29 hozzászólás a “A Frozen borzasztó teasere” bejegyzéshez

  1. Valóban nem tűnik világmegváltónak, de én azért mosolyogtam a traileren, ami már most több mint amit az egész Aranyhaj elért:).

  2. Bocs, de ez miért borzasztó? A Disney csinált egy aranyos mesét gyerekeknek. Tragikus, hisz ugyebár még sosem tett ilyet, most hogy vetemedett rá… A concept artokból meg aztán teljesen felesleges következtetéseket levonni, annyit láttunk, hogy be van fagyva minden. AZ Up! trailere alapján se tudtuk megmondani, de micsoda érzelmi hullámvasút lesz.

    Nekem egy nézést mindenképp megér, bár nem moziban.

  3. Én sem látom értelmét rögtön lehuzni a filmet…Ez még nem vetít előre semmit. valószínűleg nem sok köze lesz ennek a végeredményhez. Amugy magában meg aranyos, teljes mértékben gyerekekne, szol. de ha véletlen az egész film ilyen gyerekes lesz, hát istenem, végre egy animácio ami teljesen a kicsiknek szol.

  4. Én nevettem rajta. :-) Ezzel együtt nem érdekel különösebben, de ennyit megért.

  5. szendroib: :O Az Aranyhaj az utóbbi évek egyik legkedvesebb és legviccesebb meséje szerintem. Kb. 20x megnéztem már és mindig jól szórakozom rajta. Semmi gond, csak meglepett, hogy valaki ennek az ellenkezőjét érzi.

    Ez meg így gyengének tűnik nekem is. A szarvas bőrbe bújtatott kutya már volt csak lóval az aranyhajban, a sétáló hóember meg túlzásnak tűnik nekem, bár bizonyára egy elvarázsolt királyfi lesz és értelmet nyer a dolog. Lehet ez jó, de ez még nem fogott meg egyáltalán.

  6. fanyalogjatok csak, csak tudnám mire (akkor se érdekelne).

    én jót nevettem, és az aranyhajat is többször önszántamból megnéztem, 26 évesen, gyerek nélkül, párommal.

  7. Silver42: Teljesen igazad van, hirtelen összekevertem a vörös hajú csajjal, mert csak a haja maradt meg:D. Az aranyhaj tényleg nagyon jó, a Brave-re (Bátor) gondoltam, csak hülye vagyok.

  8. Akkor hadd fanyalogjak éééén is… :D Csak én érzem úgy, hogy egy csomó mesénél azt hiszik, hogy aki gyerek, az biztosan retardált?

  9. Human írásait egyre ritkábban érdemes elolvasni. Lassan már csak a trailereket kell nézni. Nem tudom mi van ezzel az emberrel, régen tök korrekt dolgokat írt, most meg már szerinte minden szar. Túl kritikusra váltott, túlságosan!

  10. Ha tegyük fel Aladdin kerülne most vászonra és előzetesnek Dzsini-t rakják bele, akkor az is gagyi lenne? Nekem is nagyon tetszett, a cím miatt el is gondolkodtam, hogy egyáltalán megnézzem-e és jól tettem, hogy megnéztem. Ezentúl akkor mindent megnézek, amit le is kritizálnak!

  11. Kedves fanyalgók! Célközönségnek szerintem a gyerekek vannak megcélozva és nem a felnőttek. Fogadok ha egy rakás óvodásnak megmutatnák, a nagy többségnek tetszene.

  12. hát, ha ez gyerekeknek szól, akkor én egy felnőtt bőrbe bújt gyerek vagyok. :D nagyon mókás, vihogtam.

    mondjunk nekem gyengém az animáció. ebben felfedezni véltem egy kis motkány féle esetlenséget is, szóval csak jó lehet. :)

