A Need for Speed forgatásáról

Na, kipihentük a Furious 6 izgalmait, kezdődhet az NFS film reklámozása. Rögtön 1 perces ígykészülttel indítanak: Aaron Paul a volán mögött. Konkrétan autós akciójelenetet mutogatnak, meg azzal jönnek, hogy “real car racing culture”.

A rendező amúgy Scott Waugh (Act of Valor).

Lol youtube kommentelő:

I liked this movie better when Vin Diesel and The Rock were punching each other.

human
írta
2013. 06. 11. 03:49
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “A Need for Speed forgatásáról” bejegyzéshez

  1. Need for Speed, ez valami új Breaking Bad Rész?
    Amúgy ez így elsőre tiszta F&F, csak luxus kocsikkal.

  2. brutál jól néz ki !!

    remélem igazi autós jelenetek lesznek benne, nem fél másodpercenként megvágott, kapkodós kamera, amiből az ember nem lát semmit

  3. Haren miért baj ha csinálnak egy vidám, autós akciófilmet?

    aki élvezi az életet annak bejön, aki meg nem az menjen el Tibetbe meditálni

  4. Nagyon álladék lesz úgy néz ki. Adja a NFS HPS 2010 hangulatát ezerrel. Itt már nem olcsó tuning tragacsok mászkálnak mint a FastF szériában zömében. Persze ott is van hébe hóba pár jóféle villantás, de nem ez a szint kocsikban. Bár félek, a sofőr vonal már nem lesz ennyire bíztató. Sok az anonímusz pofa a filmrészletben.

  5. Hála Istennek inkább az első hat rész által megteremtett stílust preferálják a filmben (szupersportkocsik szép tájakon, azt’ told neki) mintsem az utána következő tuningolós dolgokat (mondjuk az pont a F&F világ lenyúlása volt.

    A Most Wanted-nél (már az eresetinél) nem játszottam újabb NFS-sel, a legelső rész még mindig nagy kedvenc, meg a Porschés is. A második, bár übergagyi volt, marha jó hangulattal és a sorozatban a legjobb verdákkal bírt, az most pont fent van a gépemen például. A Criterion remake-ekkel nem játszottam, de igen jól néznek ki. Mondjuk azok meg a Burnout játékok NFS név alatt, valós kocsikkal, de ez nem von le az értékükből.

  6. …mondjuk persze a legelső NFS is Test Drive lenyúlás volt elég rendesen (az első két részt mennyiszer játszottuk C64-en, hajjaj). Emlékszem, amikor kijött PC-re 95-ben, csak néztem a screenshotokat az 576 kByte-ban, hogy “bakker, ezt nem hiszem el, ilyen látványvilág nincs is”, aztán amikor először tudtam a demójával játszani nem sokkal később, akkor teljesen kész voltam.

    A látvány, a karakteres kocsik, a videók, a temérdeknyi adat, pfff… azóta sem taglózott le játék annyira mint az első NFS. Mondjuk nem is nevezném magamat gémernek.

    Szóval várom a filmet, bár sokat nem várok tőle, de ez a forgatási anyag azért eléggé üt!

  7. Hm, örülök, hogy lesz egy konkurenciája a Halálos Iramban szériának. Ott se volt minden arc ismerős előtte, majd szépen itt is kialakul minden, remélhetően. :)

  8. Ez a pár képkocka eléggé adja a játékok (főleg a hot pursuitok) hangulatát. Off: kakakapitány, te vagy az, akinek a kedvenc akciófilmje a bad boys 2.?

  9. FAVORIT !!!
    Lehet már tudni, hogy mi lesz a sztori? A lábujjam is keresztbeáll, annyira szorítok a RUN sztori megfilmesítéséért. Annál jobb sztorit még nem láttam autós játéknak, és tökéletes ahhoz, hogy egy jó akciódús mozifilmet megnézhessünk. Persze, ha nem az alapján lesz, én akkor is tűkön ülve várom!!!
    Szóval JÖHET !!!!!!!!!!!

  10. V1haR: csalódott lennék ha a Run sztorija lenne, sablon történet ami filmként nem állná meg a helyét, lévén a játékban is gyenge volt.

  11. Frankie:

    Pedig az…

    SPOILER – A sztori

    “A Need For Speed története során Tobey Marshall a főszereplő. Mint ahogy a legtöbb Need For Speedben a protagonista, Tobey egy utcai versenyző, méghozzá a legjobbak közül. Az élete egészen normális kerékvágásban halad, egészen addig, amíg meg nem ismeri az arrogáns és kőgazdag Dinot, akivel egy garázst is nyitnak.

    A srác ezek után benevez egy versenyre, ami azonban tragikus véget ér: Tobey egyik barátja életét veszti a viadal alatt, s a balesetet úgy állítják be a színfalak mögött, hogy őt ítéljék el halála miatt. A főszereplő így börtönbe vonul, s mivel tudja, kik ültették fel, bosszút forral. Ahogyan kiengedik a rácsok mögül, benevez egy országot átszelő versenyre, mely New York és Los Angeles között zajlik, mindezt azért, hogy visszavágjon ellenfelének. Marshall tervére azonban Dino is rájön, így vérdíjat tűz ki a fejére, így Tobey kénytelen kissé több illegális utcai versenyzővel szembenéznie, mint eredetileg tervezte.

    A versenyt Michael Keaton fura, visszahúzódó karaktere szervezi, aki a világ legjobb utcai fenegyerekeit hívja össze a banzájra, ők lesznek a mellékszereplők. Immogen Poots, aki várhatóan a romantikus szálat is jelenti Tobey számára, egy gazdag autókereskedőt alakít, aki megszerzi klienseinek a legjobb autókat.

    Ismerősen hangzik a sztori? Nem véletlen, ez gyakorlatilag egy az egyben a The Run, ám mindez azt jelenti, hogy az EA tényleg felfogta benne a potenciált.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.