Stallone és a Rambo 5?

2010-ben Stallone még 99%-ig biztos volt benne, hogy a brutál véres Rambo történet lesz az utolsó. Úgy tűnik beütött az egy százalék (pénzhiány?), mert valaki megvette a film jogait.

With ‘Rambo V’ Sylvester Stallone returns in his iconic role. This time he goes up against a Mexican cartel. Stallone, who has also written the screenplay, describes the new Rambo as his version of ‘No Country for Old Men.’ Like the last film, ‘Rambo V’ is produced by Avi Lerner (‘The Expendables 1-3’).

Sean Hood forgatókönyvíró még 2011-ben elejtette, hogy felkérték a Rambo 5 megírására, és akkor olyat emlegetett a csávó, hogy visszatérnek a kisvárosi hangulathoz, a First Blood érzéshez. Bár a mostani bejelentésben Stallone van íróként említve, de a kisváros stimmel, mivel egy mexikói kartellel csapna össze a filmben.

Azt viszont nem akarom tudni a No Countryt minek emlegetik…

human
írta
2014. 06. 24. 00:30
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Stallone és a Rambo 5?” bejegyzéshez

  1. Én nagyon bírom a Stallonét de ez nem egy túl jó ötlet.
    Remélem nem Jai Courteney lesz Rambo.
    Egyébként egy tucat + egyedik kapaszkodás az öregfiútól, most a márkás!! Rambo címmel fog eladni egy öregedő Stallone egy kismilliószor látott elemekből felépülő tucat kisvárosi hacacárét csak paróka+kendővel a fején.

    Kiii’nem szarja le?

  2. Istenemre mondom évekkel ezelőtt ugyanezt a sztorit olvastam az új Rambo-hoz! Kisváros, Mexikó, drogkartell. Biztos nem hoax?

  3. Flanker micsoda ? :) Ez csak egy feltételezés, én nem látok a jövőbe. De Látván a Rambo 4 et, illetve Stallone utóbbi évek filmtermését, naggyából kikalkulálható, hogy ESETLEG,/VALÓSZÍNÜLEG mire lehet majd számítani. Főleg ismerve a Rambo filmek stílusbeli kötöttségeit is + a cikknél írt infók is ugye…
    Totál felesleges a cucc.

  4. Szerintem nem felesleges, jöjjön! Amúgy is már az 5 után mondta, hogy méltóképpen szeretné lezárni a filmet. Állítólag meg is hal a végén…

  5. Nevetségesen öreg ő már ehhez, de elméletileg lehetne folytatni ott, ahol az utolsó befejeződik. Visszamegy az apja pecójához, élné a remete életet, de a közeli kisvárosból a kölykök átjárnak basztatni, és felmerül a gyanúja annak, hogy az apja halálához is közük volt. Az egyik kis köcsög a seriff – igazi hatalommal visszaélő tetves mocsok – fia, ezért kb. bármit megtehetnek. Aztán kissé messzire mennek és Rambo nekiáll lebontani a várost.

    Tudom, hogy simán zsáner, de szerintem ennyi pont elég lenne – már ha Stallone legalább egy huszassal fiatalabb lenne.

  6. Lehet, hogy sokatok számára öreg a csávó meg eljárt felette az idő, de az utóbbi évekbeli filmjein még mindig jobban szórakozok, mint a feltörekvő ifjú sztárocskák akciófilmnek csúfolt alkotásain. Inkább egy újabb Rambo, mint hoilmi fos transzformersz vagy alkonyatklón.

  7. Azért vannak az újabbak közt is nagyon jók, sőt! Chris Evans pl. nagyon sok jó filmet letett már, és vannak még hasonló kaliber emberek az utánpótlásból, akik akciófilmekben nagyon jók, és más műfajban is hozzák amit kell. De akár csak B-akciófilmeksek közt is írhatom Scott Adkinst, aki feltörekvő, és pörög minimum annyira mint a régiek. Bár igaz, akkora egyéniség azért nincs mint Stallone volt.

    Stallone amúgy nem gáz még ma sem, nincs lepusztulva annyira nagyon mint Schwarzenegger, vagy De Niro stb.. de nem is az emberrel van a gond, hanem amit csinál. Látszik rajta a kiégettség, ugyanaz, mint Charles Bronsonnál a 80 as évek legvégétől a temetéséig tolta a képünkbe a szaradagokat. /pedig 80′ előtt nagyon fasza filmjei voltak/
    Kiégtek, ennyi volt bennük, amit tudtak már megmutatták, és no törekvés, hogy valami újdonsággal akaróznának előrukkolni.

    Nézd meg a Fejlövés c. filmjét MEKKORA TRÁGYA?!! ilyeneket mi apjafasznak kell már csinálni? Stallonénak 1996 ban a Daylight volt az utolsó szerethető filmje, azóta minden egy dögunalom, vagyis én nem szeretem! az utóbbikat.
    Expendables! az jó volt úgy ahogy főleg a 2-es.
    Se a Rocky 6-al, sem a Rambo 4-el nem tett hozzá semmi jót a régiekhez, inkább kilógnak a sorból. Olyan tök másak voltak mint a régi stílusúak, és nem jóféle képpen.

    Nem hiszem hogy ennyi követő jogdíj harácsolás amit a szinészek csinálnak, meg ekkora filmográfia mellett meg folna szorulva az öregfiú,hogy még mindig menni menni menni melózni. Hagyni kéne már a francba. EXp3 egy jó zárás volna.

  8. Mit kell lezárni ezen? Aki látta a 4-et az tudja, hogy az tökéletes befejezés volt. Ennyi.

  9. Sztem baromi jó volt a legutóbbi Rambo, és én szívesen megnéznék még egyet, ha jól összeraknák.

  10. Ha Stallone összekapja magát, ez még nagyon jól is elsülhet. Mindenképpen várom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.