Star Wars Episode VII spoilerek?

Úgy tűnik kiszivárgott a sztori egy része! Spoilerek a tovább mögött.

Egy levágott kézzel kezdődik majd a film, ami szorongat valamit. Nyilván Luke lézerkardja fénykardja lesz az. Erre talál rá Daisy Ridley és John Boyega karaktere, akik felismerik a tárgy jelentőségét, és megpróbálják visszajuttatni az eredeti tulajdonosának. Így akadnak Han és Csubi párosára, akik kapcsán megtudjuk, hogy 30 éve, a Return of the Jedi-ban történtek óta nem látták Luke-ot, így innentől közösen keresik a fiatalokkal.

Mindeközben egy jeges bolygón gonosz erők olyan fegyvert építenek, amivel naprendszereket képesek elpusztítani, nem csak sima bolygókat.

Persze mindez egy forrásból jött, ami nem a Disney, szóval erősen pletyka.

human
írta
2014. 07. 21. 14:47
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Star Wars Episode VII spoilerek?” bejegyzéshez

  1. Ezt a kacsát!! Persze Luke és Han nem találkoznak többet, mert már nincsen sötét oldal szal már nem vagyunk barátok… vagy Luke is remete lett vagy Han újra csempész lesz…

  2. Ezen jót mosolyogtam. És persze Han, aki Luke tesójának a férje, sosem találkozott a sógorával.

    Az előzetes hivatalos hírek mind arról szóltak, hogy követik a könyves kánont, a fentieknek meg köze nincs hozzá. Szerintem ezen lehet ugorni.

  3. Insolent: Pont ezt mondták már el millió meg egy helyen, hogy a könyves sztorikat kukázzák úgy ahogy vannak. Teljesen új történetet akarnak elmesélni.

  4. Han dobta Leiát a RotJ után és továbbra is Csubival csempészkedett? De a levágott kéz előkerül 30 év után as leggagyibb az egészben. A folytatás meg majd arról szól, hogy Vader keze is előkerül a felrobban Halálcsillagról?

  5. Nem úgy van EU- ban ,hogy Mara Jade halála után Luke remete életbe kezd? Nem biztos , hogy pontos amit írok . Rég olvastam SW körüli dolgokról. Csak azt akarom kihozni ebből , hogy ha kacsa , ha nem ebből lehetne valami.
    Mivel a könyveket nem veszik figyelembe, attól még csak nem kell kidobni őket.

  6. ki írta hogy újra csempészkedik Han? A forrásban az van hogy “nem árulom el mit vezet, de nem a falcont”, ami szerintem arra utal h valmai nagy utasszállítót vagy hadihajót.

  7. nem tudom, de ha bármi igaz abból, hogy ennyire szervesen kapcsolódik majd a folytatás a 4-5-6-hoz, és tényleg tele lesz valódi, épített díszlettel, akkor az számomra azt jelenti majd, hogy végre örömmel és megnyugvással és lelkiismeret furdalás nélkül felejthetem el végleg, és örökre a három prequelt.

    valami olyat érzek, mint amiről Néma Bob mesélt egy nemrégi posztban a svájci SF konferencián – meglátok egy ilyen semmi kis másfél percet, amiben egy szemüveges muki beszél egy X-Wing rokon hajó előtt ami ütött-kopott, rozsdás, VAS és már önmagában több élet és lélek van benne, mint az 1-2-3-ban együttvéve, és előjön belőlem a 6 éves kölyök, aki két nyáron át a nyári szünet minden másnapján megnézte az egyik SW filmet. legalább az egyiket.

    nagyon reménykedek és nagyon félek egyszerre, hogy valamivel elrontják, mert amit eddig láttam, az mind nagyon bíztató volt.

  8. Ennek a hírnek a tartalma könyvekből összelopott darabokat tartalmaz. Luke levágott kezéből elkészül a sötét klónja (vagy sötét jediket klónoznak belőle) A titokzatos fegyver meg a nap zúzóra hasonlót a Jedi akadémia trilógiából… (Megjegyzem ,hogy az a könyv jó alapja lehetne a filmnek. Hisz abba egy konkrét birodalmi hadsereg volt elbújva egy fekete lyukakkal és minden egyébbel körülvett bázison ahol az új titokzatos fegyveren a napzúzón dolgoztak ami nem bolygókat hanem naprendszereket tüntet el és ők el voltak vágva a külvilágtól és fogalmuk se volt róla ,hogy már “kint” a birodalom megbukott. És egy menekülés során jutnak el ide Hanék egy régi birodalmi szállítón majd elfogják őket és fogolyként felvilágosítanak mindenkit ,hogy kint már gamme over a birodalomnak akik erre kitörnek onnan. Persze ennél sokkal több a könyv de se helyem se időm nincs többet írni erről.)

    Szal a hír elég könyvekből lopott valami szerintem. Ha meg igaz akkor meg tényleg lopnak 1-2 dolgot az eu könyvekből és csak azért “törölték” a kánonból ,hogy ne legyen megkötve a kezük.

  9. Basszus, én tényleg nem értem, hogy a tökbe tudtok még mindig ennyit buziskodni ezen a pár filmen meg risszrossz regényen.

  10. Isten ments, hogy ilyen ócsak fos legyen a sztori kezdése, ennél még én is mérföldekkel jobbat találok ki, mondjuk néhány óra töprengés után.

  11. Annyiban kamu csak, hogy valójában Darth Maul levágott alsó felét találják meg.

  12. Nekem rémlik egy comedy centralos vagy college humoros videó, ahol Luke levágott kezét két takarító találja meg a felhőváros alagsorában…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.