A Star Wars szereplők hivatalosan!

Hosszú hónapok után végre konkrétumok érkeztek. Immáron hivatalosan is meg lett erősítve, hogy a klasszikus saga főszereplői visszatérnek: Mark Hamill, Carrie Fisher és Harrison Ford már tuti.

Ezen kívül a Peter Mayhew (Csubi) és Adam Driver (valami gonosz figura) pletykák is igaznak bizonyultak. Most befutott hozzájuk Andy Serkis és Max Von Sydow is, már John Boyega, Daisy Ridley, Oscar Isaac és Domhnall Gleeson mellett. Vastagon elvileg akiknek fontosabb szerepe lesz.

We are so excited to finally share the cast of Star Wars: Episode VII. It is both thrilling and surreal to watch the beloved original cast and these brilliant new performers come together to bring this world to life, once again. We start shooting in a couple of weeks, and everyone is doing their best to make the fans proud. — JJ Abrams

Avagy JJ örül, hogy végre hivatalosan is bejelenthették a castot, az újoncokat és a régi kedvenceket, akik életre fogják kelteni a Star Wars világát újra. Pár hét múlva indul a forgatás velük.

A teljes lista, ami nincs idézőjelben az nem szerep, hanem előző munka ahonnan ismerhetjük a színészt:

  • Mark Hamill — “Luke Skywalker”
  • Carrie Fisher — “Princess Leia”
  • Harrison Ford — “Han Solo”
  • Peter Mayhew — “Chewbacca”
  • Anthony Daniels — “C-3PO”
  • Kenny Baker — “R2-D2”
  • Adam Driver — Girls
  • John Boyega — Attack the Block
  • Daisy Ridley — Toast of London
  • Oscar Isaac — Inside Llewyn Davis
  • Andy Serkis — The Lord of the Rings
  • Domhnall Gleeson — About Time
  • Max Von Sydow — The Exorcist
human
írta
2014. 04. 29. 18:59
megjelenés
44
hozzászolás


44 hozzászólás a “A Star Wars szereplők hivatalosan!” bejegyzéshez

  1. Nem kell nagy jóstehetség, szerintem Von Sydow vagy sith lesz, vagy az öreg Obi-Wan szelleme. Serkis-nél pedig az lenne a meglepő, ha ezúttal nem mo-cap ruhába bújna :D

  2. Azért ez egy picit lehangoló, hogy a főszerep egy feketéé. Én tényleg nem vagyok rasszista, de azért SW, és maradjunk már a kereteken belül…
    Actors John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, and Max von Sydow will join the original stars of the saga, Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew, and Kenny Baker in the new film.

  3. Boyega valami laza, supporting karakter lesz szerintem, Daisy Ridley talán Skywalker csemete, Oscar Isaac valami badass, Gleeson a másik Skywalker kölök, Max von Sydow meg talán a “főgonosz”, Adam Driver meg a tanítványa. Tippre. Illetve Andy Serkis remélem nem Jar Jar unokája lesz :D

  4. LeoDicaprio: “Nem vagyok én rasszista, de nehogy mán fekete játszon főszerepet..” Gratulálok sok szeretettel, innen is.

    A gárda egyelőre bleh, majd az előzetesnél meg tudjuk mondani, belenyúltak-e a tutiba, vagy mellényúltak a trutyiba.

  5. Venom:

    Kezdjük ott hogy ezt írtam:
    “Azért ez egy picit lehangoló, hogy a főszerep egy feketéé. Én tényleg nem vagyok rasszista, de azért SW, és maradjunk már a kereteken belül…”
    És egy tonna SW képregényt olvastam már, és így igencsak fájdalmas látni, hogy Boyega-t sorolják előre mindenhol, ami eléggé azt sugallja, hogy főszereplő lesz… Mace Windu hatalmas karakter volt ,aki szintén fekete volt, de a supporting character állásban…
    Remélem, hogy azért maradnak abban a fölállásban, hogy Luke gyereke lesz a főszereplő, mert az Episode VI után lévő storykban, talán az ő vonala a “legizgalmasabb, filmrevihetőbb”, ahogy megalapítja az új Jedi templomot stb.

  6. Ahogy LeoDicaprio mondta elég merész húzás lenne beállítani Boyega-t Main Character-nek, márpedig minden jel erre mutat, de meglátjuk. Azért a Casting nagy része baromi ígéretes, pláne Oscar Isaac, akit már most baromi jó Jedi-nek, vagy Sith-nek elképzelni. A legendák meg jó ,hogy visszatérnek! :)

  7. Nem hiszem hogy Boyega lenne a főszereplő, vannak nála sokkal nagyobb nevek. (Isaac, Gleeson). Remélem Driver-t nem kell sokat nézni majd, inkább Isaac legyen a badass sith, mint ő. Serkis-ért jár a pacsi JJ-nek és a castingosoknak.

