Orlando Bloom is visszatérhet a Pirates of the Caribbean 5-ben

Ennyi a hír. Depp tuti visszatér, és közben már Bloomot is megkeresték, hogy mit szólna a szerephez ő pedig nyitott a dologra: “There have certainly been some discussions about it and I’m open to it.” Persze ha kreatív a forgatókönyv blabla, szerintem nem lenne meglepő, ha a sztárságtól mostanában messze levő Bloom elvállalná a szerepet.

Az előző filmekről ezt mondta:

That whole experience working with Johnny and Gore [Verbinski] was really amazing for me. I had a great time working with Johnny, one of the reasons I jumped at the opportunity was because Johnny was involved. I was such a massive fan of Johnny Depp growing up so to get up close and personal to Johnny and see how he worked as an actor was just a massive gift.

Eredetileg azért is vállalta el a Pirates első részt, mert olyan nagy Depp rajongó és szívesen dolgozott volna vele.

14 hozzászólás a “Orlando Bloom is visszatérhet a Pirates of the Caribbean 5-ben” bejegyzéshez

  1. Van egy kis remény hogy jobb legyen így az 5. mint a 4…ami kicsit kaksi volt.

  2. Hogy egy valagravaló pénzt ajánlottak föl neki, az tök mellékes gondolom. Kit akarnak kábítani még az ócska szövegükkel? :D Pénz-pénz-pénz. A pénz beszél, a kutyasz*r ugat. Hát, megakadályozni nem tudjuk, maximum ezt sem nézi meg az ember. A 4. egyébként szerény véleményem szerint jobb volt, mint a kettes és hármas filmek. Nem azt mondom, hogy jó volt, csak jobb. :D Szerintem…

  3. A 4.et láttam egyedül moziban, borzalmas volt, főleg az a rút 3D a telepakolt sötét helyszíneivel…Elfáradt már ez a sorozat, nem kell belőle több.

  4. Ahogy szegény megboldogult Hoffman Owen Davian karakterébe bújva az M:I 3-ban egyszer mondani volt: “Don’t’…just…don’t.”

  5. A “sztárságtól mostanában messze levő Bloom” a Bieberes matek után szerintem épphogy a sztárság fölötti kategóriába lépett sok ember szívében.

  6. A 2. a 3. és a 4. rész is egész korrekt volt, jóóó messze a nézhetetlentől még úgy is, hogy a 4. közepe eléggé gyengére sikeredett, de szerintem van még némi élet ebben a sorozatban!

  7. Kezdjük azzal, hogy a 4. részben sem kellett volna mellőzni őket. Egy jól működő páros, akik illenek a Pirates univerzumban. Örülök, hogy visszatérnek. Ha visszatérnek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.