Ilyen lesz a The Lucky One

Zac Efron is dumál a filmről, amiben szerepel. Sajnos Nicholas Sparks regényén alapul lol. Zac egy 3 Iraki turnust túlélő katonát alakít, aki talál egy képet, ami a szerencsetalizmánjának tart. Visszatérve az államokba megpróbálja megkeresni a fotón található nőt. Na kinek a családtagja hal meg? Ez spoiler egy Sparks munkásságán alapuló filmnél?

human
írta
2011. 11. 29. 03:39
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Ilyen lesz a The Lucky One” bejegyzéshez

  1. Előre biztosított együttérzésem az összes olyan pasinak, akit a csaja elrángat a filmre!

    Kedves, leendő lánynézők, barátnők a film értékét sokféleképpen egyszerűsítik le különféle kritikusok, valaki %-ot vet, más * száma szerint osztályoz. Itt ennél a moziélménynél elhihetitek nekem a pasitok korántsem ebben gondolkodik, ahogy azt sem hiszi, hogy ez a közös, másfél-kétórás “romantikus filmélmény, Zac Efronnal”, majd kapcsolatotokat erősíti.

    Inkább úgy gondolkodik, már ha irodalmi jártassága keveredik a matematikai értelmezéssel (most, miért ne?!), hogy egy Sparks-mozi a Kámaszútra 2. fejezetének teljes körű együttes tanulmányozását vonja maga után, ha viszont hozzáadódik Efron, mint a fenti példa is mutatja nem árt hölgyeim a 6. fejezet bemagolása sem.

    Ez a számítás menti meg egyedül idegrendszerünk épségét egy ilyen előzetes után és csal mosolyt arcunkra a majdani jegyek megvásárlásakor.

    További hasznos tanácsok ezen a linken:

    hogyanéltemtúlazalkonyatotéstársait.com

  2. Szép kis hozzá szólás… :D
    Szerintem ennyire nem lesz gáz a film.
    1x simán nézhető egy szombat délután!
    Főleg, ha utána garantált a kámaszutrázás… :D

  3. A High School Musical óta nem láttam Zac Efront. És az előzetes megtekintése után úgy döntöttem, hogy ez továbbá is így marad… :D Viszont szakállat növesztett? Ezt soha nem néztem volna ki belőle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.