A Star Wars forgatásáról

JJ jótékonykodik, bár nem velünk, viszont közben látszik az egyik forgatási helyszín, és még egy Non CGI űrlény is feltűnik.

human
írta
2014. 05. 21. 16:12
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “A Star Wars forgatásáról” bejegyzéshez

  1. Remélem minden héten lesz valami kis apróság csepegtetve! Persze csak úgy, hogy üssön attól még a film!

  2. Olyannak örülnék, amit P. Jackson is csinált. Minden hónapban leadott egy kis vidit a Hobbit forgatásáról. Jó muri, meg jó reklám is lenne.

  3. JJ általában annyira titkolózik a forgatásain (főleg, hogy egy ilyen volumenű projektről van szó), hogy szerintem ilyesmire ne nagyon számítsatok. Lehet, ilyen kis rövid videókat kapni fogunk, de sztem max. ilyeneket.

  4. anno az ep3 forgatásáról végig ment a starwars.com -on, folyamatosan toltak fel napi szinten több tucat képet és videót, amelyet néhány USD ellenében meglehetett nézni, de úgy csinálták okosan, hogy a lényeg pont nem derült ki, illetve a sztori sem. De mégis iszonyú hangulatos volt :)

  5. Szentem nagyobb poén lett volna ha az Öreg Greedo megy el egy begyógyult sebbel a mellkasán! :D

  6. Kicsit Guillermo del Torosra sikeredett az a lény-design. Mondjuk, tőle érdemes nyúlni.

  7. Honnan lehet tudni, hogy nem CGI? Elvégre ez is egy film…Meg tökéletes hanggal morgott oda a rendezőnek? Nehogy beszívjátok! :)

  8. nem tudom jobban megfogalmazni, mint hogy egyszerűen látszott, hogy nem CGI.

  9. Jaj de soká lesz.
    Látszik a hátán lévő cuccban a bábut mozgató ember teste, a felső cuccban a feje. Zseniális.

  10. Van egy olyan érzésem, hogy ez jobb lesz, mint az új trilógia. A Star Trek 1-2 is simán élvezhető és hangulatos volt anélkül, hogy megerőszakolná annak az univerzumát. JJ megbízhatóbbnak tűnik, mint G. Lucas, ha az utóbbi 20 év tevékenységeit vesszük figyelembe. Talán ez többről is fog szólni, mint a pénz…

  11. Van egy olyan érzésem hogy hülyeségeket beszélsz. A startrek 1 de főleg a 2 borzalmas filmek voltak, amelyeknek semmi köze az eredetihez, sima akció scifik voltak, csak lenyúlt történettel, és karakterekkel. Az olyan gyenge filmekkel, mint a mission in possible 3, vagy az E.T másolat super 8-al nem nevezném a csókát nagyon megbízhatónak:)
    “Talán ez többről is fog szólni, mint a pénz…” Ja a kötelezően évente bemutatásra kerülő starwars filmek nem ezt sugallják. Pláne ha azt nézzük, hogy ezt a résznek a premierjét is fél évvel előrébb hozták, mert a disney részvényesei ezt találták ki:) Szóval ja nem a pénzről fog szólni!

  12. J.J. Star Trekjei nekem is nagyon bejöttek. Az, hogy semmi köze egy több évtizede lejárt ST-hez, ha akarták volna se tudták volna megvalósítani, sok idő telt el a kettő között és a kor is megváltozott. Ha meg nem “koppintják a sztorit”, ami erős túlzás, mivel kevés összefüggős van, akkor meg a nevét is meg lehetett volna változtatni star trekről valami másra. Szóval én is bízom J.J.-ben. Bírom a fickót és ha jó forgatókönyvet kap a kezébe, akkor abból csak jót tud kihozni, mert ha így nézzük rendezőnek kiváló rendező. Ne számítsunk olyan hatásra mint a 4-5-6, mivel az os rég volt. A kornak valami szinten meg kell felelni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.