Edgar Wright dobbantott az Ant-Man filmből

Akkor ez ennyi? Különös látásmódot hozott volna, hiszen legutóbbi valami Világ végi kocsmázást hozott nekünk, előtte meg Scott Pilgrimet. Miért lépett ki? Creative differences. Avagy a stúdió mást akart a karakterrel, mint amit a rendező.

A Marvel nagyon beleszólhat mindenbe, van aki elbír ezzel mert örül a lehetőségnek így is, pl a Guardians of the Galaxyt rendező James Gunn, de van aki inkább hátat fordít a stúdiónak. Pedig az Ant-Man már nem ötlet szinten leledzett, de elvileg hamar bejelentik az új direktort, és a bemutató dátuma sem változik.

human
írta
2014. 05. 24. 04:05
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Edgar Wright dobbantott az Ant-Man filmből” bejegyzéshez

  1. Király… Ennyit az egyedi, ertekelheto Marvel-filmekbe vetett hitemről.

  2. Számomra a marvel filmek közül ez tűnt érdekesebb projectnek és csak Edgar Wright miatt. Volt-nincs érdeklődés

  3. PR 1-es, akárhogy is, ezt a project-et a rajongók nagyrésze az ő nevéhez kötötte, jól emlékszem, hogy a teszt felvételeket (amivel engem meggyőztek, hogy működhet a film) ő kalapozta össze és csinálta?

  4. A hét negatív irányú wtf híre… A teszt felvételeket ő csinálta, miattuk lett ő a rendező.
    Átírásra kerülhet így a forgatókönyv(bár azt másodmagával írta), illetve az eddigi szereplőgárda is változhat emiatt?

  5. Látni kellene a háttérben lévő dolgokat is, nem csak úgy szarozni. Gyakorlatilag 2 havonta írta át a forgatókönyvet, amit meg ezen a héten kapott Marvel, az meg vérszegény lett.

  6. Nem lehet hogy a humorral van gond? Wright szerintem valami poénosabb filmet akar,de a marvel meg az Amerika kapitány 2 nyomvonalát akarná követni,mivel látta,hogy kifizetődő,a Thor 2 is megkapta a kritikákat,hogy túl sok volt benne a poénkodás.
    Wright karrierjének ez nem nagyon fog segíteni… :/

  7. Most komolyan nem lehetett lenyelni azt az egót, és csinálni egy olyan elfogadható iparosmunkát, amiről azért még mindig meg lehetett volna mondani, hogy Edgar Wright?

  8. MT90:

    biztos két oldalú volt a játszma, majdnem mindegyik az, de a PR probléma ettől még adott, a lecke fel van adva, hogy megtalálják azt a rendezőt, akitől egy csomóan azt mondják: “ez még jobb is így”

  9. Happy Zoidberg: nem. Szomorú lenne, ha ez lehetséges lenne (így is túlzottan jelen van…)

    MT90: Nincs itt mit mögé nézni, ne akard bemutatni a stúdiókat.

  10. Jó kib.szás vele, mivel mióta is, 2006 óta dolgozott Ant-Man filmen?
    Biztos értékelhetőbb nem-darcy-fajta poénokat akart bele rakni a filmbe és ez nem tetszett nekik…

  11. Köztudott, hogy a Disney miután megvette a Marvelt, bejelentették, hogy nem lesz következő Megtorló, és ha lesz is, az nem R -es lesz (a legújabb rövidfilmet sem engedték a rendezőjének feltenni a Youtube -ra). Aztán Shane Black -et is arra utasította, hogy bizonyos, komolyabb hangvitelü dolgokat vegyen ki az Iron Man -ból, pedig milyen jó lett volna egy Utolsó Cserkész szintű szuperhősfilm. Ezek alapján nem csodálkoznék, ha Wright -nek is beszoltak volna, hogy “fogja vissza magát” az ütősebb (nem PG-13 -mas) poénok terén (pedig milyen jó volt a Vaskabátokban a durvulás…)
    Szóval csak arra akarok kilyukadni, hogy minden rendezőnek megvan a maga egyéni stílusa és nem mindegyik szereti, ha a fejesek pont ezeket a jellegzetességeket vetetik ki vele a filmből a “családbarátiasítás” miatt.

  12. Én nem bánom, hogy lelépett. A Scott Pilgrimet például végig sem tudtam nézni. De a többi filmje is max. egyszernézős nálam.

  13. A gond az, hogy ez nem fog változtatni azon hogy minden alapozás nélkül dobják az egész Hank Pym érát a kukába és hozzák helyette a teljesen felesleges és érdektelen Scott Lang-et mint főhőst. Nem a rendezőt, az egész forgatókönyvet kellett volna a kukába dobni elfelejteni egyenlőre a második hangyát és megírni szépen Hank felemelkedését és bukását. Utána már jöhetne esetleg egy második rész ahol átadja a stafétát. Egész jó kis sztorit lehetett volna belőle rittyenteni. De ki kíváncsi, olyan hősre aki bekattan és végül elbukik a nyomás alatt. Egy ilyen filmbe nem lehet bele rakni a szokásos marvel féle bárgyú poénkodást.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.