Nicolas Cage = Joe

A film címe, és a karakterének neve is Joe, meg ott van ez a szakáll David Gordon Green’s (All the Real Girls) sötét drámájában. A főszereplő próbálja börtönviselt múltját hátrahagyni, de amikor a 15 éves védelmezettje bajba kerül, akkor muszáj cselekednie. Jóvá teheti bűneit?

human
írta
2013. 02. 07. 16:38
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Nicolas Cage = Joe” bejegyzéshez

  1. Egy film kevés, hogy helyrehozza azt a mélyrepülést, ahogy a karrierje ível.
    A Fegyvernepper óta talán a Kick/Ass volt jó filmje.

  2. Nagyon szurkolok neki, hogy visszataláljon és hogy tehetséges rendezők számoljanak vele. Mert eg kiváló szinészről beszélünk, aki egy lassan egy évtizedel lelépett a szinészet utjarol és mindenféle filmnek nem nevezhető dolgokhoz adta a nevét:/ egy pár szerencsés rendezést kivéve pl fegyvernepper.

  3. egész jól néz ki ezen a képen. Tényleg jó lenne, ha kifogna egy normálisabb filmet, mondjuk nekem a Season of the Witch tetszett, de tény, hogy a Lord of War és The Weather Man óta nem nagyon tudott mit felmutatni sajnos.

  4. en mindig elmondom,hogy ket nagy kedvencem van hollywoodban,Tom Hanks es Nicolas Cage. Cagere raferne mar egy ket jo film,nem is ertem,hogy miert nem a Nemzet aranya 3 korul foglalatoskodik.a masodiik resz volt az utlso filmje,amit ugy isten igazabol lattam es moziban neztem meg.az azota keszujltek is megvannak,de egyedul azt a varazslosat neztem meg,a tobbihez egyszeruennincs kexvem nekiulni.pedig mondom,o a masodik nagy kedvencem,kivanom,hogy vegre osszerancsa magat es valami normalisat is lerakjon az asztalra.

  5. Ez a film remélem olyan lesz amiben megint megmutathatja, hogy még mindig jó színész és nem fog Cuba Gooding Jr sorsára jutni.

  6. Volt pár szar filmje, de azér nem rossz színész! Corelli kapitány mandolinja kifejezetten jó film, a Ha/ver-ben egy érdekes színfolt volt, a Szellemlova című “remekműben” is azt nyújtotta amit ki lehetett hozni a formátumból. Nem minden képregényt lehet érdemben filmre vinni, ez ennek a mintapéldája. Az már más kérdés, hogy minek kellett belőle második rész?!
    A magyarul Trükkös fiúk máig egy favorit számomra, a Képlet címmel ellátott mozi is megérdemel egy erős közepes osztályzatot. (de csak nic miatt…)
    Fegyvernepper az egyik legfaszább filmje, a varázslótanonc (és a hozzá hasonló szir-szarok, mint az Időjós) emlékét legszívesebben kitörölném az emlékezetemből. A Veszélyes Bangkokra végig úgy tekintettem mint egy közepesen erős trash filmre… Nemzet aranya című filmnek csak az első részét láttam, de a maga Disney féle szintjén jó volt!
    De ezek mind az új évezredben készült filmjei… A 90-es években ment neki talán a legjobban, azóta csak sodródik az árral.

  7. Fegyvernepper, 8mm, Tolvajtempó, Nemzet aranya filmek, Drive Angry, Szikla, mind a kedvenceim között van, én is remélem, hogy újra minőséget fog letenni az asztalra.

  8. Nemzet aranya filmeket imádom.
    A másik nagy kedvencem a Drive Angry az újabb filmjei közül.

    Remélem jó lesz ez is!

  9. Con Air érdekes módon kimaradt az összes hozzászólásból, pedig szerintem az is a jobb filmjei közé tartozik.

  10. Jaja..Ál/Arcban nagyot pakolt az asztalra az öreg!
    Amúgy nekem is nagy kedvencem és eléggé várós a cucc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.