Django Unchained-előzetes

Na Tarantino westernje kapott egy előzetest, az biztos, hogy sokat dumálnak, és kötelező is lesz a film, de az első perc eléggé nyögvenyelős információáradat. Utána jobb lesz.

36 hozzászólás a “Django Unchained-előzetes” bejegyzéshez

  1. Kicsit erőltetetten túljátszottnak tűnik néhány karakter, de biztosan megnézem, a Basterds-nél remélem jobb lesz.

  2. A trailer annyira még nem győzött meg, de azért természetesen moziban nézős, pláne, hogy a Basterds jobb volt nálam, mint a Kill Bill, és ezt egy jó jelnek tekintem.

  3. Legjobban várt film. Leo nagyot fog alakítani az tuti elég flegma lesz az biztos és remélem annyira pszichopata.

  4. Zirowe – ne hagyd, hogy az előítéleteid vezessenek. ez egy jó film lesz, legrosszabb esetben is bőven nézhető. az már több, mint elég manapság.

  5. amúgy itt volt hír, hogy Kurt Russel és Cohen is kiszállt a projektből? Trailerbe se láttam őket. Amúgy majd nézős csak nem moziban ,annyira nem várós, itthon jó lesz.

  6. Láttam a kötelező nagyvolumenű/klasszikus spagettiwesterneket….a címeket ti is tudjátok.

    Ebben én nem láttam számomra kedves jelenetet.:) :(.

    Hiányzik a piszkosság, néma hős, nagyszerű zene.
    Na csak azért mondom mert azt olvastam többször, hogy ez is spagetti lesz és én csak egy “sima” westernt látok ebben.

    Majd átkapcsolom az agyam karácsonyig.

  7. Hát igen, mondjuk én is inkább valami spagetti, vagy Boss Nigger (bocs a kifejezésért, ez a film címe) szerű blaxpoitation-t vártam volna…

  8. kicsit pimpesített western ez, de jól áll Tarantinonak.
    azt nem tudom, ki miért keresi a klasszikus spagetti feelinget benne, mert az tényleg nincs, de nem baj az.
    (mondom ezt úgy hogy én is szeretem)

  9. Miért várjátok hogy western legyen, mikor Tarantino is megmondta hogy ez egy southern lesz?

  10. Ez veszettül jónak ígérkezik! Én egyáltalán nem vagyok egy Tarantino rajongó.. sőt. Ez viszont egy hatalmas mókának néz ki. És ez tényleg nem tipikus western de nem is baj. Tuti moziban nézős, remélhetőleg felirattal.

  11. Malachi: Basterds óta ez a véleményem.

    Attól még megnézem, majd vmikor dvdn, ha jobb nincs a film+on, de továbbra is értetlenül állok a Tarantinot éltetők előtt.

  12. Zirowe: Ők meg előtted.

    Eddig nem annyira vártam vagy hozott lázba a film, de ez a trailer meggyőzött, hogy csak meg kell nézni.

  13. Johnny Cash egyik legütősebb nótája azért befigyel az elején. :)
    Ahhoz, hogy Tarantino mindig reklámozza, hogy mekkora western rajongó, halványan se hasonlít egyik klasszikus spagetti westernhez sem.

  14. ne érts félre, engem is hidegen hagy a Tarantino-jelenség (ha létezik), de attól ez a trailer még egy teljesen jó film ígéretét hordozza.

    mit lehet ezen elrontani? alap sztori, talán csavarral – bár nem hiszem, bosszú, a gonoszok szívnak, jó látvány, jó színészek, jó dialógusok. ezt nem fogja elrontani.

  15. Tarantino jelenség: Vér, gyilok, vér, flegma szövegek, félkomolyan vett sztori, még több vér.. mindezt művészi (ha úgy tetszik elvont) módon tálalva.
    Ezért szeretjük :)

  16. Tarantino jelenség: Színtiszta, igazi, szívbeli, minden manírt és beképzeltséget nélkülöző, megalkuvást el nem fogadó mozgóképimádat. Ezért szeretjük!!! :)

  17. Hát a trailer alapján meg nem mondanám, hogy ez egy Tarantino film, úgyhogy akár még jó is lehet. Egyszer biztos megnézem ezt is.

  18. ÉÉÉÉÉS ott a FRANCO NERO!!!!! De mondjuk minek kellett ellőni a trailer teaserében?

  19. Hát tarantino megint nem fogott meg. Tényleg sajnálom ,hogy kimaradok a jelenségből… aztán belenézek szinte bármelyik filmjébe és rájövök,hogy ez nem is akkora baj.
    Maradok a nolan-féle iparosoknál, burtont meg tarantinót majd egy másik életemben fogom szeretni.

