74 hozzászólás a “Itt az Avengers új trailere” bejegyzéshez

  1. Egyáltalán nem érdekelt idáig az Avengers, de a csapaton belüli széthúzós rész, meg a legvégén lévő repülő szörnyeteg egész megpuhított… még a végén elkezd érdekelni?

  2. De jó,hogy dobták a Hulk rosszá válik témát,ez így nagyon helyén van. Úgy tűnik,hogy volt egy rendes forgatókönyvük,a trailer alapján lehet,hogy tényleg megcsinálta Joss Whedon.
    Ütős!

  3. ket kerdes,,,miert utik egymast es mi az a cuccos robot a vegen???? jah es mikor Hulk elkapja vasembert az nagyon ott van!!!!!nagyon mozisan varos.

  4. Nekem is az a kedvenc jelenetem a trailerből amikor Hulk elkapja Vasembert. Hulk lesz a legdurvább!!!!! És egyértelmű hogy moziba nézős lesz ;)

  5. Két órában azért elég sűrű lesz, hogy eljutnak egymás gyepálásától a kurva jó csapat vagyunkig, de bízok Whedonban. Hulk tényleg jól nyomja. Vajon eszénél lesz vagy csak a tomboló őrült?

  6. Eddig is vártam, de eljutottam arra a szintre, hogy legszivesebben hibernálnál magamat a bemutatóig.

  7. Remélem utólag még csinálnak valamit azzal a játékkalapáccsal, amit Thor 2:03-kor porget meg, mert az most nagyon rosszul néz ki. :)

  8. Én csak annyit mondok, hogy ahogy Scarlett Johansson a végén felhúzza a kispisztolyát a többi “nagyágyú” mellett, hát az elég röhejes.

  9. whedon sem a rendezés, sem a sok szuperhős egy helyen témában nem tapasztalatlan. ez a trailer eddig a legjobb bizonyíték rá. tudom sokat nem lehet belőle levonni, de azért látszik hogy lesz belső feszültség is, meg csapatmunka is, nem lesznek unalmasak a karakterek. vasember meg most is aláz mint mindig.

  10. Nah ez a video most kicsit kiragadott az eddigi érdektelenségből.Még a végén jó film lesz ebből?

  11. “Mekkora város?”

    Részemről, mint Hong-kong. Szép, nagy, érdekes, látványos, de inkább itthon nézem meg a monitoromon, kanapéból. Kb. annyira lesz túlzsúfolt is, szvsz.

  12. Háhá, új Vasember páncél, mondtam én!
    Az idegen űrhajó a végén meg tiszta Transformers 3 dizájn.
    Ha Black Widow röhejesen néz ki, akkor Hawkeye az íjával? Nem véletlen hogy benne vannak a csapatban ;)

  13. Igazán annyi kéne, hogy két órán át kalapálják egymást non stopban, akkor jó lesz. De nem tűnik úgy,mint amibe sok töltet jelenetet szánnak. Evans és a boxzsák esete jól néz ki a tralerben, úgy értem jelmez nélkül mennyivel jobb lenne a karakter.Johiék felköthetik a gatyát az igazi szteroidzabáló szuperhőzők mellett a kis horderejükkel. Eddigi legjobb trailer, sokkal adrenalinosabb mint az előző. Bízok benne hogy nem lesz akkora csalódás mint a Ghostrider meg az Underworld. Félek hogy túl hamar tönkrevágják az ellenfeleket, és egy összescapott kapkodós valami lesz.

  14. Dean6: Whedon jegyzi a forgatót is ;)
    És igen, még mindig odab*sz, csak Hawkeye-bólmutathatnának picit többet :)

  15. Weeeeeeeee.

    Scarlett tényleg nevetséges szegény a kis pisztolyával az “állatok” között. :D

  16. Örülök, hogy Hawkeye jelentéktelen szereplő. egyértelmüen ő a leggyengébb az összes közül, nem véletlen hogy nem kapott saját filmet (3 perces thoros kameon kivül). Trailerben is egy szót nem mondott.

