Heti mozibemutatók: július 17.

Végre megjött a Majmok bolygója. Remélem minél több emberhez eljut, hogy játsszák a filmet, csak nem mindenhol, itt az idő csoportos kirándulásokra rég elhagyatott mozik felé. Avagy Budapesten 5 helyen is megy a film, nem értem miért nem lovagolják meg a hétvégét némi reklámmal, közösen összefogva. Este, vagy holnap igyekszem írni a Dawn of The The-ről!

Persze jött más is, például horrorfilm, meg vígjáték, meg heti animációs.


Képünkön az egyik kiránduló csapat

  • A házmester (Dans la cour) – depressziós rockzenés házmesternek megy ebben a drámában.
  • A majmok bolygója – Forradalom (Dawn of the Planet of the Apes) – megjöttek, jobb lesz mint az első? Este kritika remélem!
  • A megtisztulás éjszakája: Anarchia (The Purge: Anarchy) – felesleges, vagy jó folytatás?
  • A pap gyermekei (Svecenikova djeca) – horvát vígjáték amiben minden nő teherbe kéne essen.
  • Repcsik: A mentőalakulat – a gyerekeknek is valami.
human
írta
2014. 07. 17. 13:53
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: július 17.” bejegyzéshez

  1. A Purge: Anarchy ugyanolyan hulladék, mint az első rész volt, senkinek sem ajánlom moziban nézésre.

  2. A Purge komolyan moziig jutott nálunk? Elképesztő mik vannak :D
    A 22 Jump meg még egy hónap…

  3. Kecskeméten szerencsére játtszák a Majmok bolygóját. Most értem haza a moziból, ezt a filmet mindenkinek nagy vásznon meg kell néznie moziba, mert amellett, hogy nagyon szépen megírt forgatókönyvvel dolgozik a film, a vizuális effektek nagyon jól sikerültek. Szinte pislogás nélkül tátott szájjal néztem végig ezt a két és fél órát. Nagyon tetszett a film, remélem minél több embernek sikerül megnézni. Az első rész is jó volt szerintem de ez jobban sikerült.

  4. Nagyon ajánlom mindenkinek az új Majmok Bolygóját! Magam is a legszkeptikusabbak közé tartoztam, amikor bejelentették a folytatást, mert úgy éreztem, hogy az első részt pont jókor hagyták abba, de valami hihetetlen, mennyire éltek a lehetőséggel és nem tették tönkre. Feliratosan megnézném újra, pedig a szinkron is rendben volt.

  5. Nekem is nagyon tetszett az új Majmok bolygója! Előző este megnéztem az előzményét hogy még összetettebb legyen,de talán a nélkül is ütött volna! Nem volt gáz a szinkron sem. A komor,sötét hangulat,a majmok mimikái nagyszerűek,bátran ajánlom mindenkinek!

  6. houshmandzadeh: csak két óra volt, a lassú történések miatt tűnt hosszabbnak (persze nem unatkoztam közben)

  7. Hezitaltam a “Hazmester” es a “Majmok bolygoja” közt, hogy vajon melyikre költsem a havi mozi-büdzset… azt hiszem a cinema city elintezte.

    Szerintem a Hazmester amugy is szinvonalasabb szorakozast nyujt majd, mint az a kapitalistacsökevenyburzsoápropaganda majmok bolygoja.

    (a hozzaszolas nyomokban szarkazmust tartalmazhat)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.