9 hozzászólás a “A friss Prometheus spot” bejegyzéshez

  1. Sajnos 3D… Bár a karib tenger kalózai után megfogadtam, hogy nem nézek több háromdés filmet de itt kénytelen leszek kivételt tenni. Remélem, hogy ez normális 3D-s lesz nem valami konvertáld ócska szar. Egyébként nagyon jó filmnek ígérkezik így előzetes alapján.

  2. Bandido: “Várj semmit, és sose leszel csalódott!”

    Már a film miatt tűkön ülök:D

  3. Bandido: ridley azt mondta, hogy 3d kamerákkal vették fel a filmet, nem konvertáltak

  4. Tök mind1, hogy azzal vették-e fel, sima moziban akkor is szar lesz és SÖTÉT! (Transformers 3-is 3D kamerás volt mégis sötét volt és szerintem gagyika). Ez a legnagyobb baj, hogy kibaszottul lesötétít az a szemüveg. Persze fényerőt növelni azt nem fognak a vetítőben. IMAX-ben legalább a fényerő normális(abb). Szóval én ezt 2D-ben szeretném nézni, mert amúgy is tele van sötét jelenettel, szeretnék látni is valamit. Talán még IMAX szóba jöhet, de oda meg kb. képtelenség lesz jegyet venni. Főleg akkorra amikorra nekem jó lenne vidéki lévén.

  5. Lenny, neten időben tudsz foglalni. Szerintem ha nem is az első hétvégén, de tuti eltudsz menni ha akarsz.
    Mondjuk én addig skeptikus vagyok a magyar IMAX változattal, amíg nem látoma magyar plakáton kiírva. Mondjuk ez egyben azt is jelenti majd, hogy szinkronos lesz:P
    Pedig Noomi Rapace angol akcentusa szerintem bájos:)

  6. Azt nézem, hogy egyenlőre még sima magyar premier sincs. Remélem szerencsénk lesz és már május 31.-én bemutatják (imdb) mint sok más országba. Mondjuk olaszok, németek, svájciak meg csak nyár végén. Ki érti ezt?
    Mondjuk egy ilyen filmet talán még nagy torrentesek is moziban néznek meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.