Snow White and The Huntsman-előzetes

Jövő nyáron úgy tűnik Thor több filmben is rendet fog rakni. Itt talán Hófehérke védelmében, az Avengersben meg tudjuk miért. Ezen kívül itt van még nekünk az őrült királynőt alakító Theron, és hát Kristen Seagal.

Ez valami nagyon kész fantasynak tűnik ennyi alapján. Bár a Grimm mesével nincs sok hasonlósága, de itt bizony lesz gyakás is bőven.

HD a nagyoknak.

Új poszterek is vannak.

A Snow White and the Huntsman legújabb posztereiA Snow White and the Huntsman legújabb poszterei

47 hozzászólás a “Snow White and The Huntsman-előzetes” bejegyzéshez

  1. Engem most ez az előzetes győzött meg, hogy ezt látnom kell. Hehe, Chris Hemsworth mintha egyenesen a Thor forgatásáról sétált volna át.

  2. azt hittem a Tron kezdődik a zene alapján, aztán a tükrös fickó hangja olyan volt mint a Thorban Haimdallnak, ezt tetézve Thor is megjelenik, hogy a fejszét eldobja, gondolom szándékos, Theron pedig tökéletes királynő. Eddig meg is vettek. Egyedül Kristennel nem vagyok kibékülve, annyira súlytalan, de remélem, hogy meg fog lepni. Várom :)

  3. Számomra elég nehéz elképzelni, hogy Kristen Stewart szebb lehet, mint Charlize Theron. :S Nem elég szép Hófehérkének! :D

  4. Nem rossz ez így az Inception zenéjével, bár kíváncsi leszek, hogy a vért a teljes filmből is kihagyják-e amolyan steril Marvel-módra, mint itt, amikor kettévágja a páncélost karddal..hiba lenne, de nem lennék meglepve a mai trendek alapján..

  5. A ‘Kristen Seagal’-on jót nevettem :), amúgy egyetértve darkimmortal-lal tényleg nem elég szép Hófehérkének Theron versenytársaként

  6. Hangulatosnak tűnik , a zene még mindig odavág ! A páncélosnak nincs vére , valami megidézett lénynek látszik….

  7. Tetszetős, mert eddig valami f*s mesére gyanakodtam, de ez komolyabb darabnak tűnik.
    De itt mintha arról lenne szó, hogy nem Hófehérke a legszebb, hanem ha az ő életerejét szívja el, akkor örökké élne a királynő, mivel a csaj valami spec. lény.

  8. Valahogy nem tudom komolyan venni.jobb lett volna ha kicsit lazábra veszik a figurát mint a Stardust-ban.

  9. Engem annyira, de annyira irritál ennek a Kristennek a feje, meg az egész megjelenése.
    Nem szép, nem tehetséges..
    Kinek lehet a rokona?!:S
    Vagy ennyire jó az ágyba a producerekkel?:S

    Ahogy a how to make it in america-ba mondták: hostile listening face.

    És amúgy jól hallom, hogy a polkorrektség jegyében a modern idők tükre színesbőrű lett (a hangjából ítélve)?:S

  10. Engem megvettek, legalábbis a trailer…de majd csak az első kritikák után döntök a moziról :)

  11. A Vámpírkirálynőhöz…

    Ha az eredeti mostohának lett volna lehetősége hogy így őrizze meg a szépségét valszeg azonnal belement volna…

    A trailerben kellemesen csalódtam. Valami Twilight, Piroska féle szenvedésre számítottam, ahol vadász emós a de úgy tűnik egy jó kis kalandfilm lesz belőle. Ami fő az nem az hogy van CGI dögivel hanem hogy a STÍLUSÁRA is nagyon figyeltek.

  12. Az előzetes alapján Charlize OWNS this movie. Mesteri monológjaival, minden egyes megmozdulásával. Mindenki más csak töltelék.

  13. Amíg nem láttam az előzetest, egyáltalán nem vettem komolyan, de most! Szeretem, ha a népmeséket új köntössel illetik, vagy máshogyan közelítik meg.
    Ha tetszik, megnézem.

    De hol vannak a törpék?

  14. Jó, a Twilight-ot én is gyűlölöm, és elismerem, hogy Stewart kb. három (vagy csak kettő?) arckifejezést használ benne, de a tehetségét elvitatni semmiképpen sem lehet. Ő is egy olyan adaléka a filmnek, ami érdekessé teszi azt. Ajánlom a kétkedők figyelmébe a következő filmeket: Adventureland, Into the Wild. Zseniális bennük a csaj, és a játéka hihetetlen tehetségről árulkodik. Egyszerűen csak volt öt rossz döntése…

  15. Mmm, pofás kis előzetes volt :) Itt a legerősebb karakternek a királynőt találom, fantáziát is vittek bele bőven és bizony szépségben Hófehérke alakítója alulmúlja őt. A látvány nekem igen tetszik, és már csak ezért is megnézem.
    A szétomló, vértelen sereget, katonákat még nem értem, no de majd a film csak számba rágja.

