Kiszivárgott a Bosszúállók folytatásának előzetese (frissítve a Marvel HD-vel)

Tudjátok az, ami elvileg a jövő heti Agents of SHIELD környékén ment volna, promózni azt a sorozatot meg a filmet egyszerre. Hát ennek lőttek, mivel a Hydra kijuttatta a netre a trailert.

A lényeg, hogy mindenki befog fosni a főellenségen, Ultronon: James Spader hangja, a CGi mesterek keze munkája, és egy robothadsereg. Ki győzheti le őket, ha nem a bosszúállók.

Update: lecserélve HD-re, mert a Marvel nem bírta ki, hogy mindenki fos minőségben lássa.

88 hozzászólás a “Kiszivárgott a Bosszúállók folytatásának előzetese (frissítve a Marvel HD-vel)” bejegyzéshez

  1. Pöpec! Nagyon tetszetősen néz ki, minden remek ahogy kell, sokall faszább mint az 1 volt ,ez már most látszik.
    Moziba is beszivároghatna már hamarabb.

  2. Meg vagyok elégedve ezzel a beígért teaserrel. Főleg, hogy kicsit még előbb is jött :) Nem gondolom, hogy rossz lesz a film, Whedon érti a dolgát. A 3000 VFX meg csak a ráadás :D

  3. Jó a trailer! Ultron elég keményen néz ki! Paul Bettany-t nem mutatták, pedig rá is kiváncsi voltam!

  4. Szerintem jo a zene valasztas is! En remegve varom mar a majust :D Spader pedig zsenialis valasztas a marvel reszerol, kivancsi vok szinkronhangnak kit valasztanak majd. Bar valoszinuleg nincs tokeletes valasztas, spadert nehez visszaadni…

  5. két szó: hatásvadász, semmitmondó.

    de valami komoly csak történik, ha AmKap így kiterül.

  6. Amerika kaitány öltözete most jó nagyon. Ez sokkal jobb lett ,mint a korábbiak. Talán csak a legkékebb jobb ennél.

    Ironman hogy fog menni JArwis nélkül? Remélem nem szorítják háttérbe őt.
    A hulkbusterben is downey terpeszkedik? Miért gyakják egymást már megin?
    Ezek a kérdések fogalmazódtak meg bennem azóta, nem győzöm újranézni ezt a ganét annyira yó.
    Nem hinném, hogy oly nagy ellenfelek lennének ezek a robotok, főleg a gyors gyereknek!. Kicsit húzzák majd az idegeket, de feltételezhető, hogy a végén hamar összedobálják szarkupaccá a rakás fémköteget az avangerek.

  7. Szeretem a lútbőrőztető trailereket. Jó ilyenre ébredni. Szóval… shut up and take my money! :)

  8. hozza a szokásos képshit minőséget ez is látom. a hősök max akkor halnak meg majd ha lejár a szerződésük és nem akarják eladni magukat még 10 évre hogy a greenscreen előtt táncolhassanak.

  9. tetszik. kétszer megnéztem egymásután. persze sajnos elég biztos vagyok benne, hogy ebből a komor hangulatból a filmre semmi nem fog maradni. már csak az első részből kiindulva. meg hány filmnél eljátszották már ezt:D tessék, már a címére sem emlékszem. valami lényt szállítottak vonattal, és gyerekek pont zombifilmet forgattak, meg j.j. abrams. annak a teasere olyan volt, hogy beszartam. a film meg..:D godzilla is csalódás volt a brutális előzetesek után. ez is tuti matiné lesz, de ne legyen így. de miért nem tudnak darkos filmeket csinálni. levághatnák a trailerekre adott reakciókból, hogy a nép zabálja az ilyet.

  10. Az a baj ezekkel, hogy hiába mutogatják, hogy mennyire durva az ellenség, amikor egy ilyen filmben csak a “jók” győzhetnek, ráadásul mindenfajta komoly veszteség nélkül. Promózhatnának inkább pár látványos részt vagy poént.

