Michael?” Na én is ezt kérdeztem. Már tudjuk az 5. rész történetét is. Most tuti nem találják meg. :P Legfeljebb a végén. De szerintem akciózni nem fog. Hát kár érte.
    De azért még megnézem ezt is! :)

  13. Szerintem egy csivava farkas hibrid lesz xD :D jobbat nem tudok. maximum osztom az egyik kommentelő véleményét , hogy esetleg valami sárkány hibrid lesz… :)

  14. úgy vártam a trailer végén a 3D feliratot
    az átlag filmeknél is gond van a sötét jeleneteknél a 3Dvel,akkor egy ilyennél,ahol 90%ban éjszaka lesz vajon mit akarnak vele?
    am még csak 1. részt láttam,egyszer ha eljut darára akkor majd sorra kerülhet

  15. Lehet, hogy én vagyok értelmileg kissé visszamaradott, de nem értem, hogy ezmiez? :D

    Rövid eszmefuttatás:

    1.rész: Májkült megharapja Lúúsön…farkas lesz..aztán Silén néni is..így lesz hibrid…kinyírják Viktort..jóság van.

    2.rész: Májkül nagyon hibrid, Silén meg nagyon vempájőr..jön Márkusz a szárnyas vempájőr…meg az a fehér farkastesó…kinyírbálják őket..Szerelem van Májkül és Silén között…de nem úgy volt, hogy Silén meg terhes egy vempájőr-farkas-vempájőr hibriddel? Vagy csak én képzeltem be magamnak?! :D

    3.rész: Nem néztem meg, mert nem érdekelt..valahogy a múlt téma nekem erőltettnek tűnt.

    És most jön a négy és se Májkül, se mutánshibrid kölök..? Valahol tök más időben játszódik…ezt most nem értem :DDD

    Megnézem, hátha kapok valamiféle magyarázatot, sőt ma újra fogom nézni a másodikat is, hátha rájövök, hogy mit néztem be..lehet az a baj, hogy régen láttam? Hm. Ma délután kiderül :D Azért megosztottam veletek az elmélkedésemet.. :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.