  16. Stewart a The Runaways-ben, a Speak-ben, és a Cake Eatersben volt a legjobb, aki fikázza, inkább ezekben a filmekben nézze meg, mint a Twilightban. Én nagyon szerettem az Adventureland-ben és az Into the Wild-ban is, de az első három filmben ügyesebb volt, viszont a Twilight alapján nem lehet a képességeit megítélni. Nem hiszem, hogy sok színésznő van, aki tudott volna kezdeni bármit a Bella-karakterrel, minthogy kevés laposabb szerepet lehet elképzelni, és igen, Kristen valóban két arckifejezéssel játszotta végig az eddigi részeket, szerintem még egy is sok ahhoz a szerephez.. Mindenesetre lehet őt utálni, de kár a Twilightra alapozni, az meg, hogy szép-e, vagy sem, elmondhatatlanul szubjektív dolog. Szerintem ezerszer szebb, mint Charlize Theron, másoknak meg ő jön be, hát ez van..
    Nagyon várom ezt a filmet, és remélem, pár év alatt Kristen lemossa magáról valamennyire a Twilightot, mert előtte tök jó indie színésznő volt, ami nagyon illett hozzá.

  17. VÁÁÁh várom… Régen mikor még csak a twilight könyvek voltak imádtam a történetet, de ahogy bejött a film és Kristen Stewart szereplésében… háát utálom :D Remélem ebbe a filmbe jobban fog szerepelni és néha látom becsukva a száját is XD Mondjuk én Hófehérkének egy sokkal szebb színésznőt tettem volna be. ( tudom most vége a twilightnak és a kiscsajt nyomatni kell … ) Mostanában nekem nem tetszenek a szereposztások nem illenek a színészek a szerephez (pl az új superman lois lane :S pff ). Na mind1 remélem kellemes csalódások lesznek és ebbe tetszeni fog kristen nekem eddig semelyik filmébe nem tetszett :S

  18. tyűűű ez nagyon bejövős! én is arra számítottam, hogy valami übergagyi izé lesz, de egyenlőre így a trailer alapján nagyon tetszik az, amit a sztorival kezdtek :)

    a szépség meg hát relatív Charlize és Kristen is szerintem teljesen más karakter kinézetileg…
    A színészi teljesítmény meg majd eldől (mondjuk én nem láttam még Kristen-t csak a Twiglight 1-ben, de hát azt se néztem végig mert kijöttem a moziból vetítés alatt, nem bírtam végignézni ><)

  19. scham
    Igazad van a Gyűrűk Ura is csak egy gyenge próba volt. :)

    Miért pont Kristen…. nem volt más aki ráért volna. :(
    De tőle függetlenül jól néz ki a bemutató, és elég hangulatos is.

  20. SlyZero:

    “A hajára gondolok, ami fekete, akár az ében, az ajkára, ami vörös, akár a vér, és a bőrére, ami hófehér.”

  21. Willow: én láttam a runawayst, pont két napja. Ott se volt egy nagy tehetség, sokkal inkább Dakota Fanning alakítása volt jó.
    Adventurelandban is a szokásos unottfejű pinát játszotta, az into the wildben pedig annyira emlékezetes alakítást nyújtott, hogy kb nem is emlékszem arra, hogy szerepelt volna a filmben. :D

  22. Nagyon jól néz ki az előzetes alapján, de könyörgöm…..miért pont Kristen Stewart?
    Ha más helyette, tuti várós lenne, de így….

  23. Zirowe, röpke értékelésed csillagos ötös, főleg az unottfejű pina rész! XD Ennél jobb jelzőt nem találhatunk “teljesítményére”.

  24. A tükör hagnaj nagyon hasonlít a Lostból arra az afrikai faszira aki drogcsempész volt és a tesója szál fel helyette a gépre aki meg pap…
    Charlize még mindig szép, nekem Kristen is tetszik.
    Trailer bejövős, valóban kicsit LoTR feelinges de ez nem baj, jótól kölcsönözni nem szégyen.

  25. Isteninek néz ki, de Kristen Stewart lehúzza nálam az egészet. MIÉRT Ő?! Mindegy, azért nézős.

  26. Csak engem ráz ki a hideg Theron akcentusától / beszédmódjától? Valamilyen hihetetlen gyatra, egyáltalán nem hideg, vagy számító, csak afféle “turista megpróbál brit akcentussal beszélni”-féle. Na, mindegy, maga a film pengének néz ki, talán még moziban is csekkolva lesz.

  27. Kristen jelenlétét soha nem is értettem a filmiparban…de most őszintén…mint szépséges Hófehérke?? A poszteren is le van meredve a csaj…….

  28. Nézegetem a posztokat…nézegetem…Jéé ez olyan, mint Szutyok Sztyuárt. Megyek tovább..MI?! Sztyuárt?! Ezt látnom kell! :D
    Elindítottam…és nem csalódtam! :D
    Ismét unott fej, nulla színészet. Milyen meglepő!
    Mielőtt bárki leoltana:
    Láttam a filmjeit! Megnéztem őket, de akkor sem tud más lenni csak töltelék szereplő! A producer és forgatókönyvíró páros szülőknek köszönhet mindent. Egyébként a kutya se figyelt volna fel rá!
    A belinkelt videó pedig híven tükrözi fenomenális tehetségét! :]

    Meg fogom nézni a filmet, mert érdekel…Theron miatt. :)

  29. Scham: OTT A PONT!!! Alexis “beleveszel a szemébe” Bledel aztán Hófehérke lett volna a javából!!!

  30. Látom, más is asszociál Gaiman művére… :D

    Nagyon kíváncsi leszek erre a verzióra, elég bejövősnek tűnik.

  31. scham
    tényleg Alexis sokkal jobb választás lett volna, de most nyomatni kell színészetnulla Sztyuártot, mert vége a Tvájlájtnak… -.-“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.