  17. Ale: ha Scarlett nevetséges, akkor a kis csíra a nyíllal, meg Captain a pajzsával?

    Ott van mellettük egy isten, egy baszom nagy szörny meg egy full felfegyverzett páncélzat.
    A többi három meg jó lesz csalinak meg áldozati báránynak.
    Valakit fel kell áldozni. :D

  18. Azért azt a cseszem nagy kígyórobotot már a Transformers 3-ban is utáltam (meg minden mást is abban a filmben). Remélem rámcáfolnak, de szerintem kár volt beletenni.

  19. Azért a kapitányt szerintem nem kéne leszólni, végülis ő egy afféle szuperember vagy micsoda.
    Hawkeye és Black Widow lehet nem annyira karakteresek, de oda fognak b*szni bízom benne.

  20. Komolyan én sem értem itt az erőviszonyokat. Hulk és Thor lezúz bárkit. Főellenség meg Loki??? Thor egyedül könnyedén elintézte. Szóval ezeknek a szörnyeknek nagyon tápoknak kell lenniük hogy legyen valami kihívás, vagy valami nagy csavar kell a storyba. Amondó vagyok hogy a Thor filmbe elbaszták kicsit Thor erejét, vagyis túl erős lett aztán itt meg sztem próbálják majd lebutítani. Nagy kíváncsi vagyok a filmre :D

  21. xsz
    Loki elsősorban nem közvetlenül az erejével harcol. Attól eszesebb figura. A Thorban izomnak meg csicskának ott voltak neki a jégóriások, itt meg majd az űrlények.

  22. xsz
    sztem minden általad leírt meglesz itt, csavar,tápos szörnyek,és ahogy nézem az előzetest nem is csak 1-2 ellenfél jut fejenként hanem párszáz,nem hiába pusztul megint az egész város
    és thor persze legyőzte lokit,mégis itt van újra,tehát fél munkát végzett csak

  23. aztakurva :D:D
    ezért az előzetesért ‘megbocsájtok’ az eddigi posztereknek és unalmas fotósorozatoknak :)

  24. Amerika kapitány sajnos annyira gagyi, hogy az már fájdalmas.
    A nő, meg a nyilazós hülye gyerek meg tényleg súlytalanok a többiekhez képest.

  25. nem rossz. joss whedon csinált már bármit, ami picit is geek/junkie szemmel rossz? eddig nem tudott hibázni. (na jó, a Dollhouse lehet, hogy vacak, de azt nem láttam)

    csak egyet mondjatok meg, annyit már tudok, hogy Hawkeye íjjal/nyíllal aprít, a többit ismerem, de az a nő, Black Widow, neki milyen “képessége” van?

  26. Malachi: Black Widow jól bunyózik és beszél latinul… :D De szerintem főleg az utóbbiért van benne a csapatban.

  27. kazanhaz

    igen, sajna ő az Incredible Hulk, nem pedig a régi Hulk film alapján van, ahol minél mérgesebb annál nagyobb. Az már tényleg csalás lenne mert az hihetetlen dúrva :D

  28. Nem tudom mit fikázzák 2 marhajó trailer után…. másrészt amerika kapitány ruhájával sincs nagy gond. EZ EGY KÉPREGÉNY!!! Aki jobbat hozott volna ki egy alapból rikító kék hacukából azt megtapsolom. Talány annyi tényleg hogy Thor erejét az előző filmben felülértékelték mert ha egy olyat odasózna a kapitánynak mint amilyeneket a jégszörnyeknek osztogatott… szuperember ide vagy oda csórikám beleroppanna.

  29. Ezt mondom én is mióta az elsö trailert láttam,de sztem nem Thor ereje lett eltúlozva,hanem inkább ebben lesz magához képest túl kemény a Captain.

