Liza, a rókatündér-előzetes: magyar WTF?

Egy csaj körül hullanak a férfiak, ebből arra a következtetésre jut, hogy ő egy rókatündér, miközben szól a japán rock. 18+ besorolású, javasolt anyag a tovább mögött.

human
írta
2014. 05. 28. 03:30
megjelenés
45
hozzászolás


45 hozzászólás a “Liza, a rókatündér-előzetes: magyar WTF?” bejegyzéshez

  1. Ez annyira beteg, hogy akár jó is lehet! :D Nekem egy kicsit Wes Andersont idézi a stílusa…

  2. Ez tetszett.
    De nem is értem … semmit se halottunk felőle a trailerig?
    2010-es cikk is van róla hogy az kezdik készíteni.
    Nem semmi.
    Egy 2012-es hírben pedig forgatásról írnak képeket mutatnak.

  3. ha a csinibaba szintjét hozza, akkor már nem lehet rossz. női főszereplő meg legalább aranyos, nem úgy mint a többi magyar vígjátékban

  4. Ez nagyon jónak tűnik, lehet, hogy hosszú évek kihagyása után ismét megnézek egy magyar filmet moziban.

  5. Imádom ezt a színésznőt…brutál szép szemei vannak. :) Én is úgy érzem hogy ezt meg kell tekinteni. :) Legalább ez nem olyan b*szós/fingós minden 3. szó b+ és kefélés agybafőbe. :D

  6. Engem már ott megvett, amikor a japán énekes szelleme becsúszik a színre. :)

  7. Kíváncsi lennék rá, hogy minőségileg ez a trailer szerinted pozitív elmozdulást jelent-e, vagy csak az alapanyag jó?

  8. “Az Origónak sikerült elérnie Ujj Mészáros Károlyt, aki azt mondta, hogy „a fenti klip körülbelül egy éve készült, és nem a hivatalos előzetes, de napokon belül kijön a végleges előzetes is.” Azt is elmondta, hogy a filmet szeptemberben végén fogják bemutatni.”

  9. Azta, ez tényleg egész jónak tűnik!
    A koncepció és az alaptörténet tetszetős, és vizuálisan is egész jónak néz ki, még ha tényleg van is benne valami Wes Anderson-szerű!
    Egyúttal ez a japán vonal is egy érdekes hangulatot kölcsönöz neki!

  10. WTF, egy magyar film, ami elsőre nem néz ki tragédiának, hanem szórakoztatónak és végre nem csányisanyi van benne. Nolám nolám.

  11. Hát ha azt mondják ez egy éves klipp és nem a végleges előzetes, akkor én azt mondom, hogy felejtsék el azt a sok időt az új előzetesbe belefektetni, mert szerintem ez is tökéletes lenne rá. Nagyon beteg xD

  12. Én is elkezdtem azon gondolkozni, hogy ezt meg kéne nézni, pedig nem vagyok a magyar filmek nagy barátja. Sőt. A legnagyobb gondot számomra megint a hang fogja jelenteni: azok a színészek, akik sokat szinkronizálnak (ld. Reviczky), tudják, hogyan kell egy filmben megszólalni. Fingom sincs, ki a főszereplő csaj, de ez a hangsúlytalan, affektálós nyávogás határozottan taszít.

  13. Mi a szar ez? A színésznõt én is nagyon szeretem, de ezt így nem tudom hova tenni hirtelen.

  14. Meglepően kellemes baromságnak tűnik. Bár lehet, hogy csak a Wes Andersonos feeling miatt.

  15. Azt az ultra gagyi láng efektet és “az éppen megbasz az áram” jelenetet leszámítva jónak néz ki..A mozi még kétséges,de a kalózkodás az tuti!

  16. Amikor meglátod a magyar színészeket “játszani” a trailerben, akkor sajnos elmegy a kedv, pedig az ötlet legalább érdekes.

