Monsters: Dark Continent-előzetes: WOW?

Az időzítés várható volt, hiszen a Monsters-t anno Gareth Edwards rendezte, akitől most valami Godzilla nevű anyag futott a mozikba. Közben meg ugye más rendezővel, de készült egy folytatása a Monstersnek, és ez alapján nem néz ki szarul a film. Egy katona a bajtársát keresi a fertőzött zónában.

14 hozzászólás a “Monsters: Dark Continent-előzetes: WOW?” bejegyzéshez

  1. Ez most nekem nagyot ütött!! Nem olvastam el a szöveget, és végig azt hittem, hogy valami szokásos navy film (amit amúgy szeretek), de így! VÁRÓS!!!

  2. “I’ve Seen Enough Hentai To Know Where This Is Going”

    Kíváncsi leszek hogy végül mi sül ki ebből…

  3. Az első részben nagyon eltalálták a hangulatot, gyönyörű helyszíneken, remek zenével DE minimális akcióval, ezért tudott működni. Low-budgettel, akciófilmként nem tudom mit hoztak össze, a trailer azért bíztató.

  4. Én a nem tetszikelők táborát erősítem. Az elsőben tényleg a hangulat volt a legjobb, itt semmi nem maradt belőle, kivéve a szörnyek, bár ezek is kicsit másképp néznek ki. Kis kötelező otthoni dráma is lesz, ahogy látom. Áh, nem fogott meg egyáltalán, szerintem lebőgés is lesz.

  5. Még jó, hogy a végén mutattak valami szörnyet is!! :D Az első rész kimaradt, s most pótlásra kerül!!

  6. Az első rész egy hótthalál unalmas és felháborítóan semmit nem mutató film volt. Ez annál százszor jobbnak néz ki.

  7. az előző rész sem volt egy nagy szám, de unalmamban megnéztem… ez sem tűnik egy nagy számnak, de unalmamban majd megnézem…
    ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.