  8. Az avatár női főszereplője is fekete és erről sokáig nem is tudtam.
    Ha érted mire célzok…

  9. Az oké, hogy vannak nagyobb nevek, de a Star Wars mindig, arról is híres volt, hogy no-name ismeretségű színészeket tesz be főszereplőnek, mint anno a New Hope-nál, és JJ még nyilatkozta, hogy most is így tettek… Ezért volt az az Open Casting ősszel… Mondjuk az elvileg Supporting Character-nek ment, nyilván itt választották be Boyega-t a fiúnak, és a másik ismeretlen csajszit a női szerepre. De majd 4-én úgyis részletezik a dolgokat.

  10. John Boyega fasza volt az Attack the Blockban, felőlem jöhet főszereplőnek.

    Feltételezem, hogy Andy Serkis játssza majd az összes űrlényt.

  11. Hol van Lando? Hol van Lando? Esetleg halott és John Boyega a fiát játsza? És én érzem azt egyenlőre ,hogy a leányok hanyagolva vannak? És ,hogy ez még messze nem az összes “főbb” szereplő cast.

  12. Szméagolt a Halálcsillagra! viccen kívül nagyon örülök Serkisnek, de remélem nem csak CGI feje lesz.

  13. LeoDicaprio:

    Csűrheted-csavarhatod, nem hiszem hogy a lore-ban bárhol is szerepel hogy néger nem játszhat főszereplőt. KotOR-ban pl. lehettél néger.

  14. Kriplik, mutánsok és langyik(kivéve Sydow).
    miért érzem azt hogy ha a rajongók arcába szarnak, még az is milliókat termel nekik…

  15. Boyega lesz Han és Leila közös gyereke (igen a lány ikre is)….és lesz benne egy cameo Landoval ahol ezek hárman gyanúsan nézegetnek egymásra, majd a gyerekre, egymásra és vissza a gyerekre…és Lando lő(tt) először :) Leila érti mire gondolok ;)

  16. Boyenga a kötelező színes karakter. Valszeg lesznek nagyon klafa beszólásai, és mindig a legjobb pillanatban érkezik megmenteni a haverokat. Én nem láttam jelt arra, hogy ő lenne a főszereplő. Annyira én se vagyok oda érte, többi színész jöhet.

  17. A feketéző srácoknak: ugye tudjátok, hogy ez a film egy olyan országból jön, ahol egy színesbőrű csávó az elnök? Nem mindenhol és mindenkinél okoz ez akkora problémát. Üdv a XXI. században, csak le ne maradjatok.

  18. Itt nem a bőrszínről van szó. Egyszerűen arról ,hogy a Star Wars
    (FILMEK) középpontjában a Skywalker család áll és elméletileg most is annak kell állnia. Ezért nem hiszem ,hogy Boyega főszereplő lenne. Ha mégis ő lenne a középpontba az egy hatalmas és marha nagy hiba lenne. Nem a “bőrszine miatt”. Szóval itt nem a rasszizmus a lényeg. De itt egy másik példa ha már XXI. század van. Én elfogadom a meleg embereket. Semmi bajom sincs ezzel. De azért annak senki sem örülne ha egy meleg Jedi lenne a főszereplő. És nem azért ,mert meleg hanem azért mert akkor nem lenne SW….XXI század ide vagy oda.

  19. hát én nem vagyok nagy SW rajongó de miért csak a Skywalker családról szólhat egy SW film? elég nagy az univerzuma, sok ezer éves történelemmel

    off:
    aki úgy kezdi a mondókáját h “nem akarok xy lenni, de..” na annak ott kéne bekussolnia, mert utána már semmi jó nem jöhet

  20. B@szki de beülnék pár sörrel Andy Serkis meg Mark Hamill közé. Carrie Fisher meg ülhetne az ölembe, csak hogy ne legyen túl forró a szitu, mert azért nem olyan nagyok azok a kanapék. :) (Biztos ö is kérne sört… :D )

  21. mikkamakka:

    Félreértettél. Szólhat másról is egy Star Wars film.(Lesznek eredet filmek ha emléxel) De a számozott részek középpontjában Skyfamily állt. 1-3: Anakin 4-6: Luke. 7-9 Luke lánya vagy fia szentem.
    És azzal most senki se jöjjön ,hogy nagy az univerzum és több ezer éves történelme van. Ha emlékeztek már nem részei a kánonnak. :D
    És ha én csinálok egy számozott részt egy filmsorozatnak akkor annak valahogy egészt kell alkotnia. De nem? Akkor nem nevezném 7-nek a filmet ha csak annyi a lényege ,hogy a 6 után játszódik.

