Bond, Ghostbusters, Bourne, Strange

A Paul Feig (Bridesmaids) rendezésében készülő Ghostbusters csak női rebootja a kezdet, legalábbis Dan Aykroyd szerint, aki a Marvel modelt képzeli el a franchisenak, miszerint filmek, sorozat, a már ismert karakterek gyerekkora, lófasz és tonna pénz.

Úgy tűnik az örömteli Greengrass-Damon-Bourne hír egy nagyobb szarkavarás része, amiben Greengrass egy másik filmjének akar pénzt szerezni, és csak adunak használja, hogy “ha nem adtok akkor elmegyek csinálok mást”. Közben a The Bourne Legacy folytatás forgatókönyvén is ezerrel dolgoznak, ha nincs más akkor azt megcsinálják 2016-ra nekünk. De biztos lehet némi sértődés, amiért Damon miatt rögtön dobni akarták a Renneres filmet.

Úgy tűnik a Marvel 2016 nyarán érkező filmje a Doctor Strange lesz, júlisban nézhetjük majd. 2015-ben forgatják Scott Derrickson (Deliver Us from Evil, Sinister) rendezésében.

Roger Deakins helyett Hoyte van Hoytema (Her) fogja fényképezni a következő Bond filmet Sam Mendesnek.

A Paranormal Activity: The Ghost Dimension jövő márciusban kerül a mozikba.

7 hozzászólás a “Bond, Ghostbusters, Bourne, Strange” bejegyzéshez

  1. az cool, ha ezt a marhaságot a női reboottal nyitják, mert az akkorát fog zúgni, hogy elmegy a kedvük/ pénzük a folytatástól.

  2. Jeremy Renner-nek szerintem a gonosz szerepei voltak jók. The Town – kiváló alakítás. Arra a vonalra kellene rágyúrnia, nem az ilyen Bourne utánzatokra. Bourne már van, köszönjük.
    Az Avengersben is vacak szerepet kapott, olyan élettelen számomra az a karakter. Akkor megyek ki a konyhába vízért mikor Ő van a képernyőn.

  3. countrypecos: Szerintem maga Deakins mondott nemet a felkérésre, bár nem tudok pontos információt. Amit amúgy nagyon sajnálom, mert ha a Skyfall története hagyott is “némi” kívánnivalót maga után, a fényképezése egyszerűen eszméletlen volt. Deakins egy zseni.

  4. Éreztem, hogy valami kamuszaga van a Bourne bejelentésnek, én minden esetre örülnék a Renner féle folytatásnak, jó volt az első film is, és fájón hirtelen lett vége, hiányzik a sztori másik fele nekem.

    Arról van valami hír, hogy végülis Joaquin Phoenix lesz-e Dr Strange?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.