Maniac-előzetes

Elijah Wood ezúttal nem egy kutyával beszélget vagy gyűrűt cipel, hanem sorozatgyilkosként skalpokat gyűjt. Szó szerint. Ez is remake, meglátjuk hogy sikerül. Az biztos, hogy a trailer eléggé 18+, szóval csak felnőttek lépjenek tovább.

human
írta
2012. 11. 06. 20:17
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Maniac-előzetes” bejegyzéshez

  1. …és az nem lehet, hogy a Wilfred csupán felvezető, vagyis egy kutyával való beszélgetés után komolyabb problémái lesznek Ryan-nek? :D

  2. ÚÚÚÚ!!! A Danko Jones videó óta arra vártam, hogy Elijah Wood-al eljátszassanak valami igazán badass karaktert, de ez is egész pofásnak (muhahaha) tűnik (jó, vágom, hogy ott volt a Sin City, de ez parább :D)

  3. Ehhez a mozihoz volt szerencsém egy külföldi horror-feszten. Kemény, és meglepő módon sok helyen kapcsolódik az eredetihez(annak ellenére is ,hogy teljesen más közegbe, városba helyezi a cselekményt). Ugyanakkor azt kell mondanom,hogy túlságosan is erőszakos, sőt kegyetlen, brutális és szadista, nagyon az ember arcába akarja vágni a direkt erőszakot, ami szerintem nem tett jót a feldolgozásnak(remake-nek). Olyan hidegvérű és kegyetlen gyilkosságok vannak benne, amik miatt nem is tudom,hogy be lehet-e hozni moziba, a tv-t meg felejtsük el. Szóval szerintem a hardcore horrorosokon kívül nem sokan nézik majd meg. Wood persze jól hozza a baltaarcú, érzelemmentes karaktert, de a történet és a cselekmény sajnos elsikkad a néhol túlzó erőszak mellett. Igazából nem jó film. A főszereplők egymáshoz való viszonya nem tud kibontakozni, ugyanakkor agyatlan slashernek sem mondanám, mert könnyedség nincs benne egyáltalán. Anno Alexandre Aja miatt ültem be rá, de lejött, hogy a Haute Tension óta csak betegebb lett :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.