    9 rész. 3 trilógia. Mindeggyik trilógiának van egy központi története de szorosan kell kapcsolódnia a trilógiáknak egymáshoz. Szentem..

    “Ha más lenne a középontba kb ilyen lenne: A Korr család: akiknek a családfája visszanyúl 5000 évre. Az őseik harcoltak Raven ellen. SŐt Ők segítették Bane-t is hatalomra amit már megbántak. Arról nem is beszélve ,hogy Mara Jade majdnem beházasodott a családjukba de Thrawn ezt megakadályozta.

  22. Menjenek a kurva anyjukba, mi lesz ez, befüvezős tinivígjáték ezekkel a noname arcokkal? És a hangsúly nem a noname kifejezésen van, hanem azon, hogy most tényleg lemennek amerikai pitébe ezzel a pedofil korosztály fétis buzulással.

  23. Hurt,
    és mi van akkor, ha a Skywalker family örökbefogadott egy színesbőrű gyereket? Vagy ha valaki félrelépett Landóval, és ez lett az eredménye? :)
    Azzal nem értek egyet, hogy “annak senki sem örülne ha egy meleg Jedi lenne a főszereplő”. Valaki biztosan örülne. Luke jó sokáig meg akarta dugni a saját húgát, smároltak is, az rendben van? :)

  24. j j rendezi, szóval sok lessz benne a kamera rángás, lens flare, a szreplök valami magashelyröl fognak leugrálni( vagy repülni) a film csúcs pontja az lessz amikor a fõhös az eggyik pontból a másikba rohan, azért hogz aztán a fõ genyot két perc alatt leverje.Emellet a film tele lessz az eredeti trilogiábol 100 százalékban kimásolt jelenetekkel. Mindez egy kemény feka és a már mumiaként vagy jabba ként is elmenõ régi szereplô gárdâval. Hu alig várom(;

  25. Sziasztok,Szerintem sikerült kevésbé ismert de iszonyatos jó karakter arcokat választani,amúgy biztos hogy nem szinesbörű srác a főszereplő,baloldalt Mark Hamill mellett Domhall Gleeson aki még inget is olyat vett fel mint az “apja”

  26. Basszus sandor555, Neked is sikerült így kora reggel megfognod a lényeget! Én eléggé rasszizmus ellenes vagyok, de ebbe még én se tudtam belekötni, mert valahogy átjött, hogy mit akart kifejezni az első ezzel kapcsolatos komment. És nem “Néger lovon”, hanem “Nigger lovon…” :)

    Aang: te egy kbsztt jövőlátó vagy!!! Várj hozok egy lottószelvényt, mond már a hétvégi számokat!
    Én remélem, hogy teli lesz lens flare-rel, de csak azért, hogy röhögjek a sok rinyálásán a lens flare miatt. Szánalmas. Eskü 2 tetves ST film (meg egy Super 8) után feszt ezen megy a rinyálás, meg a jövőbelátás, hogy akkor minden JJ filmben ez van. Ott volt az MI 3, nem igazán emlékszem benne annyi LF-re…

  27. Már előre szarnak bélyegzitek. Pazar hozzáállás. Irigylek mindenkit, hogy így is be fognak ülni egy filmre, amire előre tudják, hogy fos-szutyok-szar lesz.

    Én még mindig arra várok, hogy bejelentsék a Mace Windu előzmény filmet Quentin Tarantino rendezésében.

  28. Én kurvára várom már! Én se örülnék, ha a néger srác lenne a főszereplő, a már elmondott véleményekkel egyetértve (nem, nem a rasszistával!). És amúgy szerintem nem is ő lesz…
    A lens flare-s baromságokkal meg jól fel tudnak húzni. A ST elsp része tele volt vele, engem abszolút nem zavart. Viszont a sok hápogás miatt a második részben már jóval kevesebb volt. De az mindkettő a ST világában játszódott. Hülye lenne JJ ugyanolyan stílusban leforgatni a SW filmeket is! Nem mintha engem zavarna, de 100000%, hogy nem lesz benne LF. Max egyszer, poénból :)
    Az előre lehúzós emberekkel meg nem kell törődni. Fogalmuk sincs milyen lesz a film (honnan is tudnák ennyi infóból), egyszerűen csak a saját életüket tükrözi a véleményük…

  29. J.J Már régebben kijelentette ,hogy nem lesz LENS FLARE……..NEM LESZNEK GYORSVÁGÁSOK ÉS FIX RÖGZÍTETT KAMERA ÁLLÁSOKKAL FOG OPERÁLNI. MERT ILYEN EGY SW FILM.

