Első képek a Percy Jackson: Sea of Monsters-ből

Bár az első rész nem volt a legjobb, még az ifjúsági filmek között sem, de ez nem gátolt meg senkit abban, hogy érkezzen a könyvsorozat feldolgozásának a folytatása. Thor Freudenthal rendezi, és Percy ezúttal az arany gyapjút kell felhajtsa, hogy megmentse a kiképzőtáborát.





10 hozzászólás a “Első képek a Percy Jackson: Sea of Monsters-ből” bejegyzéshez

  1. Mennyire nem tetszett nekem az elsö film. Azon kivül, hogy a Föszereplö sokat tudott viz alatt maradni, semmi extra nem volt a gyerek, tipikus tinedzser aki nagyra hiszi magat, de egy 5 evvel idösebb felnött barmikor lekörözi. Ha tenyleg ilyenek lettek volna a felistenek, akkor köszi de nem kerek belölük.

    A legjobban a Pallasz Athene csaj idegesitett. Bölcsesseg, strategia, müveszetek stb. Es hogy a lanya is hasonlo tulajdonsagok. En ezt valahogy nem ugy kepzeltem el, hogy fejjel megy a falnak es utana sir, hogy mitevö legyen. Eskü mintha egy tipikus US horrorbol összeszedtek volna 5 gyereket, adtak volna nekik 1-2 hasznalhatatlan szuperkepesseget es azok mennenek megmenteni a vilagot.

    Mivel szeretem a Görög mitologiat ezert nagyon felhaboritott a film, es az is, hogy a maik lehet ezekkel fogjak beazonositani a felisteneket….

    Ja es Pallasz Athene szüz. De hat ez mar olyan pici aprosag mint Zeusz egy patkanyt eresztett meg es igy lett Pikachu.

  2. A rendezőnek nem lehet könnyű ezzel a névvel…. XD amúgy a film egyszer nézhető volt szerintem, a másodikhoz se fűzök több reményt.

  3. Trib, amennyiben nem 12 éves vagy, szerintem ne is keress túl sok szórakozást benne. Tipikusan kiskamaszoknak írt könyv, mondván nekik jó ez. Én valamivel idősebben olvastam a könyvet, mondván ki tudja és egyszerűen bugyuta az egész. Azokra a könyvekre emlékeztetett, amiket 12-3-4 évesen olvastam (közel 10 éve, omfg…) és akkor marhára élveztem őket, de később meg… Meh. Ugyanez van a filmmel. Melléírnám, hogy 14 éven felülieknek nem ajánlott.

  4. cápi:
    Akkor ez megmagyarázza miért mutattak közel egy percig modern warfare 2 konzolos jelenetet a sátorban :)

  5. Én az első könyvet 17 évesen olvastam és azóta mindegyiket angolul/magyarul 3-4x. A filmre még én is azt tudom mondani, hogy gyenge és a 2.höz se fűzök nagy reményeket. :(

  6. Ha ilyen kitalalt szuperhösös dolog lenne nem zavarna, de sarba tiporja a görög mitologiat. Ez zavar.
    Mint a csillogo depis vampir drakulat.

  7. Pedig ezekben a könyvekben meg volt a potencia hogy egy új Harry Potter (film)sorozat legyen. De sajnos nagyon eltolták. Egyébként a főszereplő gyerek csak engem irritál mint a fos?

  8. A könyvek nekem felnőtt fejjel nagyon tetszettek, a lányom 9 évesen tolta végig mind az 5 kötetet, azóta kívülről fújja a görög isteneket, már ezért is megérte. A film szar volt. Egyszer nézős akciófilmnek elmegy, de olyan szinten írták át az egész történetet, hogy kiveszett a logika az egészből. Ha többé-kevésbé ragaszkodnak a könyv logikájához, akár még jó film is lehet belőle, de ehhez nem fűzök sok reményt.

  9. Érdekes, hogy Logan Lerman szerintem bitang jó színész, de itt annyira nem volt lehetősége semmit sem letenni az asztalra, hogy én az első Percy Jackson után le is írtam szegényt. Aztán láttam a Bill című filmben, illetve a Perks of Being a Wallflowerben, és tényleg nagyon tehetséges, de ez a szerep nem sokat mutat ebből. A könyveket nem olvastam, az első film az egyszer nézhető kategória, 13-14 éveseknek ajánlanám. Viszont emiatt kár, hogy ilyen butítva tálalja a görög mitológiát, mert jó lett volna, ha tanítja is a gyerekeket valamire, és nem ugyanazt adja elő, mint bármelyik tucat-tinifilm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.