  11. Én nem vágom a képregényt szóval így laikusként nehéz elképzelni hogy tud egy gép keresztbe tenni mondjuk egy Istennek mint Thor? Meg azt se értem, hogy eddig nem igazán voltak említve robotok kb. Iron man a legfejletteb valami most meg ömlenek mindenhonnan. Nem a Földről származnak? Valaki megmondaná hogy van ez? Köszi

  12. A a teaser jó zene “éneklő kislány” részét nagyon nem értem. Hulk kocsival dobálja a Vasembert, közben meg megy alatta ez a B horrorfilmes nyávogás.

  13. Amúgy így harmadik megnézésre az erdős Banneres résznél akkor esne le az állam ha a háttérben Rozsi is megjelenne, na az lenne egy jó kis utalás (meg drága is :D ).

  14. A trrailer a film közepének és végének főbb jelenetinek egy részét mutatja, a vége meg a film elejéét.

  15. hát ez kemény lett.

    ahogy látom Ultron féle probléma mellett komoly konfliktusok vannak a csapaton belül, AmCap vs. Tony Stark, Thor vs. Ironman, Hulkbuster vs. Hulk…

    eddig ütős, látványos. a töréspont kapcsán arra tippelnék, hogy Tony Ultron-t tuningolná, a többiek meg nem. :) nagyon leegyszerűsítve. :)

    “Paul Bettany-t nem mutatták, pedig rá is kiváncsi voltam!”

    ő Jarvis hangja volt eddig, három részben. legalábbis az imdb szerint. talán ezért. :)

  16. Egy faszom robothadsereg. Valami izgibb ellenfelet is talalhattak volna, csak egy csomo fogyoeszkoz

  17. elkezdtem sírni, ó remélem ez tényleg kurva jó lesz, és nem csak egy hatásosan összevágott trailer áldozatai vagyunk

  18. Malachi: Milyen legyen egy teaser/trailer? Nyugi, majd biztosan jön olyan előzetes is, ami elmesél az egészet és akkor láttuk a filmet. (Én azért reménykedem, hogy nem)

    Engem nagyon felcsigázott. Már most nézném. :D Ahogy nézem ez komolyabb lesz az elsőnél, bár ezt eddig is sejtettem. Ultron meg zseniális lett. Jöhet a május!

  19. Úgy látszik nem lesz rossz, de mért vették ennyire komolyra, mikor mindenki tudja, hogy a film távolról sem lesz ilyen. Max egy-két részt leszámítva.

  20. Inzume – nem, úgy értem, hogy a “lassítva nézünk elgyötörten a kamerába” “rémülten nézünk az ismeretlen ellenségre” stb. milyen elhasznált és mennyire fura itt. azt én se szeretem, ha egy trailer mindent elmond. bár itt nem tudom, miért lehet izgulni, kb. úgyis tudunk mindent előre és a hősök se fognak megfogyatkozni, szerintem. a film még lehet jó, a trailer szerintem nem üti meg a filmez illő szintet.

  21. Malachi: Hát egy teasernél nem tudom, mi mást vár az ember. Gondolom az Interstellar előtt nem ezt fogják lenyomni. Egyébként én azon se lepődnék meg, ha hirtelen meghalna valaki.

  22. James Spader hangjától kirázott a hideg és vele együtt Ultron mimikája….valami eszméletlen. Amúgy itt nem Hank Pym teremti meg Ultron-t hanem Stark.

  23. Eddigi infók alapján eléggé klisés a sztori.

    Tonyék építenek robotokat akik védenék a földet, mert ők nem lehetnek midnig ott mindenhol – az AI jarvis lesz.

    Jarvis eddig is túl élő volt, lesz valami misszió ahol a robotok tesztelése balul sül el, és otthagyják őket megpusztulni.

    Egy fő robot, Jarvis – Ultron túléli, és bosszút esküszik ellenük.

    Bumm bumm bamm, megmérgezi/megbolondítja hulkot.

  24. dimitrij:

    “Paul Bettany-t nem mutatták, pedig rá is kiváncsi voltam!”

    ő Jarvis hangja volt eddig, három részben. legalábbis az imdb szerint. talán ezért. :)

    feltehetőleg Vision-re gondolt, akit Bettany játszik.

