Christian Bale = Steve Jobs

Legalábbis a Sorkin forgatókönyvéből készülő Steve Jobs életrajzi filmben. Tudjátok az amiben az Apple 3 nagy eseménye előtti fél órát mutatja be, és ezen keresztül Jobs-ot. A rendezői székben Danny Boyle ül.

We needed the best actor on the board in a certain age range and that’s Chris Bale,” Sorkin said. “He didn’t have to audition. Well, there was a meeting. – Aaron Sorkin

human
írta
2014. 10. 23. 18:49
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Christian Bale = Steve Jobs” bejegyzéshez

  1. Guruman: Mert egy népszerű elektronikai cég alapítója volt, aki emellett az összes létező fórumon képviselte is a vállalatot.

  2. Play: Csak, hogy nála sokkal “nagyobb” nevek is vannak a szakmában, akik bőven többet tettek le az asztalra.

  3. Valóban sok már egy kicsit a Jobs film.
    De az is biztos, hogy csak Sorkin tud előjönni egy ilyen plottal, úgy hogy még érdekes is lesz.

  4. Remélem félórás lesz a film. De viszont ha jól sikerül, akkor lehetne filmet forgatni az élete többi fél órájából is, persze mind folytatás lenne, kezdhetik építeni a franchise-t

  5. Guruman: például?
    Nyilván voltak/vannak rajta kívül nagyobb programozók, vagy mittoménkik, de Jobs hihetetlenül nagy nyomot hagyott, az egész modern világ alakulását nagyban befolyásolta. Az információs társadalmak korában olyan cuccokat hozott el neked, mint az egér, a grafikus oprendszer és az okostelefon, hogy csak hármat említsek így hirtelen. És persze lehet jönni azzal, hogy lopta őket, és hasonló baromságok, de azért ez koránt sem ilyen egyszerű.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.