Twins folytatás Triplets címmel?

Mindezt két nappal április 1 előtt bejelentve? Szóval az ikreket folytatnák, amiben ugye Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito alakította a testvérpárost. Kiderülni, hogy van egy harmadik ikertestvérük is, akinek a szerepét Eddie Murphyre osztanák.

Forgatókönyv még nincs, de az eredeti film rendezője, az azóta is sikereket halmozó Ivan Reitman visszatér producerként.

Na erre mi szükség van?

update: mint kiderült, erről Arnold már nyilatkozott régebben, most csak úgy tűnik, hogy meg is valósul.

human
írta
2012. 03. 30. 16:00
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Twins folytatás Triplets címmel?” bejegyzéshez

  1. Amilyen jópofa alakításai voltak Murphynek fénykorában (48 óra, Beverly Hills-i zsaru szériák), akkora szar lett. Gyerekkoromban imádtam az Ikreket, nagyon jól szórakoztam rajta többször is, de félek, hogy egy ilyen folytatás követné a Murphy által felrajzolt, meredeken zuhanó pályaívet.

  2. A nyuggerotthon homless ikrái. Kb ez lesz a folytatás új alcíme. Még az ifjú Schwarzeneggerrel ez a rettentő naiv karaktert meg lehetett csinálni, de a közel 70 hez gördülő szinész inkább dawnkórosnak tünne ugyanezzel a karakterábrázolással. Abból a témából épp elég volt annyi amennyit kipréseltek. Vegyék tudomásul hogy megvénültek, nem is kicsit, kormányzói székben lehet csak igazán lefele pusztulni, nincs értelme a régi jó dolgokat megcsúfolni. Nálam már a Rocky 6 rozoga vénembere üt még egy utsót sem fér össze a régi fitt karakterrel. Murphy is teljesen más már, mint a régi ravaszdiképű kölök szerepekben. Neki sem áll ez már annyira jól.

  3. “Erre mi szükség van?”

    Hát az, h Arnie most tér vissza és nincs ötlet új sztorira, így leporolják a régit. Egyébként poénos sztori lenne, de Eddie Murphy neve nem lenne rossz, ha még mindig fent lenne a csúcson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.