Blockbuster Watch: 22 Jumps over the Edge

A hétvégét az R besorolású vígjáték, a 22 Jump Street nyerte. Durván. 65%-kal többet hozott, mint az első rész, és egyetlenegy R besorolású vígjáték nyitott csak jobban nála: a Hangover 2. Az összeg? 60 millió Amerikában, a világpiac ehhez 20,6-ot tett eddig hozzá.

Mellette a How To Train Your Dragon 2 csak 50 milliót tudott összeszedni, ami animációs szinten nem olyan sok, főleg ha az első rész pozitív utóhatását nézzük. Elbaszták a reklámkampányt? Sok idő volt a két rész között?

Maleficent közben világszinten már 435 milliónál jár, valaki bónuszt kap a Disneynél.

És akkor a lényeg, az Edge of Tomorrow csak 44%-ot esett, ami jónak számít, az Oblivion pl. 52-t tavaly. Persze Amerikában még így is csak 56,6 milliónál jár, de talán meglesz a száz. A lényeg, hogy közben a nemzetközi forgalmazás megmenti a filmet, hiszen összesítve már 237,6 milliót szedett össze a kb 210-be (reklámköltséggel, mielőtt valaki megnézi, hogy csak 178 hurr durr) fájó film. Tom világpiacon még mindig jól fogy.

11 hozzászólás a “Blockbuster Watch: 22 Jumps over the Edge” bejegyzéshez

  1. Maleficent, láttam hétvégén valami borzalmas volt, az embereknek tényleg az ilyen szájbarágós, gagyi poénokkal megszórt “remekművek” kellenek? szomorú

  2. Örülök, hogy a 22 Jump Street ilyen jól hozott… Az első is jó volt. Kellenek az ilyen vígjátékok is! :)

  3. az Edge-nek jövő héten sem lesz konkurenciája, úgyhogy fingers crossed, a 100M talán kicsit meredek, de talán a lehető legközelebb kerül hozzá.

  4. Ha jól tudom, annak a 435 milliónak csak egy bizonyos százalékát kapja meg a studió. Egy 180 milliós filmnél azért ez nem egy hű de jó eredmény, vagy tévedek?

  5. nagyjából több, mint a felét kapják meg, avagy tippre már pluszban vannak, és még sehol nincs a vége, hiszen egyelőre megy mozikban, jön még a blu-ray/streaming, a tévéknek eladás

  6. 22 Jump Street mikor lesz mozikban magyarországon, ha lesz egyáltalán? Egyik moziban sem találtam.

  7. multheten lattam a 22 Jump Streetet es hozza az elso resz szintjet.. sot lehet egy fokkal jobb is :)

  8. Igen szerintem elbaszták a dragon reklámkampányt, legalábbis én nem nagyon hallottam róla és nem nagyon láttam róla reklámanyagot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.