Ha már szóba került a City of Bones

Épp tegnap, pár új karakterposzter kapcsán. Szóval most az új trailer még jobban segíthet eldönteni a kérdést, miszerint megvan-e a Twilight utód. A könyvek rajongói most mindjárt leharapják a fejemet, hogy ez sokkal jobb, pedig csak a fiatal felnőttek korcsoportot célzására gondolok. Kislány radioheadre démonokat öl!

Hd a nagyoknak.

14 hozzászólás a “Ha már szóba került a City of Bones” bejegyzéshez

  1. Ha jó lesz a marketing (a világ többi pontján is) és nem cseszték el a filmet szerintem igen. A főszereplő van olyan “imádnivaló” mint RP volt, a csaj is jó és a mellékszereplők sem unalmasak. Sajnos az elmúlt időben a könyvadaptációk ( számomra) nem úgy sültek el ahogy vártam, pedig az előzetesek jókat igértek. Ez szerintem itt is igaz.

  2. Kiscsaj elég Brezsnyev szemöldök szőrzettel rendelkezik, amúgy meg jól láttam a végén misfits Nathant, vagy csak összetévesztettem?

  3. Nagyon ígéretesnek tűnik a trailer, elég könyvhűnek is tűnik.
    A színészek is tetszenek, pedig először eléggé furcsálltam pár választást, de itt most mindenki meggyőzőtt, kivéve Lily Collins, de Clary egy az egyben elég fura még.
    Inkább Harry Potter pótléknak mondanám amúgy, a fantasy rész erősebb, mint a romantikus szál, az első könyvben mindenképp.
    Egy kis gyorstalpaló:
    Vannak vámpírok és vannak vérfarkasok, klasszikus tulajdonságokkal felruházottak (úgy mint éjszaka és telihold), ellenségei is egymásnak. Aztán vannak démonok, mindenféle rusnya szörny. Az árnyvadászok őket irtják, védve az emberiséget, persze a legnagyobb titokban, rejtve az emberek szeme elől.
    Sok szereplő van, a mellékkarakterek is elég érdekesek (személy szerint Simon az egyik kedvencem, pedig utáltam sokáig).
    Ami nekem se tetszett: a rúnák a bőrükön, túl vastag vonallal vannak feltéve, mintha csak filctoll lenne…

    A Buroknál mindenképp jobb lesz, hatalmasat csalódtam benne tegnap. A könyv közelébe se ér.

  4. Bár lövésem sincs, mi ez a könyv, amiből készült, de a látványvilág egész oké. Mondjuk a Brezsnyev-szemöldök tényleg üt a csajon :D Meg ez a 40 kiló vasággyal szőke gyerek se egy kiköpött Winchester Bros. vagy Penge, ha már démonok/vámpírok/vérfarkak vannak fókuszban :D
    Összegezve: moziban nem nézném, de tékából tán kivesszük :)

  5. A könyv tökéletes egy ilyen tinifantasynak (kicst értelmesebb is mint a Twilight, hagyományos jó vs rossz) de a szőkegyerek nagyjából egy fejjel kisebb és 10 kilóval könnyebb a leírt karakterénél, pocsék választás volt, a tetkók túl nagyok. Én leginkább a hangulatra leszek kiváncsi, mert mégis csak egy tinifantasyról van szó, szal a könyvek sem olyan sötétek, de remélem itt azért bedobnak vmit(bármit)

  6. “ez a 40 kiló vasággyal szőke gyerek se egy kiköpött Winchester Bros.”

    Senki se olyan, mint a Winchester Bros.!
    Őszintén szólva még ma se értem miért nem lett a Supernaturalnak nagyobb rajongótábora, mert ebben a kategóriába mindenkit ver, akármilyen jó is lesz majd ez a film. Aki szereti az ilyen “démonvadász” témát annak ez kötelező!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.