  30. Amerika kaptány ruháját teljesen más anyagból kellett volna hogy csinálják, meg nem ilyen “bilikék” színű kellett volna hogy legyen, 6 évesek mászkálnak ilyen szerkókban a farsangi karneválon. Rettentően rontja az összképet, pedig minden más annyira jó lenne, így meg pont olyan a látvány, mint egy műbor ülés egy Ferrariban.Nem nagyon illik oda.

  31. “Amerika kaptány ruháját teljesen más anyagból kellett volna hogy csinálják, meg nem ilyen “bilikék” színű kellett volna hogy legyen, 6 évesek mászkálnak ilyen szerkókban a farsangi karneválon.”

    Lehetett volna sárga is. Szerintem küldj e-mailt a Marvelnek, hátha utólag módosítják. :)

  32. Kíváncsi leszek mit művelnek majd, mert amíg Thor, Hulk és Ironman kvázi tömegpusztítók, addig a többiek tényleg max 1-2 emberes bunyóban jók.

  33. Nagyon látványos a bemuatató, HD-ben hatalmasat üt, bárcsak a film is ilyen jó lenne!

  34. Bizony.A Hulk elkapós rész nagyon hangulatos.Kb,mint a Superman Returns-ben,mikor lezuhan az acélember és a teljes rendőri állomány kíséri a folyosón.

    Ez bizony moziban nézős!

  35. Jobb mint az előző trailer, de tényleg könnyezek a röhögéstől Scarlett kis pisztojkáján :D

  36. “Talány annyi tényleg hogy Thor erejét az előző filmben felülértékelték mert ha egy olyat odasózna a kapitánynak mint amilyeneket a jégszörnyeknek osztogatott… szuperember ide vagy oda csórikám beleroppanna.”

    Nem lett eltúlozva. Olyan táposnak kell lennie, hogy a Hulkkal egy szinten legyen.

  37. Mondom a Kapitány van betúlozva,nem kicsit.A régi Hulk sorozat 1 részében is benne volt Thor,és szinte egyenlö erösek voltak(kis Hulk fölényel),ha jól emlékszem.

  38. Van egy komoly fogadásom hogy a trailer végi igen cool “vállt-vállnak vetve betárazunk” jelenetet a fimben sosem látjuk így viszont, kábé csak olyan kedvcsináló mint ami a Predators trailer esetén volt.

  39. A Kapitány szinte ugyanazt a szérumot kapta mint Hulk nem? Akkor meg elkell viselnie egy két pofont.

  40. Hulk az gammasugárzástól lett vadállat,a Kapitány szérumot kapott nem ugyanaz.Nagyon messze van a 2 karakter eröben,kitartásban,és minden másban egymástól…

  41. Leoben
    A kapitány “csak” egy szuperember. Olyan, mint egy agyondoppingol sportoló. Hulk egészen más dimenzió.

  42. ammok: igen, a klasszikus szériában tényleg gammasugárzás az ok, de az Ultimate verzióban Banner attól lett Hulk, hogy megpróbálta újra elkészíteni a szuperkatona szérumot, amit Cap kapott, és magán tesztelte, de elrontotta, és voilá. Itt nem tudhatjuk, melyik lesz az eredet, de valószínűleg az Ultimate, mert a klasszikusnak egészen más az összetétele.

  43. anthony,ennél a hulknál a hihetetlen hulkban látottak az alapok,vagyis a sugárzás

  44. Jó gagyi akkor a Marvel Ultimate univerzuma…Sosem értettem mi szükség volt rá,hogy teljesen kiforgassák az eredeti karaktereket történetét,illetve személyiségét.

