21 hozzászólás a “Új Avengers: Age of Ultron promókép” bejegyzéshez

  1. Szrintem a rajongó mögött 2 ember is van akinek a keze látszik balról az lehet QS. A jobb oldalán pedig vagy SW vagy Fekete özvegy.

  2. 1. az ott gyanúsan Quicksilver karja.

    2. Thor furcsán kicsi a háttérben.

    3. baszomnagy Avengerses tolókocsi / napozóágy elég fura.

    4. azt hittem Vision csak említés szintjén lesz, vagy 1-2 jelenet erejéig, de ha markánsabban szerepel azért jár a pacsi, egy izgalmas karakter a többiek mellé.

  3. Maverick07: A trailerkampány általában fél évvel a premier előtt szokott kezdődni (NEM MINDIG!!!), szóval decemberre mondanám, mondjuk az Into the Woods előtt fogják levetíteni.

  4. Köszönöm szépen! :) Kíváncsian várom, bár messze van még. A film premierje pedig még messzebb.

  5. Ha jól emlékszem az első rész teasere 2011 október elején jött ki, remélhetőleg a 2. rész teaserére sem kell decemberig várni.

  6. Teaserrel mit akartok? szereplők jó ha kapnak 1 mp-t. Én nem halok bele a várakozásba amíg kijön egy normális trailer.

  7. repkednek olyan hírek, hogy az Avengers 3-ra 1-2 karakter kiszállhat a buliból. Tippre Thor és Hawkeye lelépnek. Vagy akár Vision is lehet 1 filmes móka…

  8. Ezt a Hawkeye-t kár volt erőltetni, még a gumiruhás kapitánynál és a málészájú özvegynél is röhejesebb. Utóbbinak legalább a mellei rendben vannak.

  9. Október közepén jön ki RDJ és Renner 1-1 filmje és tökéletesen promózhatnák előttük az AoU-t.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.