  25. Hát az angyalok nagy része kicsit dühös Tonyra, mivel ebben a sztoriban ő hozza létre Ultront, aki pusztításra és világuralomra tör.

    Kicsit Ultronról, akit érdekel
    Ultron személyisége a teremtőjéről lett mintázva (ebben az esetben), aki minden áron be akarta bizonyítani, méltóbb arra, hogy a világot védje – és uralja. Akárcsak alkotója, ő is létrehozott egy androidot, Víziót, hogy aztán teremtménye ugyanúgy ellene forduljon és ellenségeivel szövetkezzen, ahogy ő tette korábban a teremtőjével.
    Ultron páncélzata a képregényekben Adamantiumból van, ami az univerzum legerősebb féme, nem mellesleg Rozsomák/farkas csontjai is ezzel vannak bevonva.
    Ultron képes saját személyiségét és emlékeit más számítógépre vagy egy másik Ultron-testbe feltölteni, emellett képes repülni, sugarakat lőni kezéből és érzékelőiből, elkábítani ellenfeleit, valamint újraalkotni magát.

  26. “Jarvis eddig is túl élő volt, lesz valami misszió ahol a robotok tesztelése balul sül el, és otthagyják őket megpusztulni.

    Egy fő robot, Jarvis – Ultron túléli, és bosszút esküszik ellenük.”

    Én ezt hasonlóképpen képzeltem, de úgy, hogy egy Ironman 3-as túlélő Jarvisnek lesz tele a töke. :)

  27. Az meleg hogy a “Pinocchio – I’ve got no strings” disney klaszikus zenét énekli a kiscsaj ilyen beteg modon.

  28. Nekem kicsit fura Ultron arca a végén. Olyan emberszerű lett robot helyett. A Transformersben szoktak hasonlókkal próbálkozni manapság. (Vesztegzár) Gondolom,hogy jobban átadja Spader arcát.

  29. Na ez elég jól néz ki. Az ikrek behozatalát nem tartom jó ötletnek, de persze ettől még jól is elsülhet a dolog.
    Mark Ruffalo meg mennyire jó casting vot!

  30. Dimitrij.
    tehát Stark csinál valamit, amiért a többiek szét akarják verni a pofáját.

  31. Az első rész teasere sokkal uncsibb volt mint ez. Lehet tucat látványfilm lesz, de nagyon várós akkor is ez most. A Godzillából a házaspár kicsit megváltozott. :D

  32. A balettes részről és a nőgyógyászati eszközös snittről senki nem beszél? Itt vakarom a falat, hogy Natasha!

  33. Hú de dark! Az a sok cgi-os hír vissza vett a lelkesedésemből, remélem nem lesz Transformers 5 belőle…

  34. Király volt ez a trailer.
    Város a film.

    Arra mondjuk kíváncsi vagyok, hogy majd az AK3-ra, hogy lesz a kapitánynak újra pajzsa, ha itt kicsit kettétörik?

    Hulk vs Ironman durva volt.

  35. A zene borzasztó, mintha valami magyar sorozat premierhez írta volna ákos :D a cgi jó lesz, a többiről még nem nagyon lehet nyilatkozni.

  36. Én erre csak fillerként tekintek a Thanos-os 3. rész előtt. Ettől nem várok sokat a trailer alapján.

  37. kezd unalmas lenni a comic filmáradat. súlytalan pg13-as látványorgia. a képregények sokkal erőteljesebbek és bátrabbak. pl death of wolverine

  38. Nahát, az piszok Hydra!*rázza az öklét*

    Amúgy már nagyon-nagyon vártam ezt a trailert!A zene creepy!

  39. Jónak néz ki, annak ellenére, hogy nem csípem a Marvelt. Dvd-n nézős lesz, remélem tartja a film majd a trailer darkosabb, X-menesebb Marvel vonalát.

  40. Most sem értem, hogy a lóf*szjankó íjászgyerek minek van benne… Nulla skill, csak rohangál le föl céltalanul mint a korábbiban.

