12 hozzászólás a “Újabb Django képek” bejegyzéshez

  1. Nagyon várom már, remélem Kill Bill szerű cucc lesz. Bár a Bastardot is szeretem. És persze tetszenek az új tarantino-színészek, kiváncsi leszek Dicapriora és Foxra, mennyire illik bele ebbe a “világba”.

  2. Nero a legjobb :-) amúgy sajnos a képeknek, kosztümöknek semmiféle spagetti western hangulata nincsen.

  3. Miért kéne, hogy spagetti western hangulatuk legyen, amikor nem olasz filmről van szó?

  4. Csatlakozom. Kicsit steril, pontosan illesztett jelmezek, díszletek, de ettől még lehet majd jó. Bírom Tarantino elborult fejét, bár a Basterds nekem annyira nem jött be, viszont a Death Proof igen.

    Kíváncsi vagyok hogy oldja meg a footfetish-t :D

  5. Reméltem, hogy Foxx fizimiskáját kicsit Woody Strode-hoz teszik majd hasonlóvá, aki a Spartacus (1960) Drabája mellett számtalan western ikonikus fekete figurája volt (Volt egyszer egy…, Szerencsevadászok, Aki lelőtte Lyberti V-t, Akik csizmában halnak meg).

    Strode valami hihetetlen fizikalitással bírt, mélységet, tekintélyt sugárzott az egész lénye simára borotvált fejével, amivel olyan volt mintha egy ében sziklából faragták volna ki alakját.

    Abban bíztam Tarantino majd neki tesz egy tiszteletkört Foxx figurájával annak külsejében, de nem a színész itt inkább úgy néz ki,ezzel a cspzott gyapjasságával, mint Harry Belafonte a Buck és a prédikátorban (1972).

    Strode fizimiskájának jobban örültem volna. Foxx viszont otthon hagyta a borotváját, szóval ennek kell örülni :/

    A film ettől még persze nézős lesz!

  6. bevallom férfiasan a második képen meg se ismertem Foxx-ot, csak az utolsó kettőnél esett le a tantusz, akkor tekertem vissza, hogy ki is az? :) ezen képek alapján én még nem nevezném túl sterilnek, a hangulatuk jó, Caprio rutinból lehozza majd a karaktert, és szerintem Foxx miatt sem kell aggódni. a sztori viszonylag szűk mozgásteret ad, így marandnak a dialógusok, amiben viszont elég erős Tarantino.

    igen erősen város darab.

  7. Chocho, azért mert arról volt szó, hogy az lesz + a legjobb spagetti westernek se olasz gyártású voltak (Leone darabok, csak a debütáló rész).

  8. Capriotól én már régen nem tartok, jó lesz biztosan.
    A film kétesélyes, de persze meg fogom nézni. A Bastards bejött, úgyhogy van esély a sikerre nálam.
    Tényleg, a Kill Bill folytatásnak mi lesz a címe? Killed Bill (as you noticed)?

  9. Azért Franco Nero még mindig beadja az utolsó képen. Hihetetlen örök túlélő..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.