Tényleg Inhumans és két Aquaman is

Tegnap Vin Diesel facebookja alapján tippelte meg mindenki, hogy a Guardians-hoz is köthető Inhumans képregény is megfilmesítésre kerül a Marveltől. Ennek örömére ma már azt is megtudhattuk, hogy Joe Robert Cole konkrétan már befejezte a forgatókönyvet. Még nincs rendező, de elvileg a jövendőbeli a kész anyagot majd még formálhatja a saját szájízére, mint azt James Gunn tette a Galaxy-vel, vagy Whedon az Avengers-szel.

És ennek nem akarok külön posztot, de közben a Warner sem pihen — a DC Comics van náluk: Superman és a többiek –, rögtön két fajta forgatókönyvet rendeltek be az Aquamanhez, amik egymástól eltérően nyúlnak a karakterhez. Ezekből választ majd a stúdió és a jobbikból filmet forgat. A két csávó: Will Beall (Gangster Squad) és Kurt Johnstad (300: Rise of an Empire). A pletykák szerint Jason Momoa fogja alakítani a hőst és már 2016-ban mozikba kerülhet a film esetleg. Basszus, akkor nem Chase kapta a szerepet.

18 hozzászólás a “Tényleg Inhumans és két Aquaman is” bejegyzéshez

  1. Jason Momoa, mint Aquaman jöhet. Megállja majd a helyét szerintem. Igazából számomra ez a forgatókönyv író felállás nem a legjobb, se a Gengszter osztag nem tetszett különösebben, se a 300 folytatás…

  2. ez lesz a vesszőparipám lassan, de egyszeruen nem értem, miért kezdők kezébe adnak 150-200 milliós projekteket. ha annyira konkrét elképzelésük lenne, hogy merre tovább, akkor nem kettőt rendelnének be, hátha valamelyik megüti az elviselhető szintet. majd a jobbikból forgatnak…ennyi erővel pályázatot is kiirhattak volna a rajongóknak, hogy ki küldi be a legcombosabbat, aztán uccu neki.

  3. Vicces lesz látni hogy WW-n kívül minden liga tag vagy 10 centivel magasabb mint Superman:D

  4. ez egy marhaság, a Family Guyos, meg SP-s poénok miatt megy ez még mindig…érdemes kipróbálni az Injustice-t, vagy megnézni a Flaspoint paradoxot, hogy mennyire is gyenge manapság a DC univerzumban Aquaman.

  5. juhfej89
    én is kiváncsi lennék az összehasonlításodra. vszeg kisebbségben vagyok azzal a véleménnyel, hogy Aquaman igenis király szuperhős (kiváncsiabbak olvassák el Geoff Johns vonatkozó műveit), de azért bőven akad nála erősebb arc a DC-univerzumban: Shazam, Martian Manhunter, Doomsday, Darkseid stb.

  6. Látom most itt elég nagy a DC-s hozzászólók száma, így én megbújva halkan örülök az inhumanos hírnek. Gondolom az egyik még címnélküli premierdátum ez lesz.

    (Egyébként Aquamant én sem tartom egy nagy figurának. Sosem tudtam komolyan venni.)

  7. Csak Superman meg Shazam erősebb, mint Aquaman, de az kétségtelen, hogy az egyik legerősebb (és legalulértékeltebb) karakter a DC univerzumban. Például van egy olyan ereje, hogy szétcseszi az ember vízkészletét és ezzel rohamot idéz elő.
    Reménykedek benne, hogy a Justice League-es rajzfilm verzióját rakják a filmbe, mert a kampókezes szakállas az rohadt nagy badass.

  8. és a Thort játszó színész jó is lenne Akvamennek.
    magas, izmos, hosszú szőke hajú, és jó képű, Thor és Aquamenmajdnem ugyanúgy néz ki :).)

  9. Snyder pár napja betelofonált egy rádióadásba megvédeni Aquaman-t.
    Gondolom mindjárt jön a kommentje.
    3 2 1 … ? :D

  10. “Csak Superman meg Shazam erősebb..” meg Martian Manhunter, Flash, Green Lantern, Lobo, Dr. Manhattan etc. Parttalan vitát eredményezne ezt firtatni.

  11. Majd megidézi Cthulhu-t R’lyeh elsüllyedt városából, és akkor mindenki jól összeszarja magát meg átértékeli aquafiú erejét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.