Mark Ruffalo szerint lehetséges valamikor egy különálló Hulk film

Ez azért érdekes információ, mert az Avengers előtt a Marvelnek eszébe sem jutott volna, gondolom elegük volt már a Hulk filmekből addigra. Mostmár viszont felmerült az ötlet, de még semmi, egy papírra vetett betű konkrétum nincs.

I think they are, for the first time, entertaining the idea of it. When we did ‘The Avengers’ it was basically ‘No!’, and now there is some consideration for it. But there’s still nothing definitive, not even a skeletal version of what it would be. I look forward to going down that road, if we could crack that nut.

human
írta
2014. 06. 18. 04:39
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Mark Ruffalo szerint lehetséges valamikor egy különálló Hulk film” bejegyzéshez

  1. “Hulk, smash” – legcoolabb jelenet talán az egész eddigi Avengers filmes univerzumban. Valószinu ha egy egész film ezekkel lenne tele hamar unalmassá válna, de lehet egyszeruen csak értő kezekbe kéne adni a karaktert…Leterrier nevét nem tudom melyik elmebeteg agya dobta ki, de talán már nem dolgozik a stúdió környékén, vagy max. takarit.

    nem tudom hova fog kifutni 10-15 év múlva a Marvel univerzum, de ha a Planet Hulk bejönne a képbe, akkor kéne az a saját film és eszetlenül nagy királyság lenne.

  2. az Avengers Hulk volt az első értelmes próbálkozás a karakterrel, magasan kiemelkedik a korábbiak közül. jöhetne a film.

  3. Nekem tetszettek az eddigi Hulkok, a baj csak az volt velük, hogy nagyon emberközpontúak voltak. Egy filmnek pedig hulk-ról és nem az emberek ökörségeiről kell szólni. A Norton féle Hulk is már kezdett valamit érezni, de ott is csak a végére dobták be a másik főszörnyet. Magam a film godzilla feelinges, ez alatt értem hogy 1óra 30 perc uncsi és 30 perc izgalom. Szerintem azt a Tony Starkos plussz jelenetet is utólag a premier előtt nem sokkal forgathatták le hogy nah vmennyire mégis csak kapcsolódjon már az univerzumhoz :)

    A most felkapott marvel filmekben az a jó hogy elrugaszkodtak a szuperhős vs emberek storytól, és végre a szuperhős vs szupergonosz történeteket tolják, és ez az amiért az emberek a képregényeket veszik, amiért a rajzfilmeket nézik, és amiért sokkalszivesebben beülnek a moziba. (Ez csak az én meglátásom).

    Nagyon örülnék egy új hulk filmnek, de csak akkor ha nem az lesz a fő szál hogy az emberek elkapják megöljék vagy kisérletezzenek rajta.

  4. Abu: épp ellenkezőleg. Az emberi történetek alotkotják az igazi filmeket, nem pedig az azonosulhatatlan szuperszörny#1 vs. szuperszörny#2. Ez dögunalom, akárcsak az Avengers gonoszai, a generic alien bagázs. Szerintem a Lee-féle Hulk éppen azért működött, mert magasfilmként igyekezett feltérképezni az embert a szörny mögött. Sajnos két szék közé esett…

  5. Anthony711 el kell egyetértenem. A szuperképességek, csak azért vanna, hogy jobban látszódjon mellette az emberi törékenység. Hulk a kettőségről szól, és én egy sokkal mélyebb filmet tudnék elképzelni vele, bár a Northon féle is bejött, sztem a legjobb Marvel film. Nem csak arról szól hogy robbantanak :D

  6. anthony711, lordboxi:

    Szerintem telejsen különböző az izlésvilágunk. Nektek az miatt tetszett, nekem meg pont az miatt nem :D de mivel marvel fan vagyok, minden marvel filmre beülök és szeretem is őket (még ha szar is) :D gondolok itt a vasember 3-ra ami egy csalódás volt, de szeretem, mert hát csak vasember :D

  7. Abuval értek egyet, Hulknak kifejezetten rosszul áll az emberi ellenfél. Maga a történet lehet teljesen emberi úgy is, hogy istenszerű szupergonoszokat/seregeket pofoz szét, nagyon laza akciókban. Pont ezért gagyi a Lee féle Hulk mert egyszerűen ez a művészi megközelítés egyszerűen nem áll jól neki. Szög egyszerű a karakter, de pont ezért jó, csak jobban rá kell érezni a lényegére. Az Incredible Hulk szerintem sokkal jobb próbálkozás volt, ha nem is tökéletes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.