31 hozzászólás a “SDCC: Quicksilver és Hawkeye” bejegyzéshez

  1. Most akkor Quicksilver nem X-Men licenc? Benne is volt az idei moziban. Vagy ez egy másik?

  2. de, Magneto fia. Es egy ideig resze volt az avengersnek is, ugyanugy, meg a huga, scarlet witch is. Es meg mielott valaki feltenne a kerdest, a az ott a hatterben, nem magneto, hanem vision.

  3. optimus grime: de mivel az X-men jogok a Foxnál, az Avengers jogok meg a Marvel Studios-nál vannak ezért itt nem lesznek Magneto gyerekei (nem fogják kimondani Magneto nevét, nincsenek mutánsok)

  4. Nem hiszem, hogy az Avengersben Magneto fia lenne, mert ahhoz Magnetohoz is kellenének a jogok. Mondjuk az X-Men-ben sem említették, hogy a fia lenne, vagy csak nekem nem esett le?

  5. Volt egy poen benne: “anyam ismert egy olyan pasit aki femeket mozgatott” talan nem szo szerint igy, de egyertelmu volt.
    Viszont kivancsi vagyok hogy tudnak ennyi dolgot filmbe suriteni, legalabb 2 es fel oranak kell lennie

  6. Hányszor játsszátok még el ezt a Magnetó gyerekek vitát. Minden egyes Avengers2 poszt alatt. Vision viszont jól megbújik a háttérben. Ezerrel várom.

  7. Bezzeg a DC posztoknál csak fikázás megy már egy egyszerű kép alapján, itt meg egyből megy az ömlengés mennyire király lesz ez a fos…

  8. OFF: Olyan jót lehet nevetni az első pár kommenten. :D :D

    Ezek a poszterek elég jól néznek ki. Kíváncsi vagyok, mi sül ki ebből. Eddig számomra elég ígéretesnek tűnik. De igazából kezdem úgy érezni, hogy lassan a lószarra is azt mondanám, hogy ide vele, ha Vasember lenne rajta/benne. Tehát lehet, hogy a nagy poszter után nem nézek több anyagot erről a filmről.

  9. 1 értelemes figura el tudná magyarázni Nekem (meg többünknek) most mit is keres itt magnetofon 2 gyereke?gondoltak 1et hogy-hát ez a 2ő tetszik az x-menből és tegyük át ide,de pl a collossus már drága lenne és maradjunk náluk?-vagy mi van itt kéremszépen? akkor ennyi erővel szecska mester is jöhetne segíteni meg a penge nem?

    Köszöntem a felvilágosítást!

  10. @Jorus C’Baoth:
    Már milliószor szó volt a dologról, but fine, here it goes again:

    Mind Quicksilver, ming Scarlet Witch Avengers-tagok a képregényekben már több mint 40 éve, amellett hogy Magneto gyerekei is.

    Ugyanakkor mivel az összes mutáns joga a Rókánál van, ezért itt muszáj volt variálni kicsit, mert a Marvel csak a karakterek nevét, és képességét tudta “visszavásárolni”, így itt más eredetsztori lesz nekik, így közük nem lesz az X-Men filmes univerzumhoz…

    Szecska mester meg mióta Marvel-karakter neked… -_-

  11. Olyan pletykát hallottam hogy az ikrek Embertelenek(Inhuman) lesznek…oszt ebből mi lesz az igaz, majd kiderül.

  12. Igen. Az Avengers-es Aaron Taylor-Johnson, míg a Days of….-ben Evan Peters volt.

  13. Evan Peters azzal a pár percével nagyon magasra tette a lécet a Days of Future Past-ban!
    Aaron Taylor-Johnson kíváncsi vagyok mit hoz ki belőle, és ráadásul itt nagyobb szerepe is lesz a karakternek.

  14. Elvagytok itt a jogi kérdésekkel. Mi ez itt, valami önképző jogászklub, bakker?! Beszarok. Front van, vagy mi?

    Itt agonizáltok, amikor az első képen a háttérben ott lebeg egy eddig tök ismeretlen fazon, és írtja a gépeket; az előtérben meg itt van ez a vadiúj karakter… Ez elég brutál lesz! Remélem lesz egy 180 perces mozi.

  15. Ha már ennyire fappolunk az Avengers 2-re…mi lesz a 3-al? :D Az lesz az ultimate csapás. :) Persze Ultron papa is darál rendesen…ajánlom figyelmetekbe a Next Avengers animációs cucclit..szigorúan eredeti nyelven. :)

  16. DvDvDv:
    A háttérben az valószínű, hogy Vízió, és Quicksilver se olyan ismeretlen, elvégre pont róla megy most az értetlenkedés, hogy mit keres itt, az X-Men film után.

    Aragorn:
    Gondolom ha kint lesz az összes kép human is kiteszi a “végeredményt”. Ha minden igaz ma lesz a Marvel Comic-Con panelja, szóval már nem kell sokat várni! :)

  17. A másodikról csak nekem ugrott be a Sons of Anarchy posztere? Pláne hogy még ott van az A betű is:

  18. Az ikrek nem Embertelenek(Inhuman) lesznek. Feige mondta,hogy nem kapcsolódnak hozzájuk.

  19. Elvileg kint van az Avengers 3 címe…valahol láttam : Civil War
    Hogy ebből mi igaz és mi nem?

  20. Shalafi: Valszeg semmi, mivel A3-ra Thanos-t tartogatjáűk, akinek nincs sok köze a Civil War-hoz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.