Ain’t Them Bodies Saints-poszter

Elvileg western, amiben a férj megszökik a börtönből, hogy találkozhasson feleségével és a lányával akit még sosem látott. A seriff pedig üldözi. Főbb szerepekben Rooney Mara, Ben Foster, Casey Affleck. Utóbbi a szökött rab.

3 hozzászólás a “Ain’t Them Bodies Saints-poszter” bejegyzéshez

  1. Akik szeretik a lassú, már-már néhol költőivé (balladaivá) avenzsáló kissé melankólikus, sötét filmeket azoknak ez tetszeni fog. Azt gondolom, hogy sokan fogják majd top listára emelni ezt a filmet, mert a fényképezése és a hangulata az utóbbi évek egyik legjobbja. (Szerintem a film kezdését, a közel 10 perces felvezetést nagyon sokan fogják emlegetni)

    Remekül sikerül a 70-es évekre húzni azokat a “sablonokat” és balladai vonalat, melyek a westerneket jellemzik, ugyanakkor mai köntösben. Lassúsága ellenére feszesen rendezett film, egyszerűen minden a helyén van benne, a szerelmi szálat nem erőltetik túl, annak ellenére, hogy folyamatosan jelen van a hármas drámai kapcsolat.

    Azt gondolom ez a film az idei év legjobbjai közé kerülhet és nem csak amerikai szinten. Nekem nagyon jó évkezdet volt, de azt gondolom, hogy itt is és máshol is ódákat fognak zengeni róla, mert mind fényképezésben, mind színészi játékban az utóbbi évek egyik legjobb drámája. Néhol kegyetlen, és könyörtelen, de a régi balladák sem arról voltak híresek, hogy azok nyerték el büntetésüket, akik megérdemelték.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.