  17. Selmeczi Gabriella új filmje? Legalább ebben is van csupasz mell, hogy igazán magyar legye.

  18. Rég vártam már magyar filmet bemutató után, sőt lehet még soha. Jaa.. Az Üvegtigrist.. Jó kis film lesz ez! ;-)

  19. Ur isten! Egy nemzetközi szinvonalu magyar film?
    Akkor tünt csak fel, mikor “Rokatündérek” volt irva a könyvre. Addig azt hittem, valami magyar trailer egy japan vagy amerikai agymeneshez.

    Na ezt varom.

    Ha a film nem is lesz jo, trailert valaki tud csinalni az orszagban, az amr biztos.

  20. Ha jól emlékszem az első koncepció még az volt, hogy a nővérke tényleg egy kitsune, szóval kicsit csalódtam. Igazi rókadémonnal érdekesebb lett volna, kulturális szakadék, ésatöbbi. Ennek ellenére nekem nézős lesz, s amennyire fel tudtam mérni a komolyabb, már felnőttebb animés/mangás haverokat is érdekli a dolog. Jó lesz ez :D

  21. Undorító. Pókembernél mindenki kb rinyált a CGI miatt itt kb egy ember említi meg az ocsmány CGI-t. Hogy néz már ki az a tűzeset? Vagy épp a róka farok?

    Ez még nem is érdekelne ha nem erőszakolnák meg a Japán történeteket. Aki szereti az ázsiai kultúrát az tuti a közelébe sem fog menni. Ahogy én sem mert ez gyalázás és gyalázat. Szokásos pocsék magyar film.

  22. “Pókembernél mindenki kb rinyált a CGI miatt itt kb egy ember említi meg az ocsmány CGI-t.”

    OMG!
    Csak míg a Pók 2 költségvetése kb. 200 millió dollár(!) volt, addig itt ennek a negyede talán forintban(!).

    A másik kijelentést meg hagyjuk már. Mintha a filmeknek ez lenne a célja. Nem, a szórakoztatás a lényeg. Ha érdekel a könyvhűség, akkor nézzél dokumentumfilmet, de szórakoztatófilmet.

  23. Pókembernél jóhogy sokkal többmindenki érzékenyebb a CGI-ra, mivel a kurva film 80%-a cgi. Ne keverjük a szezont a fazonnal, a forintot a dollárral. A pókemberhez kell a brutális árú cgi h eladható legyen mert nélküle kutyaszart nemérne, ehhez a filmhez nem kell.

  24. “Aki szereti az ázsiai kultúrát az tuti a közelébe sem fog menni.”

    Én imádom, és ismerem is nagyjából. És tuti megnézem a filmet!

  25. emlékszem a zöld zakós forgatásra, lassan 1,5-2 éve volt itt a Tavaszmező utca – Mátyás tér sarkán (az egyik jelenetben látszódik is a háttérben a Magda udvar)

  26. “Aki szereti az ázsiai kultúrát az tuti a közelébe sem fog menni.”

    Japánul tanulok, jelenleg 6 mangát olvasok, 12 animét nézek, Kurosawa, Mizoguchi és Takashi Miike kedvenc rendezőim közé tartoznak, Haruki Murakami pedig az egyik kedvenc íróm.

    A Taxidermia óta ez lesz valószínűleg az első magyar film, amit megnézek moziban.

    Egyébként sem kell félteni a japánokat, lejáratják ők magukat más helyett is és közben nem is nagyon sértődnek meg rajta. Csak nézzetek meg például egy Noboru Iguchi filmet (Zombie-Ass, RoboGeisha, stb.).

  27. Szerintem én is bepróbálom… nem tudom megnéztétek e, de elég jó képe (színei) van a filmnek így trailer alapján, engem már így megvett, számomra ez egy kicsit “világszinvonalúbbá” teszi az egészet.

  28. “A pókemberhez kell a brutális árú cgi h eladható legyen mert nélküle kutyaszart nemérne”. Kedves Fearandloathinginlasvegas, úgy vélem bearanyoztad az estémet! :D

  29. Ez a OMG kategória. Ki az a hülye aki erre pénz adott ezeknek?!? Azzal kezet fognék :P (ez már annyira beteg, hogy talán még jó is lesz)

  30. a számokat amik alatta szólnak amúgy ismeri valaki? vagy direkt a filmhez írták őket? mert Tomya Tani nem nagyon létezik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.