19 hozzászólás a “Csúszik a Resident Evil: The Final Chapter” bejegyzéshez

  1. Óóó, ráérnek még! Csak semmi kapkodás! Jó lesz az majd soha napján is, a színvonal esést figyelembe véve…

  2. Elpazarolta a szép pofiját erre a fos szériára. Pedig maradhatott volna funkció nélküli mellékszereplő filmekben mint anno. Ott legalább elég ha csinos…

  3. Én bírom a sorozatot, a maga nemében szerintem ellég jó. Azonban szeretnék emgnézni egy igazi, a RE sztorijához és karaktereihez hű horrort is, akár a walking dead szerű sorozatként.

  4. Elő kéne venni a Resi 1-2 (Ps1)és azt megfilmesíteni,jobban jártunk volna vele egy értelmes Leon és Clairrel:)

  5. Elnézve az ÖSSZES epizódot az első részt követően, talán nem is kellene erőltetni ezt az egészet, pláne nem a vizenyős tekintetű, extra tehetségtelen Millácskával. Mérhetetlenül primitív fostalicskát hoztak össze az elmúlt évek során, ha arra rápakolnak még pár kiló szart, borulni fog a taliga. Bár… Csinálják csak, bukjanak valami ordenáré nagyot, meg is érdemlik.

  6. Kár, hogy ilyen szemétre pazarolja a tehetségét (bár a RE filmek nekem amolyan bűnös élvezetnek számítanak), pedig tud ő színészkedni ha akar, lásd: Jeanne d’arc például.

  7. Soha többé Mila Jovovicces resident evil filmet nem akarok. Nem tudom meddig nyomul már még, de jó lesz ha abbamarad.
    Áttérhetnének már az igazi karakterekre. Ez a film rebooot érdemelne. Ez az egy amiből tényleg nem ártana, mert nagyon barmolvány.

  8. Ez a Paul W.S. Anderson tehetségben még Uwe Bollt is alulmúlja de mégis százmilliókat kap a fostalicska filmjeire.. érthetetlen. Hány filmet kell még elszarnia, hogy végre jegeljék ezt a Pault?

  9. Anderson túlzás hogy tehetségtelen. Az egy dolog, hogy a többnyire legnagyobb trágyadomb filmjei alapján lett megítélve, de voltak neki húzásai is, amivel bizonyított, hogy van helye a szakműban: Event horizon messze az egyik lgkedvencebb űrthrillerem idáig, régen a hideg futkosott a hátamon attól a filmtől, pedig hidd el, aléggé van idegzetem a belezős filmkhez.
    A Mortal kombat filmadaptációk közül is Anderson féle volt idáig az egyetlen valamire való próbálkozás, ami a maga idejében nem is volt szar.

    Az a baja, hogy bepunnyadt a gecybe, basz rá, mert tudja ő is nagyon jól, mint Bay is, hogy a szart is megeszik a bamba “bírkatag” embertömegek. Akkor minek görcsöljön rá.
    Ez nem az ő hibája, hanem a sok bambuláé, akik vevők a szarra is.
    Ha együttes erővel összefognánk, és besztráykolnánk a tucatfilmek ellen, akkor lehet ,hogy jó útra térnének. Ment ez a sztráyk az EXP3 nál is, most végre lehet, hogy sikerült annak is alászarni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.