  45. A Kapitány elsősorban nem az ereje, hanem a tapasztalata miatt van a csapatban. Nem azért ő a First Avenger, mert ő a legidősebb – bár sztem ez is bennevan – hanem mert ő a legalkalmasabb a csapat vezetésére. Másrészt, attól, hogy nincs rajta tömegpusztító arzenál, vagy nem tud villámokat hozzávágni senkihez, a pajzsával olyanokat művel, hogy lehidaltok mind. Csak referenciaképp a képességeire: sacc 120 km/h-val fut. Ettől függetlenül Hawkeye és Black Widow tényleg egészen szánalmas :)

  46. Tekintve, hogy Thor nem, vagy csak marha lassan öregszik, szerintem simán idősebb. :D
    Ezek a képregényes “tények” meg nagyon jók, de ne keverjük a filmekhez, mert felesleges. Ha ekkora sprinter, akkor a filmben pl. miért motorral menekült az ellen elől?
    Az meg, hogy ő az első, az a filmekbeli univerzum alapján simán csak a tagok időrendi felbukkanása miatt van. A

  47. Jörmungandr. Így hívják Thor nagy ellenségét, aki egy óriási tengeri kígyó/leviatán. Szerintem őt láttuk ott, a mitológia szerint megölte Thor de a mérge vele is végzett.

  48. Figyelmébe ajánlanám az embereknek, hogy amikor körbe jár a kamera akkor kékkel villan fel Black Widow kezén a kiegészítő, tehát fel lesz töltve szerintem a Cosmic Cube-bal, így talán nem lesz annyira meggymag szóró karakter :)

  49. A Dollhouse egy nagyon jó ötlet és sok nagyon jó színész, aminél pár részt elrontott a Fox, de attól még igenis érdemes megnézni.
    Főleg ha bírtad a Firefly-ban Washt (Alan Tudyk) – de nehogy utánaolvass bárminek a wikin vagy a neten, mert van benne sok jó meglepetés.
    Ja meg a végül elvetett első részt is érdemes levadászni, amit Whedon eredetileg akart a Fox-féle helyett.

  50. Most néztem meg youtube-on FHD-ben és az elején mikor futnak a népek a szörnyűséges halál elől,a kép közepétől kicsit jobbra,a szöszi a napszemüvegben röhögve fut.
    Az ilyen statisztát kib*sznám.

  51. Láttad volna mi volt a Hídember Nagycenki forgatásán :D Ott már én is mérges voltam,mikor 1 jelenetet 4szer kellett 2 buta lánygyerek miatt ujravenni,mert szakadtak a röhögéstöl.Meg elkezdett szemerkélni az esö is…

  52. A trailer utolsó jelenetéről az ugrott be, amikor a várakozó Alliance flottára ráeresztik a Reavereket a Serenityvel. Város.

  53. Mondjuk ha az emberek ismernék Black Widowot és Hawkeye-t, mielőtt leszólják a két karaktert, az tök jó lenne. :) Batmannek sincs semmilyen szuperereje, de a JLA sehol nem lenne nélküle.
    Nagyon várós lett nálam is ezzel a trailerrel, de nem szeretem, amikor olyan mélységeket próbál néhány felhasználó belemagyarázni egy popcorn képregényfilmbe, mintha egy Forrást nézne mondjuk.
    Lazuljatok már egy kicsit!

  54. Hawkeye kurva nagy karakter, ha valaki ismeri a képregényt azt tujda miről beszélek ;)

    remélem nem fogják el cseszni

  55. ammok: akkor mégis ki ellen, a gonosz politikusok a megcélzott társaság, vagy a mestergyilkos szakszervezetisek? :D
    Most komolyan.

  56. Én a Batman képregényekre gondolok ha róla beszélek.Nekem a Batman nem a Justice League-t jelenti…Az megint más.Ha a Batmant nézzük nem igazán találsz benne szuper gonoszokat,ugy mint az Avengers szereplöinek saját képregényeiben.

  57. Amugy A JLA-ban ugy fel van erösítve Batman,hogy az már sok.PL.megnéztem a JL Crisis on Two Earth címü rajzfilmet,és ott a “gonosz” Batman simán el verekedett Wonder Womennel,mivel kibernetikus ruhában vagy miben volt.Erre a végén Bruce (a jó)simán állja ellene a sarat,söt 1edül hazavágja…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.