Ryan Reynolds Hegylakónak?

Mivel a franchise alap, így muszáj a rebootjával foglalkoznom. Úgy néz ki, hogy Ryan Reynolds elhappolja a szerepet. Egyelőre még egy vetélytársa fejét sem vágta le érte, a kapitalizmusban máshogy van értelmezve a csak egy maradhat.

Mindezt a Variety hozta, szóval nem valami rajongó nedves álma egy fórumról. Ettől még nem 100%, de hát a hegylakóról van szó, mondtam.

29 hozzászólás a “Ryan Reynolds Hegylakónak?” bejegyzéshez

  1. Szeretem Reynoldsot, mertvígjátékban már bizonyított, sőt drámában hozott jót, de Hegylakónak? Remélem nem lesz igazam, de valahogy nagyon nem tudom elképzelni a szerepben. McLeod nem igazán a folyamatosan viccelődő dumagép. Egyik McLeod sem. Aztán majd kiderül, hogy működni fog-e vele a film, vagy sem.

  2. Gondolom ez valami vicc…

    Hegylakó reboot? Azt minek reboot-olni? Inkább az eredetit újra bemutatni moziban. Bármit is csinálnak úgyis bukás lesz, mert mindenki az eredetihez hasonlítja majd, ami ugye kult – és akkor enyhén fogalmaztam (persze mint sok kultfilm ez is csak később vált azzá, bemutatókor nagyot hasalt, bár nem értem miért).

    Következő mi lesz? Andalúziai kutya reboot?

    Komolyan egy pestis hozhatna egy kis vérfrissítést a filmes világban.

  3. Jobb lenne ha a Deadpool filmjét csinálnák, mint ahogy ezen a képen azt játsza.

  4. Reynolds elmegy, de kinek adják Connery szerepét? És ki helyettesíti a Queent zene fronton?

  5. ROFL!
    Komolyan elröhögtem magam, a gép előtt mikor a címet elolvastam. :D

  6. Hát ez az Deadpool film kéne már.Tervezik elég régóta de nem hallottam róla semmi újat

  7. Legyen inkább Seth Rogen, megspórolnák a kardozás budgetjét mert helyette beszívnának az ellenséggel…

  8. Llew: mondjuk Skrillex. Who wants to live foreveee ee ee ee ee ee eeeeer GYAŰŰŰŰ radadadadadadada GYŰÁÁ. :D

    Amúgy remélem nem számít offnak, nem értem ezt a remake-fóbiát, tényleg. Le akar húzni egy sokadik rókabőrt a franchise-ról a stúdió. Naná, én is le akarnék, ha látnék benne lehetőséget. Engem rajongóként az sem érdekelne igazán, ha egy Keresztapa-remakeben Robert Pattinson és Kanye West meleg párt játszana és náci zombikat irtanának a Vatikánban. Egyszerűen nem vennék róla tudomást, és hálás lennék a sorsnak, hogy megajándékozott az eredetivel. A bollywoodi röhejes tucatkópiákon is tudunk nevetni, amikben pl. Neo fűnyíró traktoron csap össze a “mátrix” ügynökeivel, tekintsünk ezekre is úgy, csak mondjuk több pénzből. :D

    Reynoldsban meg kövezzetek meg, én valamiért bízom. :)

  9. Igazából megértem, hogy rebootolni kell, de a Hegylakó sorozatból az első alap, meg mondjuk a sorozat… A többi rész mindegyik logikailag az első alá tesz…

  10. Doktor gondolatát tovább víve: a Hegylakónak a folytatások többet ártottak mint egy remake valaha is tudna.
    Amúgy én bírom a filmet de Lambert szerintem nevetséges (a hangja meg a szemei állása). De Reynolds kicsit még hasonlít is rá (nem úgy mint pl egy Total recall Farrel-Schwarzenegger kombó).
    Kenike: a traktoros indiai film kb 10 évvel a Mátrix előtt volt :D De amúgy valóban pofátlanul nyúlnak az indiaiak, de nekik legalább van filmiparuk (nem is akármekkora) és néha tudnak olyat mutatni amin meglepődik az ember.

  11. Hegylakót csakis Thomas Jane-nel. Kiköpött Christopher Lambert, csak magasabb és kigyúrtabb.

  12. Balakin: Ó bocs, hiba a mátrixban, az tényleg egy másik bollywoodi csoda. :) Nem is őket akartam fikázni ezzel, azokkal a filmekkel egymilliárd indiait (és néhány millió hozzánk hasonló lappangó trollt :)) szórakoztatnak kiválóan, csak azt akartam mondani, hogy ha X film rajongója egy legyintéssel és egy kacajjal el tudja intézni azt, hogy a kedvencét golyóálló turbános nindzsákkal és kályhaezüsttel lefújt fröccsöntött műanyag díszletekkel “gondolják újra”, akkor miért olyan nagy baj, ha ennek elkészül egy nyugatibb, ennél mégis profibb verziója is? Nem kötelező megnézni, ha megnézed, nem kötelező szeretni, pláne nem kötelező felülbírálni az álláspontod az eredetiről. Arról nem beszélve, hogy a remake hírére biztos egy csomóan (újra)nézik az eredetit is, ergo annak is használnak. A reboot talán épp ezért hálásabb műfaj a folytatásnál, kevésbé alkalmas nimbuszrombolásra. (bocsi ha hosszan ömlengtem)

    Én szerettem a Hegylakót, és most bizony várom a Reynolds-félét is, külön örülök neki, hogy egy más stílusú fazon lesz a főszereplő, szerintem egy másolat ritkán lesz jó reboot.