  41. Ez a lóf*szjankó íjászgyerek lehet megmurdel ebben a részben :D Bár ennek lehet ellentmond kicsit, hogy pont ő nyilatkozta nem is olyan rég, hogy özveggyel kellene egy közös film. Vagy valami ilyesmi.
    Kicsit hatásvadász trailer vagy inkább teaser, a következő már lehet nem lesz ennyire “darkos”. A látvánnyal legalábbis nem lesz gond. A többit meg majd meglátjuk.

  42. DnP: Pont ettől lesz egy kicsit emberibb az egész.AmKapnak sincs skillje,mégis mennyire cool.Csakúgy mint Sólyom.
    Nem csak CGI ellenfelek zúznak és ez jó.Változatosság is kell a harcoknál.

    Nem jó ha kifolyik a szemed a CGI orgiától,lásd TF4.

  43. nekem adja ez a melankolikus zene alatta de persze maga a film úgyse ilyen hangulatú lesz. Amúgy még az feltűnt hogy ultron nem úgy néz ki ahogy az empire címlapján volt kicsit emberszerűbb de nem rossz így se.

  44. Remélem a magyar nyelvű trailer alatt majd az a nóta megy, hogy:

    “A Chitauri hegyek alatt régen leesett a hó…”

  45. Ő egy mesterséges intelligencia békés céllal hozta létre őt Hank Pym a filmben valószínűleg Tony teszi ezt meg. De ő magas intelligenciájának köszönhetően átértelmezi a béke fogalmát és úgy gondolja a Földön csak akkor lesz béke ha az emberek eltűnnek… nagyjából ennyi

  46. ezt honnan veszitek? Tony inkább újraindítja szerintem, mivel Ant-mant is meg akarják alapozni.

  47. én azt nem értem,hogy miért van széttörve a pajzsa trailer végén ha lesz CA 3 Rogers-el!!

  48. Ultron pont úgy néz ki ahogy a star wars 3-ban Greeves Tábornok :D (Ez h nem tűnt fel a készítőknek) :D

    Am szerintem jól néz ki, a hang is illik hozzá :)

  49. filmtrailer-en van fent egy tartalom onnan gondoltam hogy az a hivatalos itt van: “Amikor Tony Stark megpróbálja elindítani eddig szunnyadó békefenntartó programját, a dolgok hamar rosszra fordulnak: a Föld legnagyobb hősei, Vasember, Amerika kapitány, Thor, Hulk, Fekete özvegy és Sólyomszem képességei egy végső tesztre kerülnek, amelyben az egész bolygó sorsa a tét. Amikor a gonosz Ultron felbukkan, egyedül A Bosszúállók képesek megakadályozni, hogy véghez vigye szörnyű tervét, ám ehhez szokatlan szövetségesekre és megjósolhatatlan tettekre van szükségük.”

  50. Kal-El: A képregényekben nem egyszer törték el Cap pajzsát. Valószínűleg utána kap újat/megjavítják.

  51. ZTR Ettől függetlenül, még lehet köze ennek az egésznek Hank munkássághoz, főleg hogy a következő film elvileg Ant Man, szóval ez még logikus döntés is lenne.
    Még fél év, majd akkor kiderül, azért egy ilyen dolgot nem fognak ellőni reklámkampány alatt, ez max majd a filmből kiderül ha figyelünk. Már ha lesz ilyen.

