Cloud Atlas-előzetes

Bár az előzetes még csak 360p, elvileg a napokban jön jobb válozata (udapte: megjött), de aki nem tud várni, az már most megnézheti. Őszintén szólva HOLY SHIT. Lenyűgöző a videó, csak a Life of Pi mellé időzíteni a trailert rossz ötlet volt. Na mindegy, hiszen az is lehet, hogy a Wachowski testvérek és Tom Tykwer valami csodát hozott össze.

Korokon és stílusokon átívelő grandiózus filmet várhatunk.

human
írta
2012. 07. 26. 11:28
megjelenés
34
hozzászolás


34 hozzászólás a “Cloud Atlas-előzetes” bejegyzéshez

  1. whoa!
    kicsit Coelho-snak tűnik ugyan, de hátha sikerül egy fokkal magvasabbra kihozni, és hát legalább látványos.

  2. Mi a gond a 360p-vel?

    A filmet meglátjuk, így elsőre nem sok minden derült ki, attól félek kicsit sok lesz benne a csöpögés, ami kinyírhatja.

  3. vannak akik szeretik teljes képernyőn megnézni a trailert, jobban meg is látszik, hogy mire számíthatsz mint kicsiben és a 360 full képernyőn ratyi. amúgy érdekes, de én is megnézem majd inkább hd-ban

  4. Én a “best selling novel”nál kinyomtam a videót. Sajnálom, de nekem már televan a micsodám az ilyenekkel… biztos jó lesz, akit érdekel, de az nem én vagyok.

  5. “Én a “best selling novel”nál kinyomtam a videót. Sajnálom, de nekem már televan a micsodám az ilyenekkel… biztos jó lesz, akit érdekel, de az nem én vagyok.”

    Teljesen érthető. Inkább nézed egy szar hollywoodi tucatforgatókönyvíró gagyi történetét, mint egy zseniális sztorival rendelkező regényíró ötletorgiáját. Mert mindenki tudja, hogy a legjobb írók filmes szkripteket írnak és nem regényeket.

  6. ha hihetünk a IMDB oldalnak akkor 184 perces lesz.

    látvány meg van már csak a történetnek kell jó lennie. :)

  7. Ha a film is hasonló hangulatú lesz mint ez az előzetes, és tényleg ilyen nagyívű amilyennek tűnik, akkor engem megvettek kilóra!

  8. garda: a twilight is ‘best-selling novel’ szóval ez azért nem mérvadó. és tényleg havi 5 olyan trailer van amiben kiírják ezt. ettől függetlenül ez a film város, de megértem azt is akinek a töke tele van már a best-selling novel féle marketinggel

  9. “a töke tele van már a best-selling novel féle marketinggel”

    Csak leírják, hogy könyvből készült. Ennyi. Nyilván sikerkönyvből, de abból egy hónapban van 300.

    Számold össze az idei adaptációkat. Nincs az havi 5.

  10. Nem olyan nehéz utánanézni azért, hogy mi is ez a könyv.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_Atlas_%28novel%29

    Én ezt ugyan nem, de a magyarul is megjelent Ghostwritten – Szellemírók c. könyvét olvastam a szerzőnek; az is hasonló struktúrájú könyv volt, és nagyon élvezetes olvasmány. Ez pedig a szinopszis alapján abszolút filmre termett, és remélem, jó is lesz. (Csak Tom Hanks ne lenne benne.:|)

  11. Nálam a zene szirupba fullasztotta a trailert, ez alapján nyáltengerre számítok sajnos

  12. Elvileg 100 millából rakták össze a filmet, és azt gondolom ennek minden centje jó helyre került.

  13. Nem akarok nagy szavakat használni (persze fogok), de szerintem az ilyen filmek miatt találták fel a MOZIT…

  14. A Mr Nobody-ban is volt vagy 6 történetszál, mégis remekül összehozták – igaz, az 180 perc környéki volt. Szerintem itt is fog menni.

  15. Konkretan szol is valamirol a film, vagy csak csapong ossze vissza a semmintmondo jelenetek kozott? Everything is connected…

  16. Ebből lehet még korszakalkotó mozi is, meg lehet csapongó unalomba fulladó katyvasz is. Meglátjuk.

  17. Csodálatosan néz ki, remélem lesz mögötte igazi és mély történet is. ;)

  18. Block-buster season után, mindig az oscar-hypok jönnek. Ez alól egyik év sem kivétel. Így life of Pi trailere után, ezt nagyon nem kellett volna megnéznem… saját vélemény, de én nem szeretem az ilyen csöpögős maszlagokat… szerintem giccsparádé ez is. Bár nem értem a hollywoodi tucatfilm kijelentés. Miért szerinted ez mi? Ugyan azok a klisék vannak ebben is mint minden más ömlengős filmben. Ez is tucatfilm, ami egy tucat-könyvből készült…. Sztem ha nagyon megerőltetnénk magunkat és mindenki írna egy filmcímet, ami ehhez hasonló, akkor jó pár komment kerülne ki ide….
    ez van… mindenkinek kell egy olyan kis szobrocska…

  19. Hanks papa, Wachowski tesók, Tom Tykwer, Halle Berry…ha egy kanapén ülne a szereplőgárda szó nélkül 2 órán át, akkor is nézném, még tetszene is, mert egy agymosott tucatfilmes vagyok……

  20. Hát eléggé csöpögősnek néz ki. Nem éppen egy must-see így első látásra.

  21. Nálam ez most a legjobban várt film lett idén a Hobbit mellet (vagy előtt?) Wachowskiék tudnak korszakalkotót és gagyit is kihozni, de valahogy most az az érzésem, hogy megint megcsinálják.

  22. A regény, úgy tudom, magyarul nem jelent meg. Angolul viszont remek volt (ami fura, sokkal jobban szeretek magyarul olvasni), és igen, van értelme. :)
    A legérdekesebb nekem Berry karakterei, nálam ő a Frankie&Alice-szel bebizonyította, hogy nagymenő színésznő is, nemcsak gyönyörű. Sajnálom, hogy nem alakul úgy a karrierje, ahogy kellene. Eddig, remélem. :)
    Jó lesz ez, moziban nézős. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.