  30. OLD cast visszatér, engem ezzel már megvettek!
    Újak: Vén motorosok, Sydow, Isaac, főleg Serkis nagy nagy húzás, tetszik!!
    Fiatalok, Ha Driver gonosz figura lesz jöhet, meg van feje hozzá, ha valami Skywalker, most komolyan mondom megölöm JJ-t. Csaj helyes, olyan Fisheres, Portmanaes, szóval nálam bejön mint Leia lánya, ha az.
    Gleeson, olyan Kenobis kinézete van bár az korban nem stimmel, ha Kenobi gyerek akarna lenni (esetleg unoka?) Skywalkerként szintén ütne egy szöget a koporsóban.
    Naa néger, Lendo fiaként tökéletes, HA SKYWALKER lesz, nem csak megölöm JJ-t, meg is bas*om a hulláját!!!!
    Nem rasszizmus, félvér gyerek jöhetne Luke fiaként, fekete anyától.
    DE sztem a főszereplő cast még nincs meg, ez egy SW-film és mesefilm ide egy szőke kékszemű helyesfiú kell, minden giccsével :-)

  31. jajj, Oscar Isaac Jason Isaacs-kel kevertem :-) ő is jó lesz Solo gyereknek, baszdki úgy izgulok mint egy kis hülye picsa

  32. Szerintetek ha az egyik főszereplő fekete egy Sw filmben akkor az így nézhet ki valahogy.

    Párbeszéd a filmből:

    -Hé Skywalker hommie. Fuck yeah. Zuzzunk szét pár Sith seggget aztán tépjünk el Dex falatozójába feltülteni a hiperhajtóművet. Okés mestercsótány.

    Aztán elreppeli a sw főcímdalt.

    Ez egy rossz sztereotípia. Nekem nem a szereplőnk bőrszínével van bajom. Hanem azzal ,hogy eddig nagyon azt az érzést keltik ,hogy ő lesz a main karakter,ami megint nem a bőrszíne miatt baj. Azt az érzést kelti mintha az eddig 6 rész arról szólt volna ,hogy az ő ideje eljöjjön. Mivel konkrétan 2 embert emeltek ki akik közül az egyik lány(Daisy Ridley) ,ő lesz Hanék leánya(Tuti) és a másik a ifjú jedink(John Boyega) ő lesz aki a leánynak csapni fogja a szelet. Erre jönnek az ária birodalmiak és csúnyán beleköpnek a levesükbe.

    Csak tényleg annyi jó Könyv és karakter jelent meg ami a 6. rész után játszódik és az ő személyében látni ,hogy ez nem érdekli a készítőket mivel ki kell mondani ha korrekt ha nem, a fekete bőre miatt kikalkulálható ,hogy ő egy direkt a filmhez készült karakter szal nem a könyvekből vagy képregényekből kölcsönzött karakter. Még ihlet szinten se.

    Persze lehet ,hogy Lando elvett egy Jedi pipit és ő a közös gyerekük majd Landót kinyírta egy Sith erre meg ő beáll Jedinek a bosszúért és a 8-ik részben meg Sith lesz. :D:D:D:D::D:D::D::D:D:D

  33. És akkor mi van,ha néger a főszereplő? Ilyen egy rasszista baromarcú országot!!! Nem tudjátok elképzelni,hogy fekete a főnök?
    Akkor ne nézzetek Denzel Washington filmeket se meg stb…

  34. Komolyan mondom, én már erősen szurkolok, hogy tényleg a fekete srác legyen a főszereplő.

  35. Nem kell parázni, az afroamerikai gyerek Lando fia lesz. Anyuka meg valami ribi volt a Bespin egyik félreeső lokáljában, ahová csak bukott csempészek, harctéri stresz miatt leszerelt rohamosztagosok és korrupt politikusok jártak. A spiné teljesen véletlenül keveredett bele egy szóváltásba, aminek az volt a lényege, hogy a Locthai vagy a Be-ermsra az ősibb civilizáció (egy magára valamit adó faj egyiket sem nevezné civilizációnak) és az egyik mellément lövés épp őt kapta el. Ennyi a sztori. A srác jó ideje nem beszél az apjával, mert nem tudja neki megbocsátani, hogy egykoron cinkosságot vállalt a Birodalommal. Még ha órákra is. Inkább Solóval és annak fiaival lóg. Szóval nem lesz olyan nagyon komoly, játékidőt rabló szereplő.

  36. Max Von Sydow ?? Halál MING-re :-)) (TED és FLASH GORDON :-) )

    A többi szereplő inkább okrot, vagy majmot játszana.. Főleg Adam Driver a lokátor fuleivel, olyan mint egy majom.. arcra meg ORK..

    A másik srác meg olyan ronda vörös, tutira vettem a Potter-ben játszott.. ott volt annyi vöröske..

    Hát eddig szánalom.. abba reménykedek ha Ford bevállalta, akkor tán jó lehet..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.