Pusher-előzes

Egy remakeről van szó, de az eredetit rendező Nicolas Winding Refn (Drive) producer itt, szóval azért előfordulhat, hogy nem bunkósbottal dolgoztak a készítők. A történet egyszerűnek tűnik, pénzt kell szereznie a főszereplőnek, mert különben az alvilág cementbe önti. A kérdés, hogy miképp teszi majd meg.

Eléggé hipnotikus anyag lett ez a két perc, amiből néha kinéz egy kis őrület is. A zenét az Orbital hozta a film alá, de a trailer dallama nem tőlük került ki.

Yahoo a profiknak

Lehet, hogy “már megint egy remake”, de elég normálisan modernizálták így elnézve az eredeti előzetesét.

human
írta
2012. 02. 16. 04:09
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Pusher-előzes” bejegyzéshez

  1. hát… vigyorgásra késztetett mikor felbukkant az öreg Milo :) ha Refn keze is benne van valamelyest, akkor annyira nem tévelyedhetnek el. várom.

  2. Rafn szerintem csak a nevét adta hozzá, és semmi mást. Én nem vagyok az az ember, aki túlságosan panaszkodik a remake-k miatt, de ez már engem is idegesít. A mobiltelefonokon kívül nincs semmi az eredetiben, amit modernizálni lehetne.

  3. Milo legalább megmaradt, bár hízott kicsit, de ott van. Az akcentusa olyan, mint a magyar filmek ruszki gengsztereié. :D

  4. Neee, szentségtörés :)
    Aki teheti, nézze meg az eredeti filmeket. Ilyen jó szétcsúszós, depressziós, mégis pörgős filmeket ritkán látni.

    Szegény Milo, hogy megöregedett :)

  5. Azt viszont nem bánnám, és Milo miatt nem is lenne lehetetlen, ha nem remake-nek, hanem kvázi angol nyelvű folytatásnak állítanák be.

    Mondjuk amikor elkezdtem nézni az eredetit, egy darabig azt hittem angolul van, mert egy csomó minden simán érthető a dán dumából :)

    ON: a trailer tényleg nem rossz, csak látszik, hogy lemondtak arról a realizmusról, amitől az eredeti filmek ütnek.

  6. a zene jó. A szereplők Milo-t kivéve viszont elég gázok. Mondjuk Kim Bodniát és azt az elképesztően feszült atmoszférát, ahol bármikor eltörik a bordáidat, szétverik a fejed, mert tartozol, azt lehetetlen ütni.

    Az eredetit KÖTELEZŐ! Mind a hármat.

  7. faszos@

    Ha megnézed, az eredeti filmet, de akár az eredeti trailerjét, megérted, hogy az 55ezer elég relatív maffia tartozás esetén.

  8. Eredetit nem ismerem, viszont ez beszippantott. Driveon sokat dobott a zene, itt a trailerben is hasonló, jöhet!

  9. jé, Milo. egyébként igazatok van, az az eredeti naturalizmusa/realizmusa hiányzik az újból – a trailer alapján. ez már MOZIfilm, sajnos. persze a jobbak közül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.