SDCC: Justice League

És a sok Batman v Superman anyag mellé végre a még utána érkező Justice League-ről is megtudhattunk valamit, mégpedig azt, hogy valószínűleg Chris Terrio (Argo) fogja írni. A BvS forgatókönyvét és ő tette rendbe, mivel a stúdió és a kreatív elmék nem voltak megelégedve David Goyer munkájával… helyes.

8 hozzászólás a “SDCC: Justice League” bejegyzéshez

  1. csak kár, hogy a franchise-t még mindig Snyder viszi. szó se róla, szép látványos dolgokat tud csinálni, de ha tényleg be akarják fogni valaha a Marvelt, akkor egy Whedon-szerű fanboy kéne ott is, aki történetvezetésben is kellően kreatív.

  2. hát most nem azért , de az az argo egy kalap szar volt, ettől sem lett egy jobban várt film ez

  3. 3:Szerinted volt szar, amúgy nem volt az. A forgatókönyve jól megvolt írva, ez egy nagyon is jó hír.

  4. Tion! Teljesen jogos én sem értem! David Goyer azért elég jó filmeket tett le az asztalra, mint írva mint rendezve! Kickboxer 2. – Visszatérés, Penge 1-3, A Mars-mentőakció, Sötét város, Batman: Kezdődik!, Batman – A Sötét Lovag , A sötét lovag – Felemelkedés, A szellemlovas, Hipervándor, Láthatatlan, Az acélember, Godzilla.

  5. Goyer ha egymaga csinál valamit, abból csak fosrakás jön ki. Nolan mellett nem sok mindent csinált, csak képregénybuzi és csak besegített (kivéve a Kezdődikben ott story-t írt). Forgatókönyvíróként nagyon béna és örülök neki, hogy a fejesek is kezdik ezt észrevenni és egyre kevesebb beleszólása van.

  6. BuckOff

    azért a felsorolásodban van jónéhány fostalicska is, pl Hipervándor (brrrr), de szerintem sem tehetségtelen író, azért is írtam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.