Podcast: Nyilvános vetítés 230: Amerikai Bang Bang

Úristen mennyi minden, és a következő adásra még több minden, de addig hallgassátok meg ezt. Amúgy Willow a kinézett Val Kilmer.

Amúgy ha kérdésetek van, akár valaki számára konkrétan, bár azért maradjunk a filmes témáknál, tegyétek fel kommentben és igyekszünk válaszolni az adásban.

Premierek: Joe, Transzcendens, Pioneer
Trailerek: If I Stay, The Two Faces of January, X-Men: Blablabla, Third Person, Gone Girl`, God’s Pocket, The Homesman, When the Game Stands Tall, Deliver Us from Evil
Egyebek: Die Hard 6. Samuel L. Jacksonnal, Flash Gordon movie?, X-men spinoff Mystique-el?
Megtekintve: Snowpiercer, Amerika Kapitány
RMJV: Kiss, Kiss, Bang, Bang

Letöltés, iTUnes, RSS.

4 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 230: Amerikai Bang Bang” bejegyzéshez

  1. A Daredevillel egyébként mi a gond konkrétan? Nekem nagyon tetszett úgy, hogy alig ismertem ezt a szuperhőst, csak annyit tudtam, hogy vak ügyvéd és valami képesség folytán mégis lát és harcol a gonosz ellen.

  2. az Amerika Kapitányos “hol-vannak-a-hősök” részen én is gondolkodtam, és azt vettem észre, hogy az Avengers óta minden kapcsolódó mozi történése mindössze pár nap alatt zajlik, az elötte levő filmek hetei-hónapjai helyett.
    az Iron Man 3 is kb 2-3 nap, és az új Kapitány is 3 nap alatt játszódik le, és utóbbi védelmére szóljon, hogy mire a SHIELD (és így akár Tony Stark) tudtára jutott az ügynökségen belüli árulás, az már az utolsó, harmadik napon történt, utána pedig kb 20 perc alatt lel is intézték az egészet. ha ekkor felhítvák volna Tony-t, aki ugye New Yorkban állomásozik (és az Iron Man 3 óta még mindig nem tiszta, hogy a páncéljaival mi is a helyzet), nem biztos hogy megérkezett volna időben Washingtonba segíteni.
    ugyanez a probléma mondjuk valóban zavaróbb az Iron Man 3-ban, főleg, hogy ott akár kérhette volna a SHIELD segítségét, főleg hogy a szuperkatonák rész miatt talán érdekeltebb is lett volna Fury és csapata

  3. Nolan Beginsnél nem jó példa, mert a stúdió is benne volt a sötétebb hangvételben (ugye betmen és robin után eleve mi mást tehettek volna), ők is valami hasonlót akartak, nem hiába volt képbe sokáig Aronofsky. + kb. a betmen szériának annyi köze van minőségileg a Mementóhoz, mint a Kiss kissnek a az IM3-hoz. Itt is ott is minőségileg hatalamasat lépett vissza mindkét rendező, ilyen a nagy stúdiófilm.
    Marvel változtatott már sokat a comicokhoz képest pl: IM3 Mandarin, lett is belőle ugatás a fannak között.
    Az meg ,hogy hol a többi hős, mivel ezek csak filmek sztem túl lehet lépni ilyeneken :-)

  4. Én most néztem meg a Snowpiercert.
    Nekem az az érzésem volt végig, hogy egy low budget Terry Gilliam filmet nézek. Mármint annyira low budget, hogy Terry Gilliamet még telefonon felhívni se volt pénzük, hogy tanácsot kérjenek, hogy hogyan is kéne ezt csinálni.
    Nem tudtam eldönteni, hogy ezt most komolyan kéne-e venni, vagy egy amolyan “lázálom/bad trip” stílusú filmnek szánták…
    Így is-úgy is szar volt sajnos, pedig a trailer alapján jónak tűnt. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.