  52. Elképesztő hangulata van a trailernek!Bár előzetesek nélkül is ez a film jővőre alap lesz nálam:-)

  53. Végén Cap pajzsa mellett egyébként Thor fekszik szóval elsőre úgy tűnik az egész brigádot kifekteti majd Ultron.

  54. Tony Stark-ot eléggé megviselte az Avengers-ben hirtelen a semmiből feltűnő idegen sereg, majd az IM3-ban a semmiből feltűnő szuperember sereg, mellé a semmiből feltűnt egy a földön istenként tisztelt kalapácsos idegen, egy eddig fagyasztott szuperember, aki mellett egy idegen energiaforrást találtak, satöbbi satöbbi. Oké hogy nagy koponya, és összerakott egy páncélt magának, de a rengeteg erősebbnél erősebb, idegen szuperlény ami feltűnik, valószínű betesz neki idegileg. Alighanem a Civil War sztorivonalat akarják itt megalapozni, ahol Tony nem kifejezetten szerethető jófiú. Mondjuk érthető, a fentiekben leírtak után.
    Kampányol Ultron mellett, nem számol pár dologgal, Ultron lenyomja fél Amerikát, Avengerek bepipulnak, kicsit meggyomrozzák Tony-t, aztán mégis összefognak hogy lezúzzák Ultront, vége. Jó eséllyel meghal, vagy rendesen megsérül valamelyik főszereplő (AmKap-ra gondolhatnak sokan, valószínűleg jogosan), aztán jöhet az Avengers 3, meg a közötte lévő töltelékfilmek. Az eddigi sztorivonalból, az Agents of SHIELD sorozat sztorijából, és a képregényes vonatkozások alapján raktam ezt össze, még mielőtt belekötnétek. Ráadásul szerintem az Inhumans vonalat sem hagyják ki, nagy benne a potenciál.
    (Civil War-t támasztja alá az is, hogy tárgyalnak Pókember behozatalán, aki kulcsfigura a CW sztoriban)

    Úgy hiszem nem spoilereztem, mert rengeteget írt human is ezekről.

  55. Aztán a végén kiderül, hogy az ál-Mandarin irányítja az ál-Ultront egy RC távirányítóval a márianosztrai fegyházból.
    (written by Shane Black)

  56. Filmes és comicos Spoileres is lehet az alanti agymenés:

    A törött kapitány pajzs simán lehet valami előrevetitésből, tuti lesz foreshadowing, hogy huu, ég a jövő és minden hős halott, ha nem nyernek.
    Az időutazás lehetőségét sem kéne elvetni, ha már csak az eredeti eventet nézzük (ahol kapi pajzsa pont ugyanekkorára van törve). Pymet nem hagyhatják ki a képletből, a faszinak ez a legnagyobb bűne afelett, hogy felképelte a nejét, Janetet (jelzem ugyanezt Pókember is megtette a Clone Saga idején MJ-vel, de amíg Pymet kb. ezen tettével azonosítják, addig Parkernél erről síri csend). Tehát Hank Pym karakterének lényege a bűntudat, hogy létrehozta Ultront. Viszont többször kiderült, hogy ha nem hozza létre, akkor Stark utópiát csinál a világból, tehát ügyesen ki van ez találva, Tony csak feléleszti a valamilyen okból cancellelt ultron-programot, nem tudja mi az, lehet valaki szolt Pymnek a jövőből, hogy ne indítsa. Civil Warnak is rendkivül jól alapozna egy ilyen makacs Stark, aki világrendőrnek képzeli magát.

    Andy Serkiss pofaszőrzet alapján Klaw lesz, akinek ugye köze van a vibrániumhoz (ami kapi pajzsa) és Wakandához, ami pedig Black Panther, amit ugyszintén alapoznának a phase 3-ra, továbbá Ultron lehet szeretné vibrániumbol összerakni a testét, a legérdekesebb azonban az, hogy egy McClain nevű tudósember hozta létre az adamantiumot, mikor vibrániummal kisérletezgetett. Egy elcseszett rajzfilmadaptáció szerint a vibránium az a fém, amiből a Chitauri űrhajók állnak, az már tényleg sok lenne.

    Az ugye feltünt sokmindenkinek, hogy Thor-t rengetegszer mjölnir nélkül látni, páncél nélkül, sőt, ott a snitt, mikor elejti. Unworthy?
    A hulk esete Starkkal simán lehet az, ami többször megtörtént, hogy különválasztották Bannertől, agyatlan gyilkos lett belőle, ez magyarázná Banner kinézetét a trailerben. Nomeg a Planet Hulkról és WWHulkról annyit beszéltek már, senki sem hiszi el, hogy spekuláció, túl nagy sztorilehetőség. Anno, mikor az első pletykák jöttek, hogy Hulk nem lesz jófiu az A2-ben, tagadták.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.