Taken 3-előzetes: na ez lesz most a balhé

Szóval most egy gyilkossági ügybe keverik Neeson, avagy bemártják, ami miatt kénytelen a rendőrség elől menekülni. Adtok estély Megatonnak?

Poszter is van: “It ends here”, avagy egyelőre vége, de ha jól hoz akkor még látjuk majd a karaktert!

taken 3 posztere

28 hozzászólás a “Taken 3-előzetes: na ez lesz most a balhé” bejegyzéshez

  1. Megaton? Nem tudom az micsoda. A film jobban néz ki, mint a második és ráadásul a kedvenc színészen is szerepel benne (FW).

  2. A Tak3n ultraház cím, nem értem miért nem lehetett Taken 3 – the Search for More Money.

    Amúgy Megaton ide, rókabőr oda, itt rohadjak meg, ez faszának tűnik. Whitaker jó színész, Neesonnak olyan a hangja, mint Optimus Prime-nak, és szétrúg jópár alfertályt, ahogy nézem. Jöjjön.

  3. A telefonbeszélgetés poén a végén. Ennek kellett volna jönnie az első után és nem lennénk olyan mérgesek Bessonra.

  4. Megaton a második részben sajnos kiölte a magabiztosságot Neeson karakteréből. Míg az elsőben magabiztosan és eltökélten kereste a lányát, és mindenkit lezúzott, aki akadályozta ebben, addig a másodikban csak szerencsétlenkedett. Még a bunyók is gázabbul voltak megkoreografálva. Megaton egyszerűen nem tudott “akciót” vinni a jelenetekbe. A 3. -ban sem bízom, mert Neeson-nak majdnem annyira ki kéne buknia, mint Gibsonnak a Halálos fegyverben és lekaszálnia a rosszfiúkat. A trailert elnézve ez nem fog megtörténni. Rámennek a drámázásra, azt jól van. Nem értem mit látnak Megaton-ban.

  5. Na ez a pár perc már jobb volt mint az egész második rész. Remélem itthon lesz majd feliratonas.
    Aztán majd lesz t4ken és 5aken is :)

  6. “Producer: Mennyire találó a cím főleg, hogy az ég világon senkit sem rabolnak el…”

    Ez a trailer becsapós, mert az lesz majd a csavar!

    Az asszony mégsem halt meg, és a film végén megint elrabolják a lányával együtt, Liam “Optimus” Neesonnak pedig a főboss előtt kell majd agyalnia, hogy kit mentsen meg kettejük közül, végül úgy dönt, hogy agyonlövi a gonoszt, mert ő megteheti, mivel ő Prime, és az Energon vele van, meg Michael Bay robbantásai is… Lehet hogy túl nagyok az elvárásaim…

    Amúgy jobbnak tűnik mint a 2. rész.

  7. ez jöhet, pedig a második tényleg nem volt az igazi. az új környezet, meg az új keret talán jót tesz neki.

  8. Haragszok a trailer készítőkre, megint sikerült a teljes filmet elspoilerezniük. Amúgy az én mozijegyem árával biztosan gazdagabb lesz a stúdió.
    Megaton viszont már eltűnhetne a balfenéken, mint Boll annak idején. Ha már dráma és akció, inkább Mann vagy Fuqua kellene a rendezői székbe, de ha Besson csak a haverokban bízik, akkor viszont Pierre Morel vagy Louis Leterrier inkább.

  9. Eredetileg fogtam a fejem, mikor meghallottam, hogy lesz harmadik rész, nem győztek meg túlzottan a kettővel, hogy ebből még lehet valamit kanyarítani.
    De basszus… Ez még nézős is lehet! :)

  10. Borítékolható az előző meg ez alapján, hogy RÁBASZÁS a film!
    Moziban nem tudom, merjem e…
    Dinka barom rendező az előzőt is agyonverte élvezhetőségben. Itt is előre kb. tűzbe raknám a kezem, hogy ez lesz: Neeson végül gyözedelmeskedik +lányka nagyon meg lesz mentve + gonosz elnyeri méltó bütetését!
    A tré-lerben mindent ellöttek, szinte láttam is a film lényegét!
    Csak egyszer adatna már meg, egy olyan film a mozira, amiben nem mondod meg, h mi lesz, lövésed sincs, sok kiszámítható szarzsák helyett.
    Interstellar talán ilyen lesz.

  11. Legalább a Prometheus óta nem bízom semmilyen trailerben.
    Az olyan kommenteket meg nem értem, hogy “láttam már rosszabb filmet is”. Tényleg ez a mérce? Én mondjuk láttam már a világ legeslegeslegszarabb filmjét, akkor mostantól már bárminek örülnöm kellene?

  12. megint bajba keveredik, hogyhogynem persze. miért nem lehet az a sztori hogy akkora ász lett a mùltkori után hogy már külön felkérik egy ügyre. ez a legkézenfekvõbb és úgy legalább hihetõ lenne hogy miért kerül megint bajba, hiszen most õ menne a baj után.

  13. Nem volt az a második rész annyira rossz!
    Az igaz, hogy az első nagyon magasra tette a mércét!
    És ameddig Neeson lesz a főszereplő addig mindíg menézem majd a részeket.
    Mert én nem Megatonnak adok esélyt, hanem Bryan Millsnek! Aki még mindíg a legjobb Badass! :-D

  14. Ahány ember annyi féle stílus. Nekem kimondottan bejött az összes rész eddig, és ez is befog, mert majd pár év múlva ha unatkozok este és valami filmeket kéne nézni akkor már előtudom keresni a Taken Trilógiát és paff meg is van a könnyed esti mozizásnak való. :D

  15. Dr. Richard Kimble 2.0 Amúgy a trailer nem tűnik rossznak, na de láttunk mi már falon pókot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.