Ez lesz a cím: Batman vs. Superman: Dawn of Justice

A Man of Steel 2 és a Batman vs. Superman címen is ismert következő Superman-film, a Justice League alapozó egy tipikus alcímet kapott végül. Értitek, Dawn of Justice utána meg Justice Leage jön, kacsintanak kacsintanak.

Közben Kevin Smith azt ejtette el, hogy a pár hete látott Batman hacuka teljesen a The Dark Returns képregény színeit fogja követni.

If you want to see what this … suit looks like, you just go to Frank Miller’s The Dark Knight Returns, go to the third book, Hunt the Dark Knight, It’s the exact outfit he’s wearing.

22 hozzászólás a “Ez lesz a cím: Batman vs. Superman: Dawn of Justice” bejegyzéshez

  1. Kevin Smith-nek senki nem mondta még meg, hogy tök mindegy a forgatáson mit lát, a moziban minden másképpen lesz. Affleck lehetne akár piros bugyiban is a végeredmény nem ott dől el.

  2. Mehh..hát az eddigi dc animációs filmeknek voltak ilyen szintű címei kábé.

  3. Cop: nyilván egyesével átszíneznek minden képkockát ahelyett h alapból jó jelmezt adnának Affleckre, ez olyan dolognak tűnik, mint a CGI izom -> unreal.

  4. Hát, egyre jobban várom már ezt! Bár jobban örültem volna, ha kapna még egy folytatást a Man of Steel, és egy külön filmet Batman, majd azok után kellett volna ennek jönnie.

  5. ” Beszédesebb, mint pl. az “Age of Ultron”.” – Hol? Legalább abból tudjuk, hogy Ultron lesz az ellenfél a filmben! Ez meg mi, kb azt sugallják vele, hogy “lesz majd egyszer Justice Leage!Talán..”

  6. Azert az “age of ultron” sajnos eleg rossz pelda volt, mert az egy letezo crossover cime, ami ugyan nem lett tul jo, de a kepregenyesek eppen akkor kaptak a pofajukba, amikor az Avengers 2 koruli hype-ot el kellett inditani. Igy aztan mindenki felkapta ra a fejet. Annak ellenere, hogy valszeg semmi koze nem lesz az adott kepregenyhez. Az egy alternetiv idovonal a Marvel fo vonalahoz kepest, a film megmszerintem egy osszeollozott random Ultron-sztori lesz.

  7. Szerintem jó cím lett, kicsit olyan mint az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló volt.

  8. nico9519: Nekem is pont ez ugrott be.

    Én is osztom azt a véleményt, hogy elfért volna még egy batmanes film, és csak utána lett volna ez. Kicsit kapkodósnak tűnik így. Ami megérthető, hiszen eléggé dübörög a Marvel-vonat.

  9. Inzume:

    “Én is osztom azt a véleményt, hogy elfért volna még egy batmanes film, és csak utána lett volna ez. Kicsit kapkodósnak tűnik így. Ami megérthető, hiszen eléggé dübörög a Marvel-vonat.”

    jogos, de szerintem tartottak attól, hogy egy radikálisan más Batman a Nolanes verzió után némileg fennakad a közönségen és a negativ hype visszavetette volna ezt a filmet is. Igy meg Superman és Wonder Woman mellett talán könnyebb lenyelni a gyors váltást, mert teljesen egyértelmu, hogy ez egy másik, elrugaszkodottabb világ.

  10. Meg nem mondanám hogy a Man of Steel folytatása.
    Először is a ‘Man of Steel’ kifejezéssel kellett volna valamit kezdeni, de legalább Supermannak kéne előbb lenni a saját folytatásában (a karakternek ez nem sok jót ígér)

    A dawn of justiceászal azon kívül, hogy pici cheesy, nincs gond. Engem is a First Avanger-re emlékeztet, amit valljuk be azóta sem használunk. Az Amerika kapitány 1. volt, A Winter Soilder meg Winter Soldier.

  11. abelh:

    Persze, ez is teljesen jogos. Így nem csak Batmanen lesz a hangsúly, ami nagyon jó. Bár az is lehet, hogy nagyon bizonygatni akarják majd, hogy Affleck is mennyire zseniális Batman tud lenni, aztán átesnek a ló túloldalára.

    Egyébként az, hogy a The Dark Knight Returnsből veszik a dizájnt, az számomra csak jó hír.

  12. Tuti majd egymás csépelése után összefognak egy új közös ellenség ellen. Csak azt nem értem, hogy két ennyire pozitív hős miért is fordulna akármilyen indokkal egymás ellen?

  13. én még mindig nem tudom elképzelni hogy tud úgy egymással küzdeni ez a 2 hős hogy az ne legyen óriási baromság. képregényt nem olvastam.

  14. Amiért a képregényben is…a szuperhősködés gyakran “törvénytelenséggel” párosul,és Batman-t ez nem nagyon érdekli,Superman-t viszont annál inkább. :D

    De sztem a film mozgatórugója az lesz,hogy Batman nem nézi jó szemmel,hogy egy legyőzhetetlen idegen emberkedik a bolygón,mialatt a fajtája majdnem elpusztította azt,és ezért elkezdi “piszkálni”,és jön a Fight,de mikor Batman levágja,hogy nem rossz gyerek,leáll vele haverkodni. :D

  15. én nem vágom, hogy hogyan fog összejönni a dark knight returnsös vonal, amikor ott elvileg már bats és superman ismerték egymást régről, itt meg kizárt, hogy ismerjék egymást. ami még durvább, hogy a justice leaguebe betesznek egy öreg batmant?

  16. Platschu és jim455 nézzétek meg a the dark knight returns első és második részét (két részből áll) és akkor tudni fogjátok miért fordulnak egymás ellen és hogyan is küzdhetnek egymás ellen. Remélem a zenéjéből is merítenek mert az is zseniális.

  17. Durva, hogy ez a logó már a Legenda vagyok című filmben ott virított az épület oldalán… Remélem jól emlékszem!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.