A Marvel az Inhumans képregény feldolgozását is tervezi?

Azt ugye tudjuk, hogy a stúdió évekre előre lefoglalt már egy csomó időpontot, és nem lehet mindenhol Iron Man és Avengers, erre jött Vin egy ilyen utalással “Marvel thinks I’m Inhuman.

Az Inhumanok valaha emberek voltak, még azelőtt hogy a Guardians of the Galaxyban látható Kree faj annál többé nem változtatta őket. Így gondolom simán tudná a Marvel az eddigi filmjeihez passzintani az új szereplőket, és a Guardians sikere után talán mernek is kockáztatni velük.

Na de Vin hogy férne el két külön karakterként ebbe az egészbe? A Badass Digest szerint ő lehetne Black Bolt a most tárgyalt filmben, a karakter többek között arról ismert, hogy nem sokat beszélt, azt is nagyon halkan, mert hatalmas ereje van a hangjának, és bamm, Grootnál pedig csak Vin hangja kellett meg a mo-cap. Meg is lenne oldva az ügy.

10 hozzászólás a “A Marvel az Inhumans képregény feldolgozását is tervezi?” bejegyzéshez

  1. az eddigiek alapján úgy tünik, hogy a Marvel szeret komoly szerződéseket kötni, 6-9 filmekre lefoglalni a szinészeket, igy simán elképzelhető, hogy Vin kapásból aláirt egy másik projektre is.

    én abszolút nem bánom, van annyira markáns, karakteres figura, hogy tökéletesen passzoljon egy képregény univerzumba.

  2. Az Inhumanek behozása több szempontból is jó lenne, egyrészt nem feltétlen kellene minden új karakternek eredettörténet, hanem ezzel magyaráznák, miért van képessége. Másrészt, amíg a Foxnál vannak a mutánsok jogai, addig az Inhumanek jó pótlék lenne erre. Viszont Black Boltnak mindenképp beszélnie kellene, nyílván nem mindig, de néha egy szót suttogni vagy valami, hogy azzal intézze el az ellenséget. És Vin szerintem is jó lenne a szerepre, annyi hogy ne mondja ki, hogy I am Groot, amikor Black Boltot játsza. :D

  3. Elnézést, hogy itt értetlenkedek a galaxis őrzői alatt, de ha már marvel lenne pár dolog amit nem értek…

    1. A kapitány második részében említenek egy vízió programot, ez megegyezik az avangers 2.ben lévő Vízióval (Ő is egy android/program)?
    2. Vízió, hogy egyeztethető össze Jarvissal?
    3. Ultronnak mi az eredettörténete? Nem Hank Pym tervezte? Akkor már az Avengers 2ben lesz valami AntMan-es összefonódás?

    Előre köszönöm a válaszokat :)!

  4. Lesz szerintem összefonódás, mert mindkét hangyaember (Michael Douglas meg a fiatal srác) szerepel az Avenger 2-ben.

    Nekem meg az lenne a kérdésem, hogy a SHIELD-ben is Inhuman vonal felé haladgatnak, nem?

  5. Szerintem meg egyik sem szerepel majd az Avangers 2-ben. Tony Stark hozza létre Ultront. Jarvis-ból pedig Vízió lesz, majd a filmben kiderül hogy.

  6. Rubikoners:
    angolul a Vizíó az Project Insight volt, (Betekintés?) szóval semmi köze Vision-höz mint karakterhez.
    Ultront meg Pym tervezte, de amíg nem látjuk a filmet úgysem tudjuk meg, hogy a mozis univerzumban miként képzelik el. Egyelőre annyi van, hogy itt nem lesz Pym, hanem Stark csinálja.

  7. Köszönöm a válaszokat! Értem én, hogy van külön movie és van comic univerzum de ha már 2015ben jön az AntMan is, akkor miért nem lehetett követni a comicos vonalat??? – Persze persze Stark az aranytojást tojó gép :))!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.