Guy Pierce a Prometheusban

Felfedték a szerepét:

The Prometheus is owned by an entrepreneur called Peter Weyland, and is played by Guy Pearce. That’s the connection between the two films, and nothing more. Prometheus is a new film, a new world, and is full of new ideas. And of course new monsters as well.

Ennyi lenne az AlienDNA a filmben? A hajó amivel a kutatók mennek Peter Weyland tolajdonában van. Új film, új világ, új ötletek. Természetesen új szörnyek is. Az egész azon az ötleten alapul ami Scott régi filmjeiben is téma, hogy minden a cégek birtokába kerül lassan.

human
írta
2012. 02. 27. 15:29
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Guy Pierce a Prometheusban” bejegyzéshez

  1. az nem connection, hogy egy ugyanolyan space jockey hajót derítenek fel, mint az első részben Ripley társai? vagy én értek félre valamit?

  2. Malachi, ez jogos, kizárt, hogy ennyi legyen a kapcsolat, csak ködösítenek és félrevezetnek, hogy aztán nagy KOPP legyen. Erre mérget vennék.

  3. mekkora királyság már! a Weyland alapítója akinek a cége később űrmonopóliummá nőtte ki magát benne lesz a filmben. +1 ok amiért elmegyek

  4. Akkor az első AvP nem számít kánonnak?

    Csak mert úgy emlékszem, hogy az ottani Charles Bishop Weyland az alapító, és az kicsit előbb játszódik..

  5. Zirowe: Az AvP filmeket nem vesszük az Alien filmekkel egy kalap alá, azokra csak úgy tekintünk, mint spin-offokra. Mert az eredeti Alien univerzumban nem léteznek Predatorok.

    Egyébként szerintem is csak ködösítenek ezzel, hogy csak Weyland a kapcsolat az Alien filmkehez, ott van számtalan kézenfekvő dolog: Space Jockey-k meg az űrhajójuk.

    Viszont ha úgy vesszük, hogy ezeknek a dolgoknak az Alien filmekben csak kellék szerepük volt, akkor valóban csak Weyland a közös pont a filmek között.

  6. láttad az Alient, nem? milyen volt az LV-426? sötét, mérgező, sziklás, terraformálták éppen.

    az előzetest is láttad, gondolom. az a bolygó világos, nem sziklás, bár szkafanderben vannak szóval légköre (belélegezhető) nincs.

    ezek alapján a Prometheus nem az LV-426-on játszódik majd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.