  13. Nekem sincs semmi bajom a remakeekkel, rebootokkal, de a Hegylakót fölösleges újra forgatni, mert ebből a szotpriból nem lehet többet kihozni.
    Reynoldsot pedig nevetségesnek tartom. Ennyi erővel lehetne az a szőke Twilightos gyerek is. :D

  14. Én szívesen nézném újra a hegylakót, Reynolds jó lenne, na de mi lesz a zenével? azt a filmet nagyrészt a zenéi tették halhatatlanná.

  15. reboot nem lenne még gond,és reynolds se
    ami gond h az első rész nagyon alapmű,a folytatások vannak elcseszve csupán azokkal kéne foglalkozni,az eredet ki is hagyható így
    és akkor a queen,connery hiánya se lenne gond mert folytatásban már annyira ők sincsenek jelen

    (jajj,új spam ellenőr? már megszokásból nyomtam a “szombatot” olvasás nélkül)

  16. Személy szerint én baromira nem értem,hogy ezt a félcédulás Ryan Reynolds-ot mi a francért tolják így hálivúdban???
    Ha színész lennék Los Angelesben biztos az ő ügynökét választanám de most komolyan….mert amúgy az egész ember
    akkora semmitmondó.Szerintem közepes színvonalú vígjátékokban vagy romantikus szirupokban kellene a férfi főszereplő vicces legjobb barátját játszania ….. de ez,hogy sorba kapja a főszerepeket?????Egy filmsztár legyen vagy karizmatikus de nagyon…vagy piszok tehetséges ritkább esetben persze mindkettő ….. ez Reynolds viszont csak egy fej amin van két szem aztán annyi ….. valahogy hiányzik belőle az a plusz amit miatt azt mondom,hogy IGEN!Ez az ember megér másfél vagy 2 órát,hogy bámuljam a moziban.
    Mindegy majd csinálnak egy béna hegylakó filmet repkedő cgi fejekkel 100 meg 100 csillió dollárból ami aztán baromi nagyon fog hasalni és akkor végre rájönnek majd,hogy Ryan Reynolds talán valami másra termett mint főszerepekre.

  17. Megnézném a szerepben Christian Bale-t is, ő talán jobban hasonlít. Kultfilm ide vagy oda, azért megnézném a rebootot, biztos teleraknák badass csatákkal a történelem minden idejéről, telehánynák CGI-vel és minimum egy agyatlan másfél órára, de valamire jó lenne!

  18. Nem valódi sztár a pali,max egy eye candy a másik nemnek:)

    -A Bullock egyedül is szokott 300 milliót csinálni.(The Proposal volt a közös munkájuk)
    -A Safe House-ban a szokásos Denzel mozi bevétele van benne.

    De adják és adják neki a szerepeket..

  19. bírom a fickót…de jobban bírnám, ha a remaket már folytatásra hegyezett logikával írnák, nehogy úgy járjanak mint korábban.

  20. herr …. tök egyetértek veled GIGALIKE öregem! :)
    Azért ha már hozzá nyúlnak egy olyan klasszikushoz mint
    a Hegylakó találjanak hozzá egy tényleg kemény arcot!
    Itt most egy olyan karakterről van szó aki már több száz éves látott egy csomó háborút, szenvedést, korokon át ível az élete, szerelmeket veszít el stb….mondhatjuk,hogy inkább egy szívás az élete …… és erre kellene egy Ryan Reynolds? A muksóban kábé annyi lehet a szenvedés,hogy diétáéra fogják minden filmje előtt….ugyan már.

  21. Fantomas77: ebben nagyon egyetértek, az enyhén bandzsa Ch. Lambert tekintete mögött olyan mélység volt, amihez 100 Reynolds is kevés lenne.

    Itt egy nagyszerű cikk a témában: http://href.hu/x/hu9h

  22. Alapból nem gondolom, hogy a reboot és a remake az ördögtől való lenne (a Scarface is egy remake volt, vagy a szintén nagyszerű The Thing), de történetesen a Hegylakó pontosan az a franchise, aminek már évek óta várom a felújítását. Egy iszonyatosan jó első rész után olyan folytatásokkal gyalázták meg a filmet, hogy hihetetlen, már a Ridley Scott-féle második rész is egy förtelem volt, ami pedig utána jött, az egyenesen minősíthetetlen. Nem pont Reynolds-ra gondoltam volna, bár nekem nincs bajoom a sráccal. Mindenesetre szerintem várjuk meg az első képeket, aztán majd lehet hisztizni.

  23. Ridley Scottnak nem sok köze volt a HL2-höz. Én bizakodó voltam eddig mert imádom a HL franchiset( főleg a sorozatot, szerintem magasan veri a filmeket) de ez a Reynolds hír nem tetszik.

  24. ice21 az egy remek cikk! Pontosan erre gondoltam…mondjuk a Zöldlámpás pofára esése után nem értem,hogy miért van még mindig futószalagon az ürge?Szerintem nincs még egy színész aki ennyi esélyt kapott volna Hollywoodban :D

  25. ice21 az egy remek cikk! Pontosan erre gondoltam…mondjuk a Zöldlámpás pofára esése után nem értem,hogy miért van még mindig futószalagon az ürge?Szerintem nincs még egy színész aki ennyi esélyt kapott volna Hollywoodban :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.