Nem tettek le a Ready Player One megfilmesítéséről

A könyv írójával közösen összehozott első forgatókönyvet most Zak Penn (dolgozott pár filmen: X2, Avengers, X-men Last Stand, Elektra) fogja átdolgozni. Ő is jóban van az eredeti szerzővel, szóval akár még jól is elsülhet.

Lehet úgy tűnik mindent leszólok, de nem tudom elhinni, hogy ez jó lesz, főleg, hogy egy Scott Pilgrim-szerűen elszállt geek filmet senki nem fog pénzelni, viszont a Ready Player One talán még jobban is “8bit”, vagy hogy mondjam. Imádtam a könyvet, de ebben a filmben nem tudok bízni, remélem meggyőznek majd.

5 hozzászólás a “Nem tettek le a Ready Player One megfilmesítéséről” bejegyzéshez

  1. Van benne potenciál bőven. Ernie niylatkozta egyszer, hogy stúdióhoz mérten változni fog a referencia felhozatal, mert elég drágák lennének a jogok, de próbál hűó maradni a regényhez.

    MegvallomZak Pennben nem bízok angyon, a felsorolt filmek egyike se ragadt magával, de egy jó alapra lehet, hogy már tudna építkezni. Minden esetre szívesen látnám a DeLoreant ismét a széles vásznon. :D

  2. Yakhead: magyar címe is Ready Player One. Fordításról sajnos lerí, hogy az illetőnek lövése sincs a geek és 80’as évek kultúrájáról, de azért egész jól átadja az élményt ennek ellenére.

  3. A könyv valami kegyetlen jó, a 80 éves kockaságaival nem nagyon vagyok annyira képben, inkább a 21. századéval, de ettől még baromi jó a könyv, 3x is olvastam már. Iszonyat pénz lenne ezt valóban jól megcsinálni, félve mennék rá moziba, az biztos.

  4. Utóbbi idők egyik legjobb könyves élménye volt nekem ez a könyv. A filmet félve de megnezném azért.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.