Marvel event volt, kapott alcímet pár filmjük és dátumokat is szórtak

A Captain America a Civil Wart indítja, a Serpent csak átverés. Katt a továbbra. Ezen kívül:

  • Azt az Avengers befejezést ketté kell szedni természetesen.
  • A Doctor Strange június (kik is hozták le, hogy az tuti időpont..) helyett novemberi bemutatója szerintem azt támasztja alá, hogy “Sherlock” lesz a főszereplője, és az ő időrendjéhez igazodtak a filmmel.
  • Már bejelentett dolgok nincsenek rajta, mivel 2015 már rég eldőlt: Ant-Man és Ultron lesz a program.
  • T’Challa is a tovább mögött, Chadwick Boseman (42) a főszereplő.

human
írta
2014. 10. 28. 20:10
megjelenés
47
hozzászolás


47 hozzászólás a “Marvel event volt, kapott alcímet pár filmjük és dátumokat is szórtak” bejegyzéshez

  1. Ant Man is jövőre lesz, ezért is valószínű, hogy nem Stark csinálta Ultront, még ha köze is volt hozzá, hanem maradnak a képregénynél valamennyire.

  2. A Serpent Society csak kamu volt. Mondták utána, hogy félrevezetésként mondták csak. A Civil War lesz az alcíme a Cap 3-nak.

    Igazából nincsenek szavak arra, hogy kifejezzem, mennyire izgatott vagyok. Szóval nem is próbálkozom.

  3. nem rossz nem rossz…. De belehalnának ha egy Hulk filmet is csinálnának már Ruffaloval mondjuk a Thor film helyett inkább azt nézném

  4. Én tegnap teljesen meghaltam a Doctor Strange-es bejelentésen, így most már csak vegetálok ezeken a híreken. Mivel azóta, hogy kiröppent a Civil War híre bújtam a tumblrt valamilyen megerősítés után, körübelül tudtam, hogy ezekre a filmekre lehet számítani.

    Egy ideje már arról is lehetett hallani, hogy a 3. Avengers két részre lesz szedve(és a Winter Soldier rendezői fogják megcsinálni mindkét részt, tehát lehetett erre számítani!).Kérdés mi lesz utána, lehet a Marvel leáll a képregényekkel? :D Vagy közben csinálnak teljesen új sztorikat és azokat filmesítik meg? 2019 még baromi messze van!

  5. Ja, meg akkor már azt is kiírhatnátok, hogy Chadwick Boseman fogja játszani a Párducot. Bocs, hogy kavarok/zavarok. :) Amúgy nincs mit a képre. :)

  6. Öhhm…Civil Warhoz nemkéne Pókember meg Rozsomák is?Azt tudjuk hogy a Sony ment a Disneyhez beszélni hogy akkor Pókembert mégis használhatják valahogy..de kérdés hogy a FOX engedni fogja e hogy Rozsi is beszálhasson a banzaiba.

  7. Az X-Men filmeket kvázi lehetetlen lenne bevonni, annyira elszeparálódtak már a maguk kis saját univrzumába.

    Plusz Logen sztoriját simán ki lehet írni, ha Nitro merénylete helyett más dologgal indítják el a Civil War-t. Pókember már más tészta, de az meg majd úgy is el fog dőlni, hogy mi lesz a licensszel.

  8. @Ádám:
    Manapság Carol Danvers a korábbi Ms. Marvel használja ezt a nevet, tippre a filmben is ezt az utat fogják követni. http://en.wikipedia.org/wiki/Carol_Danvers

    @cocoooN-z: Egyes helyeken azt írják, hogy a Serpent Society csak egy munkanév/terelés volt, és a Civil War lesz a végső név. Majd kiderül…

  9. Captain Marvel és az Inhumans… eddig nem akartam előre örülni, de ez így szuper lesz.:)
    Ha Civil War, hát legyen, igazából kíváncsian várom,hogy hogyan oldják meg, mert az tuti trükkös lesz, meg persze, hogyan oldják meg majd a Civil War után Infinity War-ra a nagy (kozmikus) összeborulást is mindenkivel. Nagyon remélem Pókember jogaival is addigra már.