  13. Nari: végigörgettem a főoldalt, ha már minden szar szerinted szerintem.
    Frozen: lelombozott.
    Prmoetheus 2: bizakodó cikk az új íróról, plusz információ miért kellett ő.
    Színfalak mögötti videók: csak nektek kitéve, engem nem érdekelnek.
    A Teen Wolf videó: oké, nekem tetszett a poén, megosztottam hiába voltam biztos benne, hogy alig pár embert érdekel.
    Mandela poszter: max az hozható fel, hogy nem hozott lázba, semmi igazi oltás.
    Riddick trailer: már az elsőnél tetszett.
    Amcsi kapi: új jelmez infó, semleges hangnem.
    The Wolf of Wall Street: pozitív hangnem.
    Superman bevétel: infó, összehasonlítva a nem olyan öreg Supermannal, és örülés a This is The End szereplésének.
    Inside Jaws: érdekesség Jaws rajongóknak.
    Nem lesz loki: információ semleges hangnem.
    Riddick poszter: kép.
    Amikor Superman pofánken: hülyülő videó Supermannel, hátha páran elmosolyodnak rajta.
    Only God Forgives új trailer: még mindig várom a filmet, kisebb infó reagálva az eddigi kommentekben feltűnt negativitásra.
    Eluralkodik a Paranoia: na találtam még egy tényleg negatív posztot, hiszen borzalmas a poszter.

    Azt hiszem most abbahagyom, de nevetséges tőled ez az általánosítás, csak mert nem lelkesedek mindenért, amiért szerinted kéne, hiszen akkor szinte mindenért kéne, mert másnak meg más film a fontos. A szerinted hatalmas negativitás ” most meg már szerinte minden szar. Túl kritikusra váltott, túlságosan!” most összeszámolva 15 posztból 2 volt tényleg lehúzó.

    május június kritikák. 9/10, 8/10, 7/10, 6/10, 5/10, 5/10, 3/10. Ez hét pontszám, amiből 1 darab van 5 pont alatt, de még ha az 5/10eket is “szarozásnak” vesszük, akkor is több a pozitív kicsengésű “nagyon kritikus” kritika (és a Trance + now You See me még ki sem került, akkor még inkább pozitívba billenne a mérleg). Most számoljuk ki az indexét?

  14. Off:
    Humannak totál igaza van. Attól mert cikkeket, meg híreket hoz le valaki, az nem azt jelenti, hogy nem mondhatja el a saját véleményét róla. Nem kötelező mindenről pozitívan írni. Én például konzolos játékokat tesztelek és igenis leírom azt, ha valami nem nyeri el a tetszésem. Más emberek, más vélemények. Ennyi.

  15. A Tangled és a Wreck it Ralph tetszett, várom ezt is. Csak a hóembert ne vigyék túlzásba.

  16. az, hogy a rénszarvas kutyaként viselkedik télleg elég fura, de a végén a lerepülős fejen én is nevettem.

  17. Filmekről írni az egyik legszubjektívebb dolog ever, ha valakit tényleg ennyire zavar valakinek a véleménye, akkor 1., konstruktívan érvelni kell ellene, 2., nem kell többet olvasni.

    Én például: nekem se tetszett így hirtelen, hogy human lehúzta a trailer-t, de értem (vagy inkább gondolom), hogy az ő felnőtt szemszögéből az olyan animációs filmek kívánatosak, amelyek a háttérben komoly dolgokról szólnak (mint pl. a Pixar-filmek) és ezek a tisztán gyerekeknek szánt képsorok csalódást okoznak neki. Ugyanakkor szerintem ez alapján a végső filmet kár megítélni, mert szerintem ez csak a funny sidekick karakterekre mutatt rá így hirtelen, meg az animáció minőségére (ami egyébként jó), bár ha a film többről fog szólni, ahogy én hiszem, akkor ez a trailer első benyomásnak félrevezető.

  18. human szerint borzasztó a teaser, az emberek nagy részének tetszik. Itt le is zárható a dolog.

  19. Khm a címben az volt, hogy borzasztó, nem pedig, hogy “nem tetszett”. Egyrészt nem volt borzasztó, másrészt meg igenis számít, hogy mit ír egy kritikus, mert ha azt írja szar, az olvasók nagy százaléka el is hiszi, hogy szar, sőt utána már ő is szarnak tekinti, PEDIG lehet hogy egyébként tetszett volna neki. Az ősfanokról nem is beszélve, akik az itteni cikkírók mondatait szentírásnak veszik. Igen is bele kötök ebbe a címkiírásba.

  20. Nari: lol, most is látod, hogy csomó kommentelőnek tetszett, szal már ott megdőlt az elméleted.

  21. Szánalmas, ezért nem nézek már évek óta animációs mesét….áááá, ezt is kihagyom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.