  20. vannak pro- meg kontra érvek Tarantino kapcsán, de ezt a spagetti-western elvárásos dolgot nem értem. azt mondja Quentin, hogy hatással voltak rá a spagetti-western filmek, szereti őket, a Kill Bill egyes jeleneteiben ennek igen komoly jelét is adta.

    de ez egy Tarantino film lesz. nem?

    az lehet, hogy a történetét úgy meséli el, hogy az western közegbe van ültetve, lehet, hogy a filmes élményei hatottak rá, így a filmjeire is, de a film ettől nem lesz egy spagetti-western, nem kérte meg Ennio Morricone-t, hogy ő szerezzen zenét hozzá.

    ez egy Tarantino által elmesélt sztori, ami a vadnyugaton játszódik, és pont. ne azon rugózzunk, hogy spagetti-e, vagy sem, mert teljesen irreleváns. a Hét mesterlövész egy western film, de az eredeti egy Kuroszava alkotás a Hét szamuráj címmel, kurvára nem western film. hozzá tartozik persze, hogy John Ford westernjei ihlették meg, de ettől az még nem egy western film, hanem a kardozós szamurájfilm.

    szóba hoztam a Kill Bill-t, így megemlítem, hogy Caradine bácsi a Kung-fu sorozat, meg a Magányos farkas című remek Chuck Norris filmben alakított nagyot, vélhetően az előbbi miatt kapta meg Bill szerepét… ráadásul több filmben is utal rá, hogy hatással volt rá a sorozat, a Ponyvaregényben van is egy beszélgetés Vincent Vega és Jules között, amiben Caine-ről beszélgetnek.

    egyébként kevés olyan Tarantino filmre emlékszem, amit a trailer alapján néztem volna meg, vagy az keltette volna fel az érdeklődésem. ok, a Brigantik egyik előzetese sokat dobott a dolgon (Nein-nein-nein…yes-yes-yes), de az már csak hab volt a tortán.

    a Death Proofon kívül meg nem volt olyan filmje, ami problémás lett volna, szóval ez is város, de előtte még van pár film, ami nagy élmény lesz, reményeim szerint.

  21. Mit mond Leo mikor ül a trailer végén a kocsin és röhög ??
    Az a nevetés is kemény:D

  22. Ezt nem értem én se. Miért várjátok el, hogy spagetti-western legyen?

    Őszintén szólva én nem is akarok spagetti-westernt, bár a Jó a Rossz és Csúf, valamint a Volt egyszer egy Vadnyugat az abszolút kedvenceim között vannak.

    De Segio Leone rég meghalt, és a spagetti-western-nek is annyi, én azt mondanám a Volt egyszer egy Vadnyugattal véget ért, ahogy a filmben érkezik a vasút, és a vadnyugatnak és vége lassan, a műfajnak is. Ez film a csúcspont. Ami utána készült már valahogy nem volt az igazi.

    Lehet másféle westernt is csinálni.

    Eastwood a Nincs Bocsánattal hatalmasat alkotott, pedig abszolút nem hasonlít teszem azt Leone műveire.

    Mint ahogy a Brygantik sem egy tipikus háborús mozi. Nem a Piszkos Tizenkettőt forgatta le újra, egész másféle filmet csinált. Így lesz ez most is. Nem azt várom el, hogy Morricone zenéjére egy mocskos , borostás alak fél órán át rezzenéstelenül bámul a semmibe, miközben mutogatják a kopár tájat.

    Nem, itt a szokásos Tarantinora jellemző dolgokat várok, dumákat, véres jeleneteket, fekete humor, aztán megint dumát, rengeteg filmes kikacsintást.

    A film már most nagyon tetszik, ez valami nagyon jó lesz.

  23. Nekem is tetszik a dolog. Talán a zenéje miatt hangulatában nekem a Kill Bill ugrott be leginkább, csak most western környezettel és nincs is ezzel semmi baj. Én is szeretem a spagetti westerneket, ez nem az lesz, de nem is mondta senki. Engem a történet érdekel, Tarantino stílusa érdekel, amit és ahogy elmesél. A 2. vh után most western köntösben. várom szeretettel.

  24. He is a rambunctious sort, ain’t he?

    Legalábbis én ezt értem… Olyasmi,hogy “ő egy nagyon izgága fickó, nemde?” kicsit pejoratívan… De nem biztos.

  25. azért tarantinotól egy új A jó a rossz és a csúfot várni, hát… :)) Az egy másik műfaj, Tarantino nem abban utazik

  26. mi a tököm a harmadik szám, ami a végén szól? yoututeon se tudja senki, pedig mocsok jó

  27. Nero mekkora már benne:) A JB muzsika baszottjó, de nem érzem az erőt benne, bár a Basterds trailerek sem jöttek be, aztán a film odavert. kevéssé érzem benne a spagetti western vonalat, pedig én azt szeretném, de nagyon, QT sztájlban.

  28. Bemutatók alapján egy Tarantino filmet sem néztem volna meg. De annak idején felhívták a figyelmem a Ponyvaregényre. Utána bepótoltam az előző filmjeit. Azóta folyamatosan megnézem minden filmjét.
    Oltári jó, többször nézhető alkotások. Amit a brigantikban összehozott az nekem a Ponyvaregény óta a legjobb alkotása. Ez is hasonló kaliberű lesz nagyszerű színészekkel telepakolva. Szerintem.

    Jah, még a Death proof-ot is láttam vagy 4x, az is ott van a szeren :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.