    Ruffalo-Hulk film még mindig várat, ám egyszer hátha.
    Mindenesetre megy a piros pont a Marvelnek. Cumberbatchért (ha igaz) meg még egy.

  10. Civil War, a másik az “poén” volt, és nem föltétlenül kell Rozsi is, mivel ő csak az utóhatásnál fontos.

  11. Oké David R. Blake csak ahogy Claire8310 is írja, ez lesz az első a P3 alatt, az Infinity War P1-2 meg az utolsók, remélem nem ott lesz hősünk

  12. A novemberi bemutató szerintem is arra utalhat, hogy alkalmazkodnak Benedict időbeosztásához. Az első pletykák idején még 2016 nyaráról volt szó, és amikor Benedictet kérdezték, akkor mondta is, hogy nem látja, hogy mikor férne bele ez az idejébe. (Főleg a Hamlet miatt, ami 2015 október végéig tart, de pl Sherlock-forgatás is lesz jövőre.) De a november pont annyival van elcsúsztatva, hogy így már beleférhet.

  13. Eddig alapvetően az összes Marvel cucc bejött, talán az első Cap kivételével, de így a sok folytatás után, hiába a jó kis Ultron előzetes, az újdonságot jelentő Doctor Strange meg a Black Panther sokkal jobban érdekel, mint a többi. Főleg Cumberbatch leigazolása után, na meg ez a Pantheres kép elég komolyan néz ki.

    Captain Marvel címszerepére van már casting? Hiába a GotG sikere, azért egy full női főszereplős szuperhős filmbe ők sem szaladnak bele olyan gyorsan. Majd az lesz érdekes, hogy a WW szereplését követően lesz-e utóforgatás.

  14. Én abban reménykedem, hogy a Hulk vs Hulkbuster menetnek lesz fejleménye, és Hulkot kirepitik az űrbe. Éés..akkor akár találkozhatna is a Guardianekkel a filmjükben.

  15. Amerika kapitány 3 stàblistàban ütõs lenne egy pók cameo!!! Ès akkor tutira benne lenne a Bosszúàllók 3ban!

  16. Utoljára nem úgy volt, hogy lesz Hulk film és az űrben játszódik? Lehet csak rossz pletyka volt, de simán el tudnám képzelni ezek után/közbe.

  17. Captain Marvelről szerintem felesleges külön filmet csinálni, elég lett volna ha pl. csak a Bosszúállók 3-ban benne van. Helyette egy Hulk film jobb lett volna ahol folytatják a Hihetetlen Hulk Vezér vonalát. Dr. Strange-re is kíváncsi vagyok, de jobb lett volna ha Keanu Reeves játsza.

  18. Black Pathernek örülök… jó arc jó háttérsztori – a Vörös Koponyát is belevihetik újfent akár, sőt még Rozsomákot is burkoltan (lásd animációs filmek)
    a kettészedésnek nem… bár ki tudja, ha nincs sok idő közöttük, még jól is elsülhet.
    A Thor 3 rmélem összeszedi magát és nem olyan bugyutaságot produkál, mint elődje…
    Hulk jó… csak többnyire CGi lenne, nem Ruffalo.

    Jőjjönmárjőjjönmár! :)

  19. A konkrét civil war biztos nem a Kapitány 3-ban lesz. Ott csak alapozni fognak rá jó erősen és max a háború kitörését fogják bemutatni. Közben jön ugye a thor 3. rész, aminek a címe utal is a skandináv világvágáre. Ez alapján Asgardnak annyi, s Thort is halottnak hiszik sokáig. Az Avengers 3, part 1 lehetne félig-meddig a Civil War befejezése. Ott még úgysincs Thor. Aztána vége a résznek az lehetne, hogy jön végre Thanos és muszáj összefogni Civil War ide vagy oda. Ekkor thor is visszatérhetne a látszólagos halálból és uccuneki. :) Én valahogy így képzelem el. Arra viszont kíváncsi vagyok Hulk-nak milyen szerepet szánnak e filmek között.

