Lesz Godzilla 2

A rendező elvileg direkt nem rakott semmit a Godzilla végére plusz jelenetben, a Warner is óvatos duhaj volt a folytatás hírével, a tavalyi Pacific Rim bukta után nem siették el a dolgot, de az első hétvége adatait látva felkiáltottak: folytatást akarunk!

Egyelőre még semmi konkrétat nem tudni, hogy merre vezethet majd a sztori, gondolom a régi Godzilla filmet ismerőknek vannak ötletei. Ha Gareth Edwards visszatér, akkor én bízok majd benne, talán az emberi szál is jobban sikerül majd a második részben.

human
írta
2014. 05. 19. 17:08
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Lesz Godzilla 2” bejegyzéshez

  1. Nem kérünk jól sikerült emberi szálat! Jól sikerült godzilla szálat kérünk!

  2. Helyes, és a Pacific Rimnek lesz folytatása? Kb. minden filmes oldalon mást írnak, lesz; nem lesz; lesz csak, ha Del Toro stb…

  3. Pacific Rim sem rossz – meg ugye abban voltak jóféle szörny fightok – , csak sajnos látszott rajta, hogy a stúdió ezerrel beleszólt.
    Ez a Godzilla sem rossz, de valahogy az emberi szál – vagyis a film 95%-a – elég gáz lett.

  4. Amúgy röhöghetünk itt a megasharkon, meg sharknado satöbbin, de az mindenkinek leesett, hogy csak az elmúlt három évben volt egy óriás robot vs óriás robot (TF), egy óriás robot vs óriás szörny (Pacific Rim), egy óriás szörny vs óriás szörny (Godzilla), és most lesz egy óriás robotszörnyes (TF4) blockbuster is? És mi 3 éve ezeket nézzük komoly arccal? :D

  5. tortadara: Ki a faszom nézi ezeket komoly arccal? :D A Transformers a “mindless fun blockbuster” alapköve, a Pacific Rim egy istentelen moslék, de a “mindless” jelző arra is tökéletesen illik, a Godzillában olyan kevés Godzilla van hogy nem tudom, hogy nyilatkozzak róla, a Transformers 4 meg “Optimus Prime riding a transforming robot dinosaur and killing robots with his sword” mondattal tökéletesen leírható.

  6. A regi Godzilla filmekben is sok emberi szal es kis Godzilla szal volt. Pont ilyennek kell lennie!

  7. Lalex: de akkor ne papírmaséként dolgozázk ki őket, hanem csináljanak rendes, komoly emberi szálat, olyan alakokkal, akikkel lehet azonosulni, lehet kötődni, nem olyan semmitmondóakat, mint ami jelenleg volt. Rossz nem volt, hanem inkább semleges. Előtérbe tolt háttér.

  8. ŰRLÉNYEKET a következőbe! Titkos inváziót, alakváltókat és nagy háziszörnyet a legszebb japán hagyományok szerint!

    Amugy papírmasé ide vagy oda, egy hazajutni akaró katonát hogy dolgozzanak ki jobban? vagy megszállott tudóst akinek igaza van és ebbe belehal?
    Nem tudom, már mindenhol ezt olvasom, igazábol pont nem kellett másfajta dráma a filmbe, a Pacific pont ezen kuszott el. Nomeg hogy nem volt elég szörnyfight. MIért nem? A MUTO szabadulása? Gyönyör!!! A sok tvhíres bevágás? TEASEL, aztán a film végén minden fight dörren!!! Nem ugy mint a Pacific, hogy a film felénél már tulvagyunk a CSÚCS jeleneten, és a legvégén a bazinagy szörny se tudja már megugrani azt, nemhogy a balfék drámázó karakterek. Nomeg itt mikor csak a gyorsvasút kiszakadt, érezhető volt a bodycount. Hogy aki ott leesik annak annyi, érezhető volt a beszarás ami akkor törne rád mikor csuszol ki a mélybe. Leszál legy MUTO egy tömbházra? Omlik össze alatta, a törmelék a levegőben vakít, és mászkálnak a százméteres dögök amiknek a látványától, a tömegétől szörnyethalnál a valóságban, ha keresztülmenne pesten. 28 godzilla film után is megdöbbentett hogy ez eddig igy sehol se volt. A MUTO lerakja a kis mancsát a betonra? Minimum húsz halott. A másik muto fingik egyet vegasban? Annyi a városnak.

    A japó filmekben sincs sokkal több, erős kivétel mikor igen (az meg szar, kivéve final wars), de általában csak gyorsan, valami emberi maszlaggal bemutatják az arcot, aki vagy megnyomja a gombot és inditja az aktuális katonai szuperfegyvert, vagy vezeti. Itt se volt más. Csak amerikaiul ez annyit jelent hogy vele azonosulni is kell, és hát arrafelé nem arról híresek az emberek, hogy mindenki színesen más a másiktól és kirí az egyformán élő tömegből.
    Főleg hogy az egész emberi szál azért kellett, hogy valahogy bemutassák a muto eredetét meg életciklusát. Watanabe úrért meg fene tudja mit van mindenki oda, csak mert Inceptionben ott volt, végig volt EGYETLEN arckifejezése a filmben, amivel sejtelmesen bámult mindenre ami a szeme előtt történt, de amugy mindenről tudott mindent.

    Remekül szórakoztunk, megyünk újra, IMAX első sor, úgy lesz az igazi a sok FPS jelenet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.