Mortal Instruments: City of Bones-előzetes

A főszereplő Clary Fray felfedezi, hogy a Shadowhunterek leszármazottja. Ez egy amolyan rend, ami védelmezi a földünket a démonoktól. Anyja eltűnse után kénytelen megismerkedni az alternatív Ny-kal, amiben démonok, vérfarkasok és vámpírok nyugodtan lébecolnak. A többit érdemes a trailerből megtudni.

A poszter pedig ilyen.

13 hozzászólás a “Mortal Instruments: City of Bones-előzetes” bejegyzéshez

  1. Az előzetes sokkal-sokkal jobb, mint vártam, nekem nagyon bejött ez a sötét hangulat és hogy tisztelettel nyúltak az alapanyaghoz. A könyvet ismerem, remélem, az író remek humorából és párbeszédeiből is átjön majd ez-az. Jó hosszú lesz a várakozás!

  2. Fú, de eredeti. Shadowhunter, bazz… ez annyira rossznak néz ki, hogy még a főszereplő lánynak is végig tátva maradt a szája :)

  3. Nekem abszolút fogalmam sincs a könyvről, de szerintem ezek a tini antiszínészek nagyon le fogják húzni az egészet.

  4. A trailer alapján jó lesz ez, az első könyvet még olvastam is anno, és eléggé tetszett, jól meg volt írva, egy izgalmas világot vázolt fel az írónő, érdekes karakterekkel. Ez esélyesebbnek tűnik arra, hogy átvegye az Alkonyat helyét, mint a Beautiful Creatures, és nem is fog akkora fájdalmat okozni a világnak, mint a Twilight. :D

  5. ezzel a könyvel már egy ideje szemezek, csak már a jó édes *** kivan már a 15-18 éves korig terjedő főszereplőkkel. komolyan nálunk alig találok izgalmas fantasy könyvet amiben nem tini a főszereplő. természetesen minden vámpír, tündér, vérfarkas, angyal, vadász meg mik vannak mindenki 17 éves XD
    de köszönöm ezt az előzetest 1 éves gyötrődés után megveszem a könyvet :D a csajra ráférne egy szemöldök szedés, legalább a filmekre ha nem szereti a csipeszeket. gyanta

  6. Egyik nap láttam az előzetest; másnap mentem is a könyvért :) Málim volt, a könyvtáros előkerített egy példányt.
    Már a 2. könyv végén tartok, szóval bejött a dolog. Ha mindenképp hasonlítgatni kéne, akkor a harry pottert lehet említeni, mert inkább fantasy, mint nyálas szerelmi történet. Persze meg van benne a romantikus szál, a szokásossá váló háromszög, de jól kezeli a dolgokat az amúgy jól, viccesen író írónő… Pont a Csontváros előtt olvastam a Wings-Szárnyak -at, ami egy az egyben szörnyű, nyálasabb, mint a twilight. (komolyan.)
    A történet alakulásával azért vannak gondjaim, meg ennek is jó sok része van, de érdekes, és ötletes az egész… najó, a családi kapcsolatokkal vannak itt gondjaim, aki olvasta, tudja miről hadoválok :)

    A trailer nagyon tetszik, nekem kicsit Varázslótanonc feelingje van, ami klassz, a Jacet játsszó színész pedig veszélyesen helyes… Jó lesz ez :)

    A nyilvános vetítésben fel volt vetve az a kérdés, hogyan lesz a twilight után. Sok pótlék jelentkezik, de én ezt nem nevezném annak… inkább az éhezők viadala áll közelebb.
    Twilight pótléknak meg amúgy is jelentkezik más, a Gyönyörű teremtmények, me az előbb láttam facebookon, hogy a Rubinvörösből is film készül. Na, a Rubinvöröst se nagyon értem, mert annyira átlagos, majdhogynem unalmas volt a könyv, meg a sztorija, hogy a főszereplő lány nevére nem emlékszem.

  7. Oren: :DDD
    epp ezt akartam irni en is.. amikor eloszor lattam filmbe (amikor adoptalt gyerek van, ha jol emlekszem a tvajlajt farkasa) megilyedtem. :D
    azt hittem hogy ez egy vicc.. de nem. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.