Alex Kurtzman & Roberto Orci feloszlik

Úgy döntöttek, hogy elegük van az írásból, kipróbálnák inkább azt a rendezői széket. Közösen írtak olyan filmeket, mint az első kettő Transformers, a Mission Impossible III, vagy épp a Star Trek rebootot.

Ez utóbbi azért is érdekes, mivel Roberto Orci pont Abramstől venné át a stafétát, mivel a kiszemelt filmje a Star Trek 3 lenne. Ugye Abrams eléggé elvan Star Warsszal, viszont a Trek a Paramount kezében van, és nem hajlanak egyelőre arra, hogy Orci első filmje egy 200 milliós legyen. Igazság szerint megértem őket.

human
írta
2014. 04. 22. 21:31
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Alex Kurtzman & Roberto Orci feloszlik” bejegyzéshez

  1. Nemtudom mikorra tervezik a trek 3-t de már akkor bőven SW láz lesz, nemtom mennyire lenne okos húzás betolni.

  2. Ha nem csak írja, hanem ő is rendezi a következő Trek filmet, akkor az előző rész fényében, biztos, hogy nem fogom megnézni.

  3. Nagyon ritka amikor íróból/producerből/operatőrből stb. jó rendező is válik. A jelenlegi Wally Pfister bukó miatt még kevesebb esélye van Orcinak, hogy kapjon egy ekkora lehetőséget.

  4. A Star Trek Into Darkness-t nem egyedul irta Orci-t. Orcival az a csel, hogy az egesz kozul a legjobban tiszteli a Star Trek-et, sok forumra belep, elbeszel a rajongokkal, szoval szerintem rendbe van. A kerdes az, hogy mennyire jo rendezo, ami nagy kerdes. De az, hogy a Star Trek es a Star Trek Into Darkness iroi kozul csak o marad meg az biztato. Es 2016-ban kell nekunk egy Star Trek, mert akkor 50 eves a sorozat es igy fontos az unnep … Ezt a Pramaount is meglovagolja

  5. A második rész tele volt logikai buktatókkal. Ha ezt részben neki köszönhetjük, akkor köszi, inkább maradjon a kispadon. Az első részben is lehettek hasonlók, nem tudom, ott nem vettem észre ordas marhaságokat, de a másodikban igen.

    Szerintem is lőször valami kisebbel kellene kezdenie. Azért rögtön ne már egy 200 millióssal indítson. Bejöhet a dolog, de félő, hogy inkább a rajongók miatt hozná vissza a pénzt, és nem azért mert jó is lett a film.

    Abrams és a lens flare. A Star Wars VII-ből sem fogunk látni valami sokat. :D

  6. Happy Zoidberg: +1

    Én azért fenntartom, hogy egy ilyen űrhajón,- ha tegyük fel a részecskepajzs megvéd a kozmikus sugárzástól – ahol lehetnek nagy panoráma ablakok és minden ilyen csilli-villi apple-os felületű meg dizájnú ott ilyen lens flares lenne minden a napoktól, csillagoktól, nebuláktól stb. Majd meglátjátok a star warsban nem lesz ez. Aztán lehet én leszek a hülye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.