  20. Először zavart, hogy szétszedték az Avengers 3-at de most nézem, hogy a part1 és part2 között lesz még 2 film :D
    Azért így más, ez így inkább 4 Bosszúállók film. :)

  21. Annak is örülök, hogy Párducot behozzák végre. Kell is, ha már Ultron miatt a Kapi pajzsa ketté fog törni. Wakkandában van ugyanis egyedül vibránium, amiből a Kapitány pajzsa van. Nyilván T’chala fogja majd újra elkészíteni neki, úgyis eléggé jóban vannak a képregényekben. Benedictnek örülök nagyon. Ms Marvel egyedül, ami nem nagyon izgat egyelőre.

  22. @Bruce: persze, hogy nő neki, csak alapból vörös. Keress rá pl az idei GQ Men of The Year Awards-ra, ott pl borostásan jelent meg.

  23. A Captain Marvel az Shazam bazz :DDD nem tudom miért ötleteltek itt Ms Marvelekről mikor már bejelentették, hogy Dwayne Johnson lesz Black Adam… :D ezek után szerintem elég egyértelmű, hogy a klasszikus Captain Marvel figurát kapjuk nem pedig egy csajt.

  24. Örülünk :)

    Ha Whedon dobbant az Avengers 2 után, akkor sejtem, hogy egy bizonyos űrkaland 9. felvonása lesz a következő munkája :D

  25. A Captain Marvel az tényleg kicsit pofátlan a Marvel részéről, mivel az eredetileg egy DC karakter (Shazam), csak elvileg a név joga áthárult a Marvel-hez, ezért mondom hogy csak KICSIT pofátlan. :D Csak vicces, hogy a DC is tervezi Shazam-ot, bár amúgyis furán hangzott volna egy DC filmben egy C. Marvel név, mintha Coca-cola egyik ízesítése Pepsi néven futna. :D

  26. Az egyébként senkit nem zavar, hogy már mondták, hogy C. Marvel az női főszereplős lesz? De ez csak egy ilyen kérdés.

  27. Na, akkor tisztázzuk le a DC-s és a Marveles Captain Marvel mizériát:
    Eredetileg tényleg a ma már Shazam néven ismert (kezdetben nem is) DC-karakter neve volt először Captain Marvel, de “mivel a szereplő beszüntetése alatti időszakban (1953-1972) a Marvel Comics a Captain Marvel névre védjegyet szerzett, a DC Comics Shazam! cím alatt jelentette meg a Marvel Kapitány könyveket. Az évtizedek során sokan inkább ezzel a jelzővel illették a szereplőt és a megújult The New 52 DC képregény sorozatokban (Március 2012) Marvel Kapitány már hivatalosan is Shazam-re lett átnevezve.” /via:Wikipédia/

    A vicc egyébként az, hogy a beszüntetés, és a Marvel jogszerzése pont a DC közreműködésével történt, mivel a DC annak idején beperelte az eredeti kiadót, mondván a karakter Superman-copy.

  28. Captain Marvel nő lesz, ez 100% erre van valahol forrás Feige-től? Senkit se érdekel ms marvel…
    Az eredeti captain marvel éppenséggel egy kree katona volt, aki átállt az emberek oldalára, és a föld/univerzum védelmezője lett. Nem mellesleg óriási szerepe volt az első komolyabb Thanos elleni csatában Thanos legyőzésében. Tehát teljesen odaillene.
    Hiányolom Novát, megérdemelne egy önálló filmet a GotG mellé.

  29. Inhumans nagyon várós, soha nem hittem, hogy még az is elkészül, bár a Galaxy után már esélyes volt, ku*ára várós. Kíváncsi vagyok, hogy oldják meg Black Boltot.

  30. Avengers 3 meg esélyes volt, hogy szétszedik bár én arra tippeltem, hogy lesz egy Avengers 3 és az egész eddigi phase lezárják egy nagy filmmel vagy trilógia filmmel az infinity sztorival.
    Miért gondoltam így, mert azért minimálisan mindig követik a comicot. Na akkor a Avengeren kívül tuti kell Strange, Warlock (ő sztem a Galaxy 2 már lesz), ha nagyon akarják Inhumans it behozhassák, újkori comicocban velük is összetüzésbe kerül Thanos). Szóval igencsak 10-12 szereplőt kell mozgatni